Pagina 32
Volgende pagina

Rob2002

Zwinkels gaat inderdaad op die spits zijn been staan.

Zowel VAR en scheidsrechter beoordelen dit als bewust, terwijl elke andere voetbalfan dit als een ongelukje zien. Dat bevestigt weer dat de kwaliteit van de heren in Zeist als erg slecht bestempeld mag worden. Men heeft er gewoon geen gevoel voor.
0
Zaterdag 19 januari 2019 om 22:37 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Na onderuit tegen VVV na VAR-ingreep
ADO Den Haag heeft zichzelf een slechte dienst bewezen.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 19 januari 2019 om 22:29 uur

marcellino

supporter-noord schreef:

Gewonnen ? Hou toch op. Ze laten zich gewoon weer in hun zak schijten. Een voorsprong weer makkelijk weggeven ipv doordrukken. Eigen schuld, dikke bult.
Gewoon een matige ploeg als je niet kan winnen van VVV.
Onzin ben het met je eens ,dat ze weer te ver terug zakken vind ik wel daardoor viel de 1-1 .je begint heel slecht de tweede helft en paktchet goed op je maakt de 2-2 en het is wachten op de 3-2 en ja dan het var moment.
Je had het de eerste helft gewoon af moeten maken dan had je zelfs met 10 man gewonnen.
0
Zaterdag 19 januari 2019 om 22:13 uur

Jurriƫn

Vakkie-G schreef:

Volgend jaar helmond sport uit
Je bent te vroeg begonnen met anti-depressies afbouwen. Neem er nog maar 1.

Immers en Becker speelde echt goed, zonder dat VAR moment had je gewoon gewonnen
0
Zaterdag 19 januari 2019 om 21:57 uur

MonkNL

Thx VAR.. VVV de overwinning gegeven.. Daarbuiten was het bij DH ook niet echt geweldig. En die Goppel, die kan beter op atletiek gaan want voetballen kan ie niet..

Max

Geen idee wat er aan de hand is, maar waar was de VAR in godsnaam in de eerste helft?
0
Zaterdag 19 januari 2019 om 21:25 uur

slash070

Kees schreef:

ik zie het.
Het ergste was dat Blom die pingel niet direct gaf voor die 2 2.
Gewoon een spelregel die hij foutief interpreteerde.
Er zijn al wat jaartjes geen scheidsrechters meer met een eigen persoonlijkheid, en met dat var gaat dat niet meer gebeuren ook. Ze verschuilen zich er allemaal achter, ongeacht de geest van een wedstrijd. Van mij mogen ze de var alleen in de champios league toepassen, datis toch al een gedrocht geworden waarin honderden miljoenen in rond gaat.
0
Vrijdag 28 december 2018 om 21:40 uur

Jordy

En toch had ADO een pinguin moeten krijgen vlak voor tijd tegen Feijenoord. Heb zojuist een paar keer die actie in slow motion bekeken en Zhang werd op zeker vastgehouden.
Jazeker was in het stadion goed te zien. De VAR is gewoon enorm selectief en ik heb ook het idee dat ze pas echt goed naar de beelden gaan kijken als er minimaal een x aantal spelers protesteren bij de scheidsrechter. Maar goed soms zit het mee en soms zit het tegen. Ik vond die actie van Beugelsdijk tegen Groningen in de slotfase ook 100% een strafschop, maar toen deed de VAR ook niks.