Belangrijkste reden hiervoor is verkoop van onze goalgetter spits en daar niemand voor terug halen. Blunder. Zonder goede spits krijg je het zwaar, zonder spits ben je al helemaal verloren.

Thommetjsh

Malone in de spits? Kopsterk, beter dan Falkenburg in elk geval
0

Kamikaas

Lorentzen blijkt uiteindelijk een geboren spits en scoort een Hattrick . 2-3 Ado.
HAd toch liever Kanon in de spits gezien
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 20:36 uur

Vakkie G 079

Lorenzen in de spits... wat een drama..
Laten we hopen dattie een ingeving krijgt.
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 19:45 uur

KR96

Opstelling bijna gelijk aan vorige week, wel met Lorenzen in de spits en Hooi op links.
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 19:41 uur

Kees

Vanavond of uiterlijk morgen bereiken we de 51.000 pagina`s en ik neem aan in een jubelstemming. Winst van 3-1 en daarna winnen we van Fortuna en Excelsior. Negen uit vier is ook niet gek.

Zondag en maandag zullen ook de nieuwe rechtsback en spits (Vermeij) bekend worden. Kan niet anders.
0
Zaterdag 18 augustus 2018 om 19:04 uur

ado_denhaag070

Kees schreef:

Vanavond:

9de minuut: Oh, wat een tegenvaller voor ADO. Heracles scoort de eerste treffer na een onachtzaamheid in de Haagsche verdediging.

31 ste minuut: Sheraldo Becker wordt goed gelanceerd, maakt gebruik van zijn snelheid en legt de bal breed op El Khayati welke beheerst de 1-1 scoort.

63 ste minuut: Na goed doorzetten van Lex Immers weet Danny Bakker de 1-2 in het voordeel van ADO te maken.

87 ste minuut: Een vlijmscherpe counter van ADO, ingezet door een fraaie pass van Tom Beugelsdijk, bereikt Lex Immers die aan alle onzekerheid voor ADO een einde brengt. 1-3 ADO.

93 ste minuut: De scheidsrechter maakt een eind aan de wedstrijd en ADO heeft haar eerste drie punten in de tas.
32 ste minuut: Elson hooi met een prachtige actie legt de bal klaar op Melvyn Lorenzen maar die schiet de bal het stadion uit.

44 ste minuut: Danny bakker verliest de bal dom op het middenveld, Heracles profiteert daarvan en Brandley Kuwas maakt er 1-0 van

60ste minuut: voorzet Sheraldo Becker op het hoofd van Melvyn Lorenzen, die kopt de bal in de handen van Bram Castro.

64ste minuut: Ado krijgt kans na kans, maar ze gaan er niet in, ze missen duidelijk een spits.

79ste minuut: corner voor Heracles en pröpper kopt de bal over Groothuizen heen. 2-0 Heracles

87ste minuut: Van der Water krijgt de bal op links passeert meijers en gaat 1 op 1 met de keeper, hij gaat er langs en schiet in leeg goal de bal erin. 3-0 Heracles

92ste minuut: Lex immers pakt zijn tweede gele kaart na een discussie met de scheidsrechter.