Pagina 31
Volgende pagina

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ideho: als kansen er zaterdag ingaan, moet het goed komen
Joël Ideho kijkt ondanks de 1-2 thuisnederlaag tegen Excelsior met veel vertrouwen naar de return komende zaterdag in Rotterdam.
Lees het nieuwsbericht
1
Woensdag 22 mei 2024 om 22:22 uur

Rob2002

Eerste helft weer drama verdedigd, Siereveld en Asante gaven het wel heel makkelijk op een presenteerblaadje aan Excelsior.
Tweede helft schroom eraf en had je gewoon kunnen winnen.

Het kan in ieder geval nog….
3
Woensdag 22 mei 2024 om 22:21 uur

BLEISWIJK-1

yesyes schreef:

Je loopt eerst weken hier te roeptoeteren dat we niets te zoeken hebben in de play-offs en nu geloof je er weer in
Zoals aangegeven......we hadden vandaag meer grote kansen dan Excelsior. De rest maakt geen ruk uit. Dat is voor de buhne...

En voor de playoffs hadden we ook niets te zoeken in de playoffs. En we hadden ook gewoon geluk tegen De Graafschap. Wat maakt het uit!!
1
Woensdag 22 mei 2024 om 22:15 uur

ADO maakt nog kans na nipte nederlaag tegen Excelsior
ADO Den Haag heeft in de strijd om de finale van de play-offs een kleine nederlaag tegen Excelsior moeten incasseren.
2
Woensdag 22 mei 2024 om 22:02 uur

BLEISWIJK-1

Ik geloof er nog in. Nu de spelers nog. Zo goed was Excelsior niet. Wij hadden meer kansen.

Vraagje? Hebben we nog geschorste spelers a.s. zaterdag?
0
Woensdag 22 mei 2024 om 21:58 uur

Superfan

KR96 schreef:

Maar hebben wel echt 3-4 100% kansen gemist. Doodzonde, maar voor mij gaat het gewoon mis bij zo’n Siereveld met zijn kansloze crosspass en Asante die op 10 meter die Driouech dekt als ie voor wil geven. Die Asante heeft het gewoon niet - snap oprecht niet dat Koudoussou daar niet staat, zeker als je ziet hoe snel hij is.
Wat was de eerste helft alle-Jezus-slecht! De tweede helft biedt nog enig perspectief.
Jari Vlak, slechtste man bij ADO. Daar ging werkelijk niks goed. Ook Marsman weer onrust veroorzakend.
Volgende wedstrijd beginnen met Koudossou voor Asante en Esajas voor Vigen.
Excelsior speelde irritant slim. Die gasten versierden elke 3 minuten wel een vrije trap en de keeper heeft zeker 10 minuten gepikt.
Wordt lastig in de uitwedstrijd. Als je gaat jagen zoals het laatste kwartier maak je een kans maar loop je het grote risico op tegendoelpunten
Die Driouech steekt er wel met kop en schouders bovenuit zeg
0
Woensdag 22 mei 2024 om 21:34 uur

Langebach2

FFL schreef:

We hadden met 3 goals verschil kunnen winnen.
Helaas te slap en onnauwkeurig 1ste helft.

1-2 is niet onoverkomelijk
Niet kansloos. Je kan vandaag 2-2 maken en zaterdag na 3 minuten achter staan. Het blijft voetbal.
Duimen voor zaterdag dat we een goal scoren en zij heel zenuwachtig achteruit gaan lopen. Voetballend dient Excelsior in principe ons de baas te zijn, omgaan met de stress maakt straks het verschil.
1
Woensdag 22 mei 2024 om 21:14 uur

Aad

opper schreef:

Volgens Kalezic hadden we Excelsior met 5 goals verschil naar huis moeten sturen. Overdrijven is ook een vak.
Inderdaad overdreven maar ik denk dat we meer kansen hebben gehad dan Excelsior. Alleen was de effectiviteit van hen beter. Zij 3 kansen en 2 doelpunten, wij 4 opgelegde kansen en 1 doelpunt.
Als je het zo ziet zijn we zaterdag niet eens kansloos. Maar Kalezic zal wel weer een nieuwe tactiek hebben bedacht. En dan wordt het lastig.
0

opper

0
Woensdag 22 mei 2024 om 20:59 uur

Johan vakkie M

Mr.070 schreef:

We begonnen goed en gooien het weg in een paar minuten.
Verdedigend is het gewoon een grote zwarte wak, dat ga je niet meer stabiel krijgen. Het is dus hopen op geluk en vanuit onze trainer wat bluf en karakter. Anders ga je het gewoon niet redden
Bij dit Excelsior is het een kwestie van druk op hun zwakke verdediging houden en geen dom balverlies lijden op het middenveld