Pagina 36

zuid tribune

<FCDH> schreef:

Vitesse wil wedstrijd opnieuw spelen

Het barslechte veld kan wel eens grote gevolgen hebben voor FC Den Haag. De onlangs ingehaalde wedstrijd tegen Vitesse (2-1 winst) moet misschien opnieuw gespeeld worden. Dat is in ieder geval de eis van de club uit Arnhem.

De wedstrijd werd uitgesteld, omdat de staat van het veld belabberd was. Woensdagmiddag werd het duel alsnog gespeeld, maar een normale pass kon niet gegeven worden. Vitesse heeft laten weten dat het beroep gaat aantekenen, zo meldt de Telegraaf.

Voor aankomend weekeinde staat de ontmoeting met sc Heerenveen op het programma. De kans is groot dat ook deze wedstrijd niet doorgaat.

Kansloos. De scheidsrechter bepaald of iets doorgaat of niet. Op beslissingen van een scheidsrechter is nog nooit achteraf een wedstrijd overgespeeld. Wat is het verschil tussen de beslissing nemen om het veld goed te keuren en de beslissing om in de 90ste minuut een strafschop te geven waardoor je 0-1 verliest en de beelden aantonen dat de scheids gout zat. Niks.
Ik heb in die tientallen jaren zoveel wedstrijden gezien op onbespeelbare besneeuwde velden, met plassen bezaaide matten, te hoog gras, te laag gras, geen gras. Dat gelul van Vitesse, voetbaltechnisch konden ze niet uit de voeten. Die pleuren met die lange aanvallers sowieso die bal altijd hoog naar voren. Lijkt me lekkah om Havenaar met twee meter lengte over de grond aan te spelen in de 16. Zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe scheidsrechter, nieuwe beslissing. Wat vind jij Kees?
0
Donderdag 3 oktober 2013 om 21:42 uur

haagse-Dick

En alweer een lulverhaal van van duinen, alsof ze voor het eerst de mouwen gaan opstropen gvd

Een duidelijke nederlaag bij Feyenoord zorgde er zondagmiddag voor dat ADO Den Haag nog altijd in de onderste regionen van de Eredivisie bivakkeert. Spits Mike van Duinen vindt het echter nog te vroeg om conclusies te trekken.

Het moment in de 79ste minuut stond symbool voor een teleurstellende Haagse middag. Vanaf elf meter mocht Van Duinen bij een 4-0 achterstand aanleggen voor een eretreffer. De spits schoot de bal tot genoegen van het Legioen hoog over het doel, waarna de daaropvolgende twee ADO-treffers puur voor de statistieken waren. "Die strafschop was gewoon klote. Na die twee goals was er nog wel heel weinig tijd om iets te kunnen doen, dus dat werd lastig", reageerde een balende Van Duinen na afloop tegenover VoetbalPrimeur.

Vol goede moed was ADO afgereisd naar Rotterdam, maar al na zes minuten kwam de residentieclub op achterstand door Graziano Pellè. "We kwamen veel te vroeg achter", blikte Van Duinen terug. "Bovendien kregen we zelf heel weinig kansen. Die tweede goal vlak voor rust was het breekpunt. Dan moeten we als ploeg veel scherper zijn, dat mag je niet meer weggeven."

Van Duinen sprak vorige week openlijk zijn onvrede uit over de mentaliteit en instelling van enkele ploeggenoten. Ditmaal zag de aanvaller echter een strijdend ADO, dat na de nederlaag in De Kuip gedeeld hekkensluiter is met NEC. "Vandaag vond ik dat wel beter gaan, ja. Woensdag tegen Vitesse moeten we onze mouwen weer opstropen en er vol voor gaan. We hebben de punten hard nodig. Of ik me al zorgen maak? Nee, dat nog niet. Het seizoen is nog lang."
0
Maandag 30 september 2013 om 15:11 uur

tim_b

marcellino schreef:

kan je mij uit legen waarom jij gerth de beste van het veld vond want ik heb het niet gezien
ik moet eerlijk zeggen dat ik gerth ook niet verkeerd vond spelen, naar mijn mening liep hij elke keer vrij , maakte ook vrij snelle combinaties,gaf zelfs de bal af en toe nog eens voor en zorgde dat hij zelf ook nog in het strafschop gebied opdook ook bij een voorzet..
aalberg was voor mij de sterkste man vandaag... van haaren de zwakste..
grtzz
0
Zaterdag 21 september 2013 om 22:30 uur

BLEISWIJK-1

Dordrecht sluit scheidsrechter Kamphuis op

Gérard de Nooijer, assistent-trainer van FC Dordrecht, heeft scheidsrechter Kamphuis na de wedstrijd tegen Helmond Sport opgesloten in zijn kleedkamer.

In de laatste minuut kregen de bezoekers uit Dordrecht een strafschop tegen. Zodoende verloor het met 2-1 en grijpt het voorlopig naast de eerste periodetitel. Na afloop was De Nooijer woedend op de arbitrage.

Hij deed de kleedkamerdeur van Kamphuis op slot en nam de sleutel mee naar huis. Dat laatste ontkent de oefenmeester echter in gesprek met Omroep Zeeland. "Ik heb de deur alleen dicht gedraaid. Zie het als een stukje voetbalhumor."
0
Zaterdag 14 september 2013 om 13:51 uur

H@@GenEES

Mitado schreef:

Eerst de bal dan de speler was het toch?! NOOIT EEN STRAFSCHOP... KUT Poepon die die bal verlengt.
Is gewoon een strafschop hoor... onze super keeper mag blij wezen dat het geen rood is
0
Zondag 18 augustus 2013 om 16:22 uur

Mitado

0
Zondag 18 augustus 2013 om 16:18 uur

oodh

Gister toch ook bij studio neus Feyenoord werd belachelijk gemaakt dat ze hadden verloren en over 020 werd gezegd dat de penalty van Az onverdiend was en ze daarom wonnen pfff gek word je ervan
Ze zaten juist Van Rhijn belachelijk te maken met z`n interview na afloop dat hij het geen strafschop vond. In de tussentijd lieten ze tig keer zien dat hij aan het shirt hing.

Ik vind het programma ook niet veel, op Adriaanse na, maar je moet geen onzin verkopen.

18 Juli 2013 om 21:22

FC Utrecht heeft zich een enorm slechte dienst bewezen in de tweede voorronde van de Europa League. De Domstedelingen gaven in Luxemburg een snelle voorsprong uit handen en verloren uiteindelijk met 2-1 van FC Differdange 03. Omar Er Rafik was met twee goals de grote man bij de thuisploeg. Jacob Mulenga had de score namens Utrecht geopend.

Utrecht, dat startte met een zeer jonge achterhoede met debutant Kenny Teijsse als linksback, centrale verdedigers Gevero Markiet en Kai Heerings en aanvoerder Mark van der Maarel als meest ervaren man in de defensie als rechtsback, begon zeer voortvarend. Een voorzet van oud-FC Oss-huurling Teijsse werd binnen de minuut binnengekopt door Jacob Mulenga, 0-1.

Mulenga miste daarna nog twee kansen, waaronder een spectaculaire omhaal. In de 27ste minuut werd het 1-1, door Omar Er Rafik, die de Luxemburgers in de vorige ronde al persoonlijk al naar deze ronde had geschoten. Vlak voor rust miste Yoshiaki Takagi een uitgespeelde kans door over te schieten, even daarvoor claimde heel Differdange nog ten onrechte een strafschop. Ondanks alles was de ruststand 1-1.

In de tweede helft, waarin Utrecht ongewijzigd van start ging, was de ploeg van Jan Wouters opnieuw gevaarlijk. Mulenga schoot op de paal en Takagi miste de rebound. Het was een andere bekende naam uit de eerste helft die echter de score uitbreidde, namens de Luxemburgers. Er Rafik scoorde in de 57ste minuut zijn tweede goal.

Met inmiddels debutant Cedric van der Gun, debutant Mark Diemers en Bob Schepers in de ploeg probeerde Utrecht de achterstand om te buigen. Onder andere Jens Toornsta kreeg een grote kans, maar hij miste nadat hij de keeper omspeeld had. Aan de andere kant moest Markiet ingrijpen om ternauwernood de 3-1 te voorkomen. Diemers scoorde vervolgens nog bijna een eigen goal, maar Van der Maarel voorkwam dat.

Omdat aan beide zijden niet meer gescoord werd, moet Utrecht volgende week flink aan de bak. Op 25 juli staat de return in De Galgenwaard gepland. De Utrechters zullen sowieso met één doelpunt verschil moeten winnen om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Kees schreef:

Onopvallