Progressie op kantoor ja. De grootverdieners op het veld vertrekken maar komen er op kantoor weer bij. Had dan eerst je selectie op eredivisie niveau gebracht en als er dan nog wat te makken was , was dan eens gaan kijken voor een dollareyesguy. Of had gewoon open en direct geweest naar je supporters toe dat er echt helemaal niks meer kon en dat iedereen ( ook de kantoor guys ) 70 uur per week moesten gaan trainen en werken om in de eredivisie te blijven. Dan waren de meeste supporters daat i.i.g. content mee geweest
0
Woensdag 19 juli 2017 om 14:16 uur

Wizard

Kees schreef:

Wat een drama was die wedstrijd en avond. Morgen is er op het veld één speler bij die er toen ook was. Wie oh wie?

Bijzonderheden:

Wedstrijd na 79 minuten gestaakt vanwege stroomuitval. De tussenstand van 0-3 is als eindstand bepaald.
Hij was zelf ook slecht in die wedstrijd! Misschien zelfs wel de slechtste van het veld!

De 4e kan ik niet vinden...
ADO houd het geheim wegens privacy maar vervolgens gaan ze reageren op het bericht van ADO dat de winnaars bekend zijn gemaakt...
Sylvia mackaay vrouw van de mackaay die altijd met de ado kids het veld op loopt in de rust voor de "penalty`s"?

0
Maandag 17 juli 2017 om 21:28 uur

DH070

JerryFC schreef:

Twitter: Hansfcdh
Hoe dan ook zal het wel niet eerlijk zijn gegaan. Waarom mogen de winnaars niet bekend worden gemaakt wegens privacy? Als je in het verleden iets won, werd je op Facebook gezet met een foto of zelfs het veld op geroepen! Ik denk pure vriendjespolitiek!
0
Maandag 17 juli 2017 om 16:55 uur

Kees

Loting Europees voetbal zojuist geweest. Ik heb ons gemist.

Laatste 8 van de Champions League zijn ook maar meteen bekend gemaakt: Atletico, Real, Barcelona, Paris St., Juventus, Bayern, Dortmund en Chelsea.

Het voetbal gaat helemaal kapot aan het (grote) geld. Het is toch ook belachelijk dat wij om het jaar meer dan een half nieuw team op het veld zien.
0
Vrijdag 14 juli 2017 om 14:12 uur

Tjampoer

rijswijk hoekpolder schreef:

hij is 35 !!!!! Tjonge jonge
Michaels Mols was ook ergens achter in de 40 toen hij bij ons kwam. Was alsnog de beste speler op het veld...
0
Dinsdag 11 juli 2017 om 09:57 uur

KR96

80. Marengo gaat geblesseerd het veld af. ADO Den Haag moet de wedstrijd daarom met 10 man afmaken. #serADO
0
Maandag 10 juli 2017 om 21:13 uur

KR96

@adodenhaag:
De tweede helft is begonnen! N. Kuipers, Van der Sar, Smith en Van der Heijden zijn in het veld gekomen. #serADO