Tag: scheidsrechter

Pagina 28

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Immers beticht arbiter Kuipers van chantage
In de eerste helft van ADO - AZ had Lex Immers het aan de stok met scheidsrechter Björn Kuipers.

Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

Is kijken hoe hij zaterdag fluit, zal wel volgens de regels van zijn portemonnee zijn

0
Donderdag 29 maart 2018 om 18:39 uur

Kees

Aad Mansveldtribune voor zaterdag alweer uitverkocht. Kaartverkoop verloopt ausgezeichnet.

Björn Kuipers scheidsrechter.
0
Dinsdag 27 maart 2018 om 14:19 uur

Rob2002

Club Achter de Duinen schreef:

Minder arbitrale dwalingen in ADO-stadion
Vanaf komend seizoen is ook in het ADO-stadion minder ruimte voor fouten van de arbitrage.
Ik ben benieuwd waar dit experiment toe leidt

Worden alleen de grote missers gecorrigeerd? Of wordt straks alles afgefloten? Is er nog wel ruimte voor een scheidsrechter als Bas Nijhuis? Wat zijn de criteria zodat het voor het publiek ook begrijpelijk blijft?

Even terug naar het Makkelie-geval tegen NAC. In de ogen van (de vervelende kwal) Makkelie ziet hij geen overtreding van Sadiq. Dat is vervelend voor ons, maar als dit soort overtredingen door een video ref gaan worden afgekeurd wordt het een zaalvoetbalwedstrijd.

Ik hoop dat de mannelijke component binnen het voetball niet verloren gaat.
0
Dinsdag 20 maart 2018 om 06:13 uur

gillah

ADODENHAAG schreef:

Doodzonde wel van die wedstrijd tegen NAC! We doen gewoon nog mee voor Europa League play offs. Bizar.
Ik vond vooral die wedstrijd tegen Sparta doodzonde. Daar had je bij rust al 0-3 voor moeten en kunnen staan. NAC heeft best wel een prima ploeg, ook met een andere scheidsrechter hadden we die niet zomaar gewonnen.
0
Zaterdag 17 maart 2018 om 16:13 uur

Kees

Een teleurstellende avond gister.

Aankomen op een ongelooflijk mistroostig voorplein waarbij je in de regen in de rij bij Henk Patat mocht aansluiten, snel maar het stadion ingegaan om droog te blijven en geconfronteerd worden met hottetottemuziek met de volumeknop voluit, een scheidsrechter en assistentscheidsrechter die er werkelijk niets van begrepen, "fijne" spreekkoren en ADO die wederom als het erop aankomt niet thuis gaf.

De shouters hier op de box blijven wel komen maar de velen die er voor de eerste keer waren kunnen zich nog weleens bedenken. Ronduit jammer. Gemiste kans.

Tsja, en dat voorplein zal ergens rond het jaar 2100 wel gerealiseerd worden. De verhalen dat men er mee bezig is heb ik te vaak gehoord.

Het enige dat mijn avond nog enigszins goedmaakte was de enorme strijdlust van het elftal.
0
Zondag 11 maart 2018 om 20:15 uur

rijswijk hoekpolder

Heb echt een verschrikkelijke hekel aan die slechte scheidsrechter van KNVB Makellie .......altijd het zelfde verhaal met hem sukkel !
0
Zaterdag 10 maart 2018 om 23:50 uur

Bert

Aad schreef:

Willem II eindigt boven ons als we blijven doorgaan ons zelf (ik bedoel de spelers) zo geweldig te vinden.
Natuurlijk hadden ze Nac de eerste helft gelijk bij de strot moeten pakken door dat slappe gedoe loop je achter de feiten aan en sta je bij rust met 2-0 achter.

Als het al een pingel was dan nog Zwinkels zat er bijna aan. Met nog wat knotsgekke momenten in de tweede helft had het ook 0-1, 1-1 of 2-1 kunnen worden. Wel te weinig natuurlijk.

De scheidsrechter heeft een veels te grote stempel op de wedstrijd gedrukt. Dat overkomt alleen slechte scheidsrechters.

Johnson affikken doe ik niet aan mee want de normale ballen die hij heeft gehad zijn op 1 hand te tellen.

Hooi leuke speler voor de laatste 15 minuten maar daar zie ik liever Stanley Elbers voor terug.
0
Zaterdag 10 maart 2018 om 22:54 uur

Rob2002

De beelden zijn helder. Eerste overtreding is van Sadiq, een zelfde overtreding door Kanon wordt daarna wel bestraft. Dramabeslissing voor ADO.

Ook om deze scheidsrechter blijft net als bij Guzubuyuk, Kuipers en Boekel altijd een zweem van oneerlijkheid hangen. Walgelijk.