Tag: minuut

Pagina 3

Kees

Van de officiële site:

ADO Den Haag heeft ook de tweede oefenwedstrijd in voorbereiding op het seizoen 2024-2025 winnend afgesloten. Op sportpark de hoge bomen werd het 1-3 tegen een selectie van spelers uit het Westland en Midden-Delftland.

ADO Den Haag startte met Steven van der Sloot, die vorige week bij ADO Den Haag gepresenteerd werd, in de basis. Ook Devyn Payne en Ronny Boakye mochten het vanaf het eerste fluitsignaal laten zien.

Al na vijf minuten was het ADO Den Haag dat echter al tegen een achterstand aankeek. Verdedigend zag het er bij de Haagse ploeg niet goed uit waardoor een droge knal in de verre hoek genoeg was om Wentges te verschalken.

Van lange duur was de achterstand echter niet. Binnen vier minuten was het namelijk de debutant in het geel groen, Steven van der Sloot, die een mooie aanval bekroonde door knap de gelijkmaker binnen te schieten.

In de loop van de eerste helft waren er vooral voor Schalk en v/d Sande grote kansen te noteren maar tot een voorsprong kwam het nog niet. Ook niet drie minuten voor rust toen Ideho na een knappe actie de bal op de paal schoot en de rebound door van Mieghem werd binnengeschoten maar werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de tweede helft een ander ADO Den Haag binnen de lijnen. Zo maakten Does, Esajas, Surmeli, Struijck, Dijkhuizen, Houwaart en Maasland hun opwachting. Later in de tweede helft zouden ook v/d Riet, Karijowidjojo en Ozcan nog invallen.

Nog geen tweede minuten na de start van de tweede helft was het ADO Den Haag dat nu wel op voorsprong kwam. Dijkhuizen mocht de 1-2 noteren. Nog geen vijf minuten later leek Houwaart de 1-3 op het scorebord te noteren maar wederom ging de goal niet door wegens buitenspel. Het geluk was duidelijk niet aan Haagse zijde want ook na ruim vijfenzestig minuten op de klok werd een mooie aanval afgerond door Dijkhuizen. Wederom ging echter de vlag omhoog waardoor ook dit doelpunt werd afgekeurd. In de 89ste minuut kwam de 1-3 er alsnog. Maasland mocht een knappe aanval afronden en zette zo de eindstand op het scorebord.

Karakteristieken: Westlands elftal – ADO Den Haag

Scoreverloop: 1-0, 1-1 (8. Van der Sloot), 1-2 (47. Dijkhuizen), 1-3 (89. Maasland)

Westlands Elftal: Van der Helm, van den Bos, van Vliet, van den Berg, de Groot, Bransen, Groothuizen, Havinga, de Bruijn, van der Voort, Lemckert

Opstelling ADO Den Haag 1e helft: Hugo Wentges, Steven v/d Sloot, Matteo Waem, Ronny Boakye, Finn de Bruin, Daryl van Mieghem, Jari Vlak, Jort v/d Sande, Joel Ideho, Devyn Payne, Alex Schalk

Opstelling ADO Den Haag 2e helft: Wentges, Payne, Does, Esajas, Waem, De Bruin, Surmeli, Struijck, Dijkhuizen, Houwaart en Maasland

Dappere dodo

Net ff de hele wedstrijd op mijn gemakkie terug zitten kijken, hier en daar doorspoelen.
Wat mij gelijk opvalt, de microfoons voor de sfeer staan overduidelijk heel dicht bij het uitvak. Want op tv lijkt het nu net of De Graafschap de overhand had met liedjes en sfeer, maar als je op Midden Noord staat beleef je dat toch heel anders. Maatje van ons op G vond ook dat de sfeer echt van Midden Noord kwam, en dat ze op G amper wat deden.

Graafschap had echt wel toffe pyro acties, respect daarvoor, maar zoiets moet toch eigenlijk helemaal niet kunnen? Bizar dat zoiets mee kan naar binnen. De scheids had waarschijnlijk ook al opgemerkt dat er wat ging gebeuren, want die liep 1 minuut voor de actie van de Superboeren naar Buttner toe om hem iets toe te spreken.

Overigens ben ik van mening dat je door te wisselen sterker kan worden, (graafschap) of onthutsend veel zwakker (Kalezic). Ik snapte echt zijn wissels niet, Kebabsalem speelde al langer met vuur na zijn gele kaart, die had er echt eerder afgemoeten, desnoods voor Koudoussou en dan Assante laten staan ofzo. Veerman wissel je nooit, zeker niet met dit soort wedstrijden. Maar goed, nu tot 16.25u wachten wie de volgende wordt: of tegen Van Duinen of tegen Kramer
1
Zondag 19 mei 2024 om 12:43 uur

Lellow

Vooropgesteld ben super blij met de overwinning maar het moet echt veel beter want dit spel gaat je geen promotie opleveren.

