Tag: wedstrijd

Pagina 29

Bollie74

Heerlijk we zijn weer begonnen. Kon helaas niet de 2e helft volgen hier in Torremolinos maar zo te lezen was het een ouderwetse gezellige wedstrijd zoals altijd. Heerlijk om al het commentaar te lezen. 140 ongelezen berichten. Dank jullie wel voor het verslag en de cijfers voor de spelers. Ben weer helemaal bij.
1
Zaterdag 10 augustus 2024 om 21:42 uur

DH1905

Ik blijf me verbazen dat alle mannen op het veld geld verdienen, maar werkelijk 0 amusement op de mat kunnen leggen. Ligt dit dan echt aan de trainer?

Wat een inspiratieloze wedstrijd. Slecht voetbal, geen speelstijl te ontdekken. Armoe!
10
Zaterdag 10 augustus 2024 om 20:54 uur

Sprinkhaan070

Het was een veredelde oefenwedstrijd. Toch had je deze wedstrijd met 11 man makkelijk gewonnen. VVV erg slecht.

Achterin gaat zoals Mathijsen heeft gezegd nog een linksback, rechtsback en een centrale verdediger komen. Ik ga er vanuit dat dit spelers zijn die meer kwaliteit hebben als dat we nu hebben. Ondanks dat en de 2 gele kaarten vond ik van der Sloot niet slecht spelen.

Op het middenveld vond ik Vlak goed spelen. Dit moet toch wel zijn seizoen gaan worden. Schalk vind ik geen 10! En kwam ook weinig in het spel voor. Hier moet sowieso nog een creatieve 10 bij gaan komen op het middenveld. Kilo viel me positief op.

Voorin moet die Bonis snel komen. En je moet misschien wel 2 buitenspelers erbij halen. Van Mieghem prima maar ik denk niet dat hij dit seizoen 90 minuten vol kan gaan maken. Struick gelijk weg doen. Zit er al 3 jaar bij en komt gewoon kwaliteit te kort. Kan er eigenlijk helemaal niets van.
5
Zaterdag 10 augustus 2024 om 20:04 uur

schreef:

Het is duidelijk. Rechtsback eerste wedstrijd en vroeg geel betekent een groot risico met deze vreselijke scheidsrechter. Kalesic doet niets....dus rood. Gelukkig haalt hij dan Esajas uit het centrum gevolg wanorde met zn vriend Surmeli dus tegengoal. Waarom niet vd Sloot er eerder uit en Granli op die plek. En centrum handhaven. Oftewel je kan halen wie je wil...tactisch is en blijft het een puinhoop.
Nou hebben we achter van der Sloot die ondanks zijn 2 gele kaarten prima speelde helemaal niemand. Dan ga je niet al snel een Esajas of een Granli rechtsback zetten. De Bruin vond ik erg matig en vind die Fin een stuk beter.

Je mist gewoon nog wat spelers (kwaliteit). Met 11 man had je deze wedstrijd gewoon met 3-0 gewonnen (zonder spits).
0
Zaterdag 10 augustus 2024 om 19:52 uur

Lellow

Superfan schreef:

De Bruin motm?? Struick een 6,5??? Nikiema, die drie kwart jaar geleden voor het laatst hele matige wedstrijden heeft gespeeld vind je beter? Mag je vinden maar dan denk ik dat je de wedstrijd niet gezien hebt of je kijkt naar hele andere dingen.
Verder vind ik dat je na 1 wedstrijd geen eigen spelers gaat afbranden.
Je doet je naam eer aan , had je ook een cape om tijdens de wedstrijd.

BLEISWIJK-1 schreef:

Struijck een 6,5? Naar welke wedstrijd heb ik zitten kijken dan? En Granli hetzelfde cijfer als Sylla. Dat kan echt niet.
Struick was de enige van de voorhoede spelers die moet douchen na de wedstrijd, rest liep erbij tijdens een zomeravond voetbal.

Granli kan ook een 5,5 worden maar iemand met die ervaring moet de verdediging leiden de laatste 20 minuten.
1
Zaterdag 10 augustus 2024 om 19:10 uur

BLEISWIJK-1

Langebach2 schreef:

Sylla heeft de specifieke kwaliteiten waar ze naar op zoek waren aldus Mathijsen…………….
Nieuwe club, nieuwe omgeving. Niet te snel oordelen daarom. Ik heb wel eens El Khayati een eerste wedstrijd voor ADO zien spelen. Ik had hem nog net niet direct weggebracht.