Mike schreef:

Wat een hoop negativiteit!
De een vind ons aanvallend zwak, de ander juist verdedigend.

Feit is dat het voetbal 2 klassen beter is dan een jaar geleden.

Je had deze wedstrijd gewoon met 3, 4-0 moeten en kunnen winnen. Bedoeling goed maar concentratie op het juiste moment en een beetje geluk ontbrak. GAE had geen recht op een punt.

4-4-2 of 4-3-3, ik heb het niet kunnen ontdekken. Van Duinen heeft de zijlijn amper gezien. Meijers wel omdat de aanvallers daar de ruimte lieten.

Ik hoop toch op een aanvallende versterking want Van Duinen, Schet en Houtkoop zijn veel te zeker van een plek. Te weinig concurrentie waardoor ze niet scherp genoeg zijn.
Dat je na zo een prestatie tegen gea2 zo een betoog houdt ongelooflijk.
kan mij het spel nou schelen eeuwenloos naar elkaar spelen maar het goal is aan de andere.kant en het gaat om scoren.
maar misschien denken andere mensen daar anders over
0
Zondag 21 september 2014 om 08:33 uur

Ronaldo

Petah schreef:

Cambuur kost hij je de wedstrijd en vandaag ook
Volgens het wedstrijdformulier is het geen eigen goal.

Madmax

Haha eigen goal Derijck H@@genep kom er maar in !!! MOTM trouwens Schet !!!
0
Zaterdag 20 september 2014 om 21:43 uur

troje

joh, Go Ahead staat prima te verdedigen. Goal kan zomaar vallen.
0
Zaterdag 20 september 2014 om 21:16 uur

GroenGeleGroninger

Dit scenario was ik dus al bang voor. Tot zover had het nooit mogen komen, nu loop je dus achter de feiten aan. Eerste helft had je gezien het speloverwicht de bezoekers geen hoop meer moeten geven, maar je laat ze meer in de wedstrijd komen en dan leid het ook nog eens tot een goal. Ben bang dat deze avond een enorme kater gaat worden.
0
Zaterdag 20 september 2014 om 21:07 uur

Teleurstellende ruststand. Go Ahead heb ik alleen de laatste 3 minuten even voor de goal van ADO gezien, rest van de wedstrijd was ADO heer en meester op het veld. Maar heeft het weinig goede kansen gecreƫerd. Dat het nu 0-0 staat mag je eigenlijk niet laten gebeuren, zo laat je de tegenstander meer de wedstrijd in komen en kan het nog een vervelende tweede helft gaan worden tenzij ADO nu wel eens een keer het balletje tegen het goede net schiet snel in de 2e helft. Heb het idee dat ADO toch een speler mist die met een actie de wedstrijd kan openbreken.
0
Zaterdag 20 september 2014 om 20:36 uur

Petah

Dannyy schreef:

Statistisch gezien meeste % van de kopduels gewonnen in de Eredivisie. Wie zegt dat hij niet kan koppen als hij zelden aanvoer krijgt van de vleugels?

Fraser toch blij met inzet
Henk Fraser had zich voor de wedstrijd tegen Utrecht gestoord aan de instelling van een aantal spelers op de training.
Lees het nieuwsbericht
Keurig punt gehaald. Er worden hier spelers afgebrand als of ze expres in eigen goal hebben gescoord. 5 uit 5 gegeven het programma is dan echt zo slecht nog niet. Iedereen doet zijn best. Ook Schet dus. We zijn nog geen subtopper, we zijn wel is waar onderweg, maar zo ver is het nog niet. Utrecht uit gelijkspelen is alles behalve slecht.

Ik begrijp die negativiteit niet zo. Bestuurlijk gaat het nu de goede kant op. Alleen moet het verwachtingspatroon niet zo onrealistisch hoog zijn.

Met deze selectie moeten we het minimaal tot de winterstop doen. Is echt niet zo veel mis mee, en er staat een prima trainer. Uit hoef je het spel niet te maken. Daar hebben we de spelers - nog - niet voor.

Er wordt hier gesproken alsof we kansloos onderaan staan. Enige nuance kan wat mij betreft echt geen kwaad.