yesyes

Max schreef:

Ik had twee weken geleden nog goede hoop. Maar dat werd in de loop van dr weel steeds meer angst. Het is geen toeval dat we geen enkele uitwedstrijd hebben gewonnen.

Het leek zo makkelijk. Nog zes puntjes na Groningen uit. Ik denk dat het klaar is. Wij pakken nog 1 punt dit seizoen.
Scoren en inzakken het is niet te filmen hoe vaak is dit niet gebeurd dit seizoen. Waarom niet veeeel eerder een aanvallende wissel en excelsior bij de strot pakken.
0
Zondag 5 april 2015 om 16:02 uur

adotiel

GroenGeleGroninger schreef:

Mij rest de vraag: Waarom toch?
Waarom moet je zo binnen enkele minuten een comfortabel positie zo uit handen geven? Waarom kan een futloos Excelsior zo vanuit het niets de wedstrijd 180 graden kantelen?
Gebrek aan kwaliteit. Excelsior (!) gaat even in een wat hogere versnelling
en het is klaar. Herhaald zich bijna wekelijks, zeker in uitwedstrijden.
De eerste helft lijken ze optisch (louter tot de 16) de bovenliggende partij.
Verder is het aanvallend echt van een heel laag niveau. Als je ziet hoe bijvoorbeeld Meijer de ballen voor geeft, daar zit geen enkel idee achter.
Van Duinen die wel hard werkt maar technisch en qua inzicht veel te kort komt.
Kortom, het geeft het niveau aan waar ze ook op de ranglijst staan.
Het zal gewoon een nog een hele klus worden om er in te blijven dit jaar.
Excelsior, NAC en Heracles zijn kwalitatief zeker niet minder.
Voor vandaag teken ik voor een puntje. Dat deed ik ook al in de rust overigens.

troje schreef:

Is een ander Excelsior dat uit de kleedkamer is gekomen.
Ach dat valt reuze mee joh Excelsior stelt geen reet voor man.
0
Zondag 5 april 2015 om 15:44 uur

troje

0
Zondag 5 april 2015 om 15:38 uur

wdr

Denk dat Excelsior nog wel gaat komen de tweede helft. Die weten ook wel dat ADO de neiging heeft de voorsprong te verdedigen ipv door te drukken en dat een beetje druk op de Haagse verdediging al snel tot een doelpunt leidt. Daarom moet ADO doordrukken en Excelsior niet het initiatief geven, want ADO is niet goed in voorsprong vasthouden.
0
Zondag 5 april 2015 om 15:25 uur

DHFC070

supporter-noord schreef:

off day ? welnee, die sparen zich gewoon voor woensdag, das duidelijk.
pffff, nou....als dit de lijn is die ze moeten doortrekken ga ik snel wat anders doen
Ik had het ook over Excelsior die deze lijn moet doortrekken
0
Zondag 5 april 2015 om 15:21 uur

DHFC070

Excelsior met een off day?? Zou mooi zijn als men deze lijn in de 2e helft doortrekt.
Btw doet van Duinen mee?
0
Zondag 5 april 2015 om 15:14 uur

VAKKIE-l

Den Haag moet snel op 0-2 komen anders zie ik Excelsior met een lucky goal langszij komen.
0
Zondag 5 april 2015 om 15:13 uur

troje

Er is maar een ploeg die wilt voetballen. Nou ja voetballen mag je het niet noemen... Maar Den Haag legt tenminste nog wat meer op de mat dan de thuisploeg. En toch zie ik Excelsior nog wel scoren.