Tag: minuut

Pagina 29

Fido

Ik heb gisteravond geen ADO gezien dat de absolute wil om te winnen toonde. Ik zie niet de mentaliteit van het gras willen opvreten, bloed aan de schoenen (in de goede zin) en voor elkaar door het vuur willen gaan. Bij niemand, trainers incluis, zie ik dit terug. Aanvallend wisselen in minuut 86 van de wedstrijd.

Misschien ben je voetballend niet super maar mentaal mag je dit toch wel verwachten (eisen). Voor de selectie is het hun broodwinst, voor ons als supporter is het veel meer dan dat.
0
Zondag 28 februari 2021 om 08:03 uur

Edwin Post

Gisteren had er in de 1ste minuut een penalty moeten worden gegeven door de VAR maar helaas zitten daar mensen die slechtziend zijn het wekelijks falen van deze scheidsrechters maakt dit systeem dan ook in Nederland waardeloos en zeer selectief. Als je naar bv Duitsland of Engeland kijkt zie je dat het daar wel werkt en was het gewoon een penalty geweest die goal werd trouwens wel terecht afgekeurd al sta je met je duim buitenspel.Dat gezegd hebbende moet ik eerlijk toegeven dat Jol volledig gefaald heeft en Hamdi en de club in de kou laat staan nu het er echt op aan komt. Voordat de competitie begon snapte ik Jol nog een beetje die wanbetaler uit China wilde bezuinigen en waarde op het veld hebben waardoor alle ervaren spelers moesten vertrekken en jonge spelers gehaald werden. Ik snapte ook nog dat hij koos na die matige Rankovic voor Brood maar in de winterstop bleek dat hij geen netwerk meer heeft en veel te lang uit de voetbalwereld is. De winterstop versterkingen zijn zeer slecht en ook nog eens niet fit er moest een spits komen voor kramer en een middenvelder die er gelijk stond de spits kwam niet en de middenvelders die gehaald zijn van het niveau kkd of nog lager alleen de keeper is een verademing kortom samengevat na 1 jaar Jol is de club bijna gedegradeerd zijn er zoveel spelers gehaald dat het niet bij te houden is en is de club op het technische vlak volledig stuurloos en het kleine beetje geld wat er was is verkwist aan geblesseerde niet fitte spelers en voor de rest aan jonge (gehuurde)spelers waarvan er niet een beter is als onze eigen jeugdspelers. Bedankt Jol ga maar genieten van je miljoenen de club gaat wel verder in de kkd en kan dankzij jou helemaal vanaf 0 weer gaan beginnen (als we uiteraard nog bestaan) en UVS rot op 6 jaar ellende en loze beloftes stelletje misselijke ladelichters.
0
Zondag 28 februari 2021 om 06:57 uur

Bollie74

haguhnees87 schreef:

Vandaag ben je officieel gedegradeerd. Wat een laffe trainer. RKC heeft geen kans gehad. Dan speel je toch vol op de aanval dan maar 0-1 verliezen. Maar bij speel je voor een punt waar je niks aan hebt.
Het is helaas over en uit. Dadelijj mogen we weer en dan spelen ze in de kkd. Leuk maandagavond tegen jong AZ thuis. Schandalig dat ze weer achteruit lopen. Laatste minuten geen 1 bal de 16 in. En dan 5 minuten voor tijd Arweiler erbij zetten. Hoe verzin je dit. Moet gewoon in de 75e minuut alles of niets gaan spelen. Je heb ook pech met die bal van Kishna. Gun het hem zo. Maar dit aanzien doet gewoon pijn in onze groen gele harten. Jezus wat was dit weer slecht en weer een gelijkspel.
0
Zaterdag 27 februari 2021 om 20:54 uur

Superfan

Sprinkhaan070 schreef:

Mazzel? Zat totaal geen tempo in. Dan win je geen wedstrijd nee. RKC kwam om niet te verliezen!
Ja mazzel. Ik had dat doelpunt van Kramer in de laatste minuut tegen PSV zo willen ruilen voor vandaag.
0
Zaterdag 27 februari 2021 om 20:51 uur

Puht

87ste minuut een aanvallende wissel. Man man man wat een armoe.
De urgentie spat er weer vanaf
0
Zaterdag 27 februari 2021 om 20:35 uur

DHFC070

Gokje 65e minuut wordt Arweiler gebracht. Toch een aantal redelijke invalbeurten gehad en wat balvaster / doet meer mee aan het spel dan Kramer. Mis overigens wel de pit en urgentie tot nu toe de 2e helft. Puntje nu schiet je echt niks maar dan ook helemaal niks mee op.
0
Zaterdag 27 februari 2021 om 20:03 uur

slash070

kako schreef:

Eerbetoon is pas compleet met minuut stilte en rouwbanden. Heb ado per mail vraag over gesteld, geen reactie, ik laat me verassen.
ADO Den Haag

🙏 Er wordt voor de aftrap van #ADOrkc een minuut stilte in acht genomen voor Ton Thie. Ook zullen onze spelers rouwbanden dragen voor de iconische oud-topkeeper.
0
Vrijdag 26 februari 2021 om 15:55 uur

kako

Zuiderparker schreef:

Het duurde "even"...maar mooi eerbetoon, heb ik ze ook gemeld.
0
Vrijdag 26 februari 2021 om 12:35 uur

kako

R.I.P Ton Thie;

EN NOG HELEMAAL NIX OP DE OFF. ADOSITE; schandalig!!!
niet te geloven......met debiele filmpjes weten ze wel raad...
Volgens mij ben ik nog de enige die tegen RKC een minuut stilte heeft gewenst en rouwbanden. Daarna schuim op de bek en 3 punten als eerbetoon aan TT.