Tag: feyenoord

Pagina 302

slash070

Betere tegenstander met veel meer begroting of niet,,ik vond wat we daar in de eerste helft tegenover stelde zwaar bagger. Middenvelders die op meters afstand van hun tegenstanders stonden en hun ruim baan gaven, verdediging tegen de eigen 16 aan, er werd niet vooruit verdedigd en doorgedekt, daardoor waren alle afvallende ballen voor de tegenstander, hun opkomende backs hadden alle vrijheid.
En heb je dan een keer de bal dan staat alles zo uit positie dat je zelf nooit aan voetballen toe komt, en zeker niet via de zijkanten want dat is niet meer te belopen. Er werd ook niet geprotesteerd bij die 2de goal, allemaal veel te gelaten. Tweede helft stond het beter, ook doordat bij Feyenoord de pijp leeg was. Ik had zelfs nog heel effe het idee dat de gelijkmaker nog kon vallen ook tegen het einde aan.
Knuffelbeesten actie mooiste moment van de hele eredivisie dit weekend!
0
Zondag 11 september 2016 om 16:49 uur

troje

marcellino schreef:

Gewoon onzin je opstelling is gewoon. Goed.wil even herinneren dat 80% op deze box deze opstelling het liefst zagen hoe hypocriet kun je zijn havenaar moest toch verkocht worden volgens vele van jullie en kasteneer toch in de spits man man
Idee van 4-4-2, of liever gezegd 4-2-1-3 was best goed, heb ik zelf ook aangegeven. Slim om met twee snelle spitsen te gaan spelen en Duplan als nummer tien erachter. Maar de uitvoering ging volledig mis! Je zou denken dat drie verdedigende middenvelders achter Duplan gewoon in staat moeten zijn om Feijenoord te verhinderen om goed op te bouwen, juist door het afstoppen van aanspeelpunten. Maar die drie middenvelders stonden zo ontzettend defensief dat Feyenoord alles mocht doen tot aan halverwege de helft van Den Haag. Vooral op links, ik weet niet wat daar mis ging. Het leek wel alsof Meijers en Jansen dachten dat ze in de verdediging stonden. "Hier heb je de bal Feyenoord, probeer er maar wat leuks mee". Gevolg is dat Trybull en Duplan als een stofzuiger moesten gaan spelen, iets wat misschien wel bij Trybull past, maar hij had een aardige off day zo leek het. Eerste keer in de kuip denk ik.
0
Zondag 11 september 2016 om 15:14 uur

troje

Setkus hield ons 30 minuten lang in de wedstrijd, een hoop andere eredivisie keepers hadden al lang drie of vier keer de bal uit het net mogen pakken. Verloren van kwaliteit vandaag, Den Haag was teveel onder de indruk van de kuip en heeft zich helaas teveel aangepast aan de tegenstander. Feyenoord grote kans dat ze dit jaar kampioen worden.
0
Zondag 11 september 2016 om 15:04 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO ontbeert stootkracht in De Kuip
ADO Den Haag heeft de uitwedstrijd tegen Feyenoord met 3-1 verloren.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 11 september 2016 om 14:57 uur

slash070

Ik hoop dat Feyenoord en Gozubuyuk degraderen!
0
Zondag 11 september 2016 om 14:46 uur

Dannyy

We kunnen ondanks dit verlies toch veel leren van deze wedstrijd. Ik denk dat Petrovic dat ook wel heeft gezien. Ook merkwaardig dat de tactiek al was gelekt door een van de ex-feyenoord spelers. Kevin Jansen of Ruben Schaken.
0

Aad

Kees schreef:

En nu in het Duits.
Wat een ongelooflijke flauwe en domme reactie. Ik had jou toch iets intelligenter verwacht Aad.
Waar is je gevoel voor humor? Terecht verloren en na de 1e helft van Feyenoord valt de uitslag nog mee
0
Zondag 11 september 2016 om 14:32 uur

Rob2002

Eerste helft een drama, mede omdat Feyenoord goed speelde. Buitenspelgoal 2-0 mede beslissend op verloop van het spel.

Tweede helft een beter ADO, mede door inbreng van Havenaar en 4-3-3. Jammer van die late 2-1.
0
Zondag 11 september 2016 om 14:27 uur

DHFC070

Mensen die hier meteen Becker gaan afzeiken?
Hoevaak is de bal nou helemaal over de middenlijn geweest?
Middenveld wordt volledig overlopen en dat niet voor het eerst dit seizoen.
Dit opportunistische en hard werkend Feyenoord is gewoon een maat te groot en dat vind ik geen schande. Hopelijk kunnen we de 2e helft nog wat herstellen.

Buiten het veld hebben onze supporters al gewonnen want wat een geweldige actie en misschien minder belangrijk maar dit soort acties zorgen echt voor goodwill gezien het slechte imago.