Zo’n klassieke vraag is,waren wij nou zo goed of zij zo slecht.
Ik had als coach van de Graafschap Seuntjes al in de eerste helft gewisseld die heeft niets goed gedaan.
Onze coach en ook spelers ontbreekt het aan tactisch inzicht ,ik heb die Fortes wel 10 maal een identieke voorzet zien geven vanaf rechts,hier ook goed opgemerkt Absalem was rijp voor een wissel en Koudossou had met zijn snelheid een prima wapen geweest.
In de counter lagen vanaf minuut 70 zoveel mogelijkheden enkel ontbrak het aan snelheid en rust om dat goed uit te spelen.

Ik hoop dat Vigen fit blijft tijdens de PO by far je beste speler.

Zaterdag wordt nog een spannend wedstrijd want de Graafschap is een alles of niets ploeg en een winnende coach heeft altijd gelijk maar ik had het wel willen zien vanaf het begin met ons kwartet Ideho Veerman Mieghem en van de Sande in de basis en met de wissels zoals Schalk Klas Koudossou Sellouki .
3
Woensdag 15 mei 2024 om 06:10 uur

Langebach2

Nacompetitie blijft gewoon tot de laatste minuut van de return spannend. Kan alle kanten op.
0
Dinsdag 14 mei 2024 om 23:17 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

De 37 foto's tijdens minuut applaus
Tijdens de minuut applaus voor hen die ons het afgelopen seizoen ontvallen zijn, waren 37 foto's te zien.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 13 mei 2024 om 14:10 uur

supporter-noord

Geen paniek. Veerman en Ideho komen er nog in.............
1 minuut voor tijd
0
Zaterdag 20 april 2024 om 18:03 uur

GroenGeelHart070

Ik zat gisteravond in vak C, kon het eens vanuit een ander perspectief zien.
Los van het veldspel waren veel spelers kort na rust rijp voor een wissel omdat ze geblesseerd waren, onzichtbaar waren of gewoon niet goed genoeg zijn. Wie in welk rijtje hoort zijn de meningen over verdeeld. Absalem, Siereveld, Vigen, Schalk en Van Mieghem.
Vanaf begin 2e helft moesten alle wisselspelers in 2 groepjes al gaan warmlopen. Dat je PAS in de 74e minuut ALLEEN Van der Sande brengt en in de 82e minuut (na het tegendoelpunt die je aan zag komen) nog 3 wissels doorvoert met jongens die eerder het verschil konden maken...
Dat Van der Sanden en Ideho langzamer gebracht worden, oké. Maar bijv. Asante hoort gewoon in de basis i.p.v. Absalem, zeker in het systeem dat Kalezic nu wil hanteren. Een aantal keuzes moet hij echt eens gaan uitleggen want dit valt voor niemand te begrijpen
3
Zaterdag 13 april 2024 om 10:15 uur

Barend

A.s. vrijdag komt Kaars op bezoek, Helmond Sport.
In december verloren met 3-2 in Helmond.

Kaars scoorde al binnen 10 minuten.
In minuut 80 deed Kaars het licht voor ons uit.

Hebben wij inmiddels echt iemand die hem kan afstoppen?
Is onze verdediging verbeterd sinds december??
1
Zaterdag 6 april 2024 om 23:06 uur

Wahter

Het interview met Kalezic even gekeken:
Vier spelers inpassen in een team wat erg goed en vaak leuk voetbal speelde met goede/redelijke resultaten tot gevolg. Het was een team en dat is gewoon helemaal weg.
Las hier van de week dat de invloed van een coach/trainer niet groot is.
Ik ben van mening dat Kalezic de teamspirit en team geest helemaal de nek omgedraaid heeft door heel veel routine in het team te gooien.
Het kan niet anders dat er veel onvrede is bij veel spelers.

Selouki en Struijck hadden op de plek van Ideho de kans kunnen krijgen.
Siereveld heeft geen enkele minuut meer gespeeld, viel niet uit de toon in de minuten die ik van hem heb gezien. Komjlonovic (wat een naam) geen minuut meer, De Bruin speelde uitstekend tegen Sparta, geen minuut meer. Klas twijfel ik altijd aan, stond ook bij andere trainers wissel. Blijft een wisselvallige speler ook sporadisch minuten. Assante heeft iets fout gedaan bij de trainer (houding ?) ken niet anders.
Het spiegeltje is zeker een doorkijk spiegel.