Tag: kaart

Pagina 327

Jacco

stef schreef:

laten we hopen dat we de scheidsrechter een beetje meehebben, ik kan me nog wel herinneren een RODE kaart voor christiaan Kum van Luinge !
nou ik weet het niet maar die kaart van Kum was gewoon terecht.....het enig wat je hem echt kwalijk kan nemen is dat hij door heeft laten spelen toen Postma zijn been brak.

beschikbaar alleen bij ado stadion straks verkrijgbaar
die 300 kaarten hadden ze lekker in de ticketbox moeten gooien voor die 2 euro meer die ze er voor krijgen per kaart kom op zeg
0
Donderdag 7 mei 2009 om 14:44 uur

lulijzer

Aad schreef:

Ik vind van wel. Hij fluit consequent en fluit geen wedstrijden dood.
Bij eerdere westrijden zijn niet al zijn beslissingen in ons voordeel uitgevallenmaar die hebben ons, voor zover ik mij herinner, geen punten gekost.
Blij in ieder geval dat een verwaande kwast als Blom of een marchanderende Belgons niet fluit.

Ik wil die gozer zelfs nog wel bedanken voor die rode kaart thuis tegen de Graafschap. Op dat moment veranderde er iets in het team en het stadion! Nah, als we zondag weer eens met een nulletje of twee, drie voor staan mag ie van mij gewoon weer een rode kaart trekken! Dan geven we het zekers niet weg!
LUINGE, LUINGE...
0
Woensdag 6 mei 2009 om 12:42 uur

<FCDH>

stadion helemaal uitverkocht heb net primera gebeld voor paar gasten maar geen kaart meer te krijgen aleen nog paar bij het stadion ik snap niet waarom ze die ook niet in de ticketbox gooien nou moeten die mensen eerst helemaal naar het stadion
0
Woensdag 6 mei 2009 om 10:55 uur

mee eens

Ooievaar schreef:

Nee beste man, met mijn gezichtvermogen is weinig mis. ADO heeft dit jaar onder Wetzel geen 3 goede wedstrijden op rij gespeeld, en de laatste 3 waren het aanzien meer dan waard.

Overigens heb ik helemaal niets tegen de persoon Wetzel. Ik vind het een keurige man, ook aan hem zijn we dank verschuldigd dat de club nu een beter imago heeft. Ik denk dat hij beter tot z`n recht komt als TD, hoewel ik hem liever de jeugdopleiding zou laten stroomlijnen, en de scouting op poten laten zetten. Daar gaat heel wat tijd inzitten, althans als je daar serieus werk van wil maken.

Alleen als trainer vind ik hem volstrekt ongeschikt, en dat heb ik hem in nette bewoordingen meedegedeeld.
De integriteit van Wetzel heb ik nooit in twijfel getrokken. Dus voer ook zeker geen privé oorlog tegen hem. Als Atteveld zeven keer op rij - wat ik echt niet verwacht - verliest met voetbal waar kop nog staart aanzit, dan zal ik dat ook zeker - ook hier - melden.

Ik heb hier wèl te hoop gelopen tegen de praktijken van Ringeling, Jansen en hun bende, en me sterk gemaakt voor vrije verkoop, dus zonder alllerlei rare kaarten, die de gang naar het stadion voor goedwillende supporters belemmerden.

Volgens mij is het nu een stuk drukker.

maar goedwillende supporters kunnen gewoon een clubkaart aanvragen,niks raars aan.Zou wel een optie voor een kaart erbij kopen voor een kennis of familielid die een keeer mee wil.

Die clubkaarten zijn er al lang zit nu alleeen een digitale foto bij.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 12:50 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

Tsja, dat weet ik dan ook niet.

Voor komend seizoen worden er ook geen seizoenskaarten meer voor ondermeer vak s en t verkocht. Deze vakken liggen rechts en links van de glazen wand.

Overigens worden er ook voor de vakken K en J geen seizoenskaarten meer verkocht.

Wie een kaart heeft voor die vakken mag hem behouden.
0
Maandag 4 mei 2009 om 20:08 uur

rien1

Ooievaartjuh schreef:

das baluh.... Buys is een bepalende speler op het middenveld .. dan maar Cornelisse zn kans geven en Atteveld moet gewoon die Milic wederom opstellen was een genot om naar hem te kijken afgelopen zondag
@Ooievaartjuh, geloof mij maar. Buijs is NIET geschorst, zoals ... ook al zei. Stond wel ergens, maar hij heeft er pas 4.

En ook over Soltani zijn we gisteren aan het discussieren geweest hier, want met je 6e gele kaart kan je niet geschorst zijn. Bij 5 gele kaarten en dan weer bij de 7e gele kaart pas. Of er moeten voor ons andere regels gelden
0
Maandag 4 mei 2009 om 15:38 uur

<FCDH>

Dagkaartverkoop ADO DH - Vitesse
Een overvol stadion is uiteraard het streven voor het laatste en allesbepalende duel van de reguliere competitie aanstaande zondag tegen Vitesse. Zodoende heeft ADO Den Haag toestemming gekregen weer dagkaarten te verkopen. De verkoop via Ticketbox gaat echter ook hard, dus zorg dat u er op tijd bij bent als de kassa`s donderdag 7 mei om 17.00 uur open gaan!
ADO Den Haag biedt de mogelijkheid om voor het duel met Vitesse, op basis van legitimatie, een dagkaartje voor deze wedstrijd te kopen.
Het stadion mag volledig worden uitverkocht, 15.000 toeschouwers, dus het streven is een volledig groengeel gekleurd stadion. Op vertoon van een geldig identiteitsbewijs kan een kaart worden gekocht bij de stadionkassa. Er zal ter controle een kopie van uw identiteitsbewijs gemaakt worden. U mag een kopie meebrengen van dit identiteitsbewijs, dit wordt dan wel gecheckt met het origineel. Op de wedstrijddag dient u ook uw legitimatiebewijs te tonen. Om drukte bij de kassa te voorkomen op de dag van de wedstrijd, adviseren we supporters om waar mogelijk vooraf al een kaart aan te schaffen.

De stadionkassa is geopend op donderdag 7 mei van 17.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 9 mei van 13.00 tot 17.00 uur.

Deze dagkaartregeling geldt uitsluitend voor supporters van ADO Den Haag. Mensen die misbruik maken van de regeling worden aangemeld bij de KNVB. Alle gegevens van de toeschouwers worden gecontroleerd. Op verkochte kaarten is geen restitutie mogelijk. Pinnen bij de kassa is op dit moment nog niet mogelijk.