Vrijdag 17 december 2021 om 21:57 uur

Aad

Kees schreef:

4-1 of 5-1 winst vanavond. Dat NAC is een matige ploeg. Wordt een makkie.
Dat verwacht ik juist niet. Laten we eerlijk tegen elkaar zijn: zo goed liep het de laatste wedstrijden nu ook weer niet. Hakken over de sloot, zelfs tegen Gemert een beetje. En met NAC gaat het steeds ietsje beter.

Ik ben al blij met een gelijkspelletje maar ik verwacht een 0-2 nederlaag.
(Zeker nadat Kees een overwinning voorspelt. )
0
Vrijdag 17 december 2021 om 10:54 uur

slash070

Keuken Kampioen Divisie 2021/2022
Voorspel deze wedstrijd:
Je hebt een overwinning voor ADO Den Haag voorspeld.

Barend schreef:

Nipte overwinning van NAC. Utrecht miste een penalty, en speelde de laatste 10 minuten met 10 man.

Haye is niet beter dan Steijn. Seuntjes niet beter dan Verheydt.

Kwalitatief is ADO over het geheel genomen, veel beter.
Inderdaad. NAC is echt een paar treetjes minder dan ADO. Uit werden we weggespeeld maar dat had meer met onervarenheid te maken.

Ik voorspel een regelmatige overwinning.
0
Woensdag 15 december 2021 om 23:04 uur

Barend

GroenGeelHart070 schreef:

Zou lekker zijn als we winnen van NAC. Ik zie Volendam niet winnen in Almere en Excelsior gaat het minstens zo zwaar krijgen in Dordrecht, die verlengen nu namelijk tegen Groningen

0
Woensdag 15 december 2021 om 22:34 uur

rd..

FFL schreef:

Hamstringblessure leek het dan kan je het vergeten
Precies. Die overwinning in de beker kan me gestolen worden. Was slecht geweest voor het zelfvertrouwen als je hem verliest, ok. Maar je aanvoerder verliezen is niet heel wenselijk, zeker niet in een wedstrijd tegen Gemert. Hopelijk een lichte blessure en kan hij de winterstop goed gebruiken om te herstellen, zodat we er in de tweede helft van het seizoen nog wat aan hebben.
0
Woensdag 15 december 2021 om 07:05 uur

Kees

Vanavond een regelmatige 3-1 overwinning. Blijft toch altijd lastig dit soort wedstrijden.
0
Dinsdag 14 december 2021 om 14:22 uur

slash070

BLEISWIJK-1 schreef:

Het klopt dat er ploegen in de eredivisie zijn, die plezier uitstralen.

Maar speel je tusse plek 12 en 18, dan is het vaak wel huilen met de pet op.
Zou je als Sparta, Heracles of Fortuna supporter nu meer plezier beleven, dan wij nu hebben? Ik kan me er niks bij voorstellen.

Maar zoals gezegd. Dit is mijn mening. Aan de reactie van de oude bekende hier op de box, trek ik ook de conclusie dat niet iedereen de KKD leuk vind. Na een wedstrijd zie je geen reactie meer van Pajam, Gillah, JB e.d. Die zijn waarschijnlijk wat andess aan het doen.
Kan allemaal best wel leuk en aardig zijn die KKD maar we spelen daar niet omdat we vorig seizoen een jaar lang op de paal hebben geschoten.

En als de discussies hier op de box wat meer over ADO Den Haag zou gaan IPV elkaars meningen zouden er waarschijnlijk minder oude bekende shouters zijn afgehaakt. Genoeg ADO onderwerpen om je druk over te maken dan over elkaar denk ik.

Maar goed, ook ik spreek voor mezelf. Ben nog steeds blij met een overwinning, en pissig na verlies. Supporter zijn is niet aan een divisie meer of minder gebonden.