H@@GenEES

pajam schreef:

en zo zijn er altijd dus weer genoeg redenen waarom we niet winnen

Steijn is ok!
Nee Steijn is niet oke, het is zijn schuld dat de scheids aan de enke kant wel een strafschop geeft en aan de ander kant niet, heeft de hele week de tijd gehad om daar op te trainen, nee ik zeg nu Jol/Adriaanse/Hidink op het veld.
0
Zondag 22 december 2013 om 18:09 uur

Edwin

Mitado schreef:

Ik bedoel coutinho ging gewoon stil blijven staan ...
Als je beweegt, loopt de PSV-er tegen je aan en krijg je rood en een strafschop tegen....
0
Zondag 22 december 2013 om 17:18 uur

Rome

Zonder de strafschop en andere scheidsrechters stonden we hier inderdaad 3-0 voor.

Sound schreef:

Nou ja we kunnen er lang over discussiëren, maar daar zullen we het vermoedelijk niet over eens worden. Normaal zit ik in het stadion en dit keer niet en ik zag op TV 2 potentiële penalties. 1 voor ons en 1 voor RKC. Die van Wormgoor was extreem dom. Niet het feit dat hij te laat was, maar überhaupt dat hij een sliding inzet terwijl die RKC`er op volle snelheid richting achterlijn gaat en dus ws er toch niets meer mee had kunnen doen.

Ik hou niet zo van dat nichtenvoetbal dus die mannetjes die bij een duwtje of wat tegen elkaar aan leunen gaan liggen alsof ze doodgaan hoeven van mij geen penalty te krijgen. Gewoon blijven staan en die bal er eens een keer in trappen, dan heb je de scheids niet nodig. Bij zo`n situatie als met Kramer hangen ze in mijn ogen allebei aan elkaar trouwens.

In mijn ogen verlies je vandaag door een combinatie van een redelijk ongelukkig doelpunt (en zwak besluiteloos verdedigen op dat moment) en het weer eens niet afmaken van je eigen kansen. Steijn geeft vervolgens de critici wel extra ammunitie door ogenschijnlijk niets te proberen te veranderen tijdens de wedstrijd.
Tja ik vind dat als je buiten de 16 er voor fluit dan moet je ook binnen de 16 er voor fluiten, daar gelden naar mijn weten geen andere regels. Ik moet de sliding van Wormgoor nog terug zien maar van wat ik in de herhaling zal speelde die wel eerst de bal (Engelse commentator vond het overigens geen strafschop maar dat ter zijde) maar idd in die positie moet je helemaal geen sliding maken, dat weet een Fje nog wel.

Voor de rest ben ik het wel met je eens, want als ze die 3/4 100% kansen gewoon afmaken is er niets aan de hand, en Steijn en wisselen, altijd een moeilijke combi blijkt wel 0_o
0
Zaterdag 14 december 2013 om 22:10 uur

H@@GenEES

Grotendeels met je eens, maar ik zie niet helemaal in wat Jansen er vandaag mee te maken heeft. In de eerste helft had hij misschien vDuinen een strafschop kunnen geven, maar dan krijg je er 100 per wedstrijd. In de 2e helft was er niets aan de hand. Die Wormgoor is waardeloos en dat neem ik idd ook Steijn wel kwalijk. "never change a winning team" dacht Maurice, maar als je weet dat je tegenstander zo naar Den Haag komt als vandaag (daar ga ik even van uit) en het helemaal dicht gaat gooien dan mag je het van mij best wat breder maken dat veld. Probleem blijft dan wel dat je aan Cabral meestal ook niets hebt. Ok dat doet hij dus niet, maar als je na 50 minuten ziet dat het gewoon niet lukt, waarom grijpt hij dan niet in en probeert iets anders? We hebben wat mij betreft al te vaak trainers gehad die volgens mij liever zouden willen dat je helemaal niemand mag wisselen. Je hebt er 3, gebruik ze dan ook gvd.
In de eerste helft had je zeker 3 strafschoppen moeten hebben, 1x voor het hangen aan de arm van Kramer en 1x voor het neerleggen van van Duinen en voor aan het shirt trekken van van Duinen.

Bij Wormgoor wist die niet hoe snel die hem op de stip moest leggen, en die strafschop was zeer discutabel. Maar goed als je gewoon die 100% kansen er in schopt en je heb geen drol van een verdediger in het veld staan dan heb je die strafschoppen niet eens nodig om van dit armetierige RKC te winnen.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:49 uur

Sound

Je verliest de wedstrijd omdat A er 3/4 100% kansen worden gemist, B er een smeerlap van een corrupte scheidsrechter staat te fluiten, en C door een persoonlijke fout van Wormgoor die voor de zoveelste keer niet staat op te letten.

Daar kun je als trainer niet gek veel aan doen, het enige wat ik Steijn kwalijk neem is dat die Wormgoor blijft opstellen, die heeft nu wel bewezen dat die niet geschikt is op dit niveau.

Ben trouwens wel benieuwd hoelang het duurt voordat MR FC Den Haag weer onder zijn steen vandaan komt gekropen, er is immers weer verloren vandaag.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:45 uur

Bert

Waarom gaan we niet met 2 spitsen spelen.

Mannetje extra achterin lijkt mij noodzakelijk.

Weg met dat verzorgd proberen te voetballen. Gewoon die bal het strafschop in pompen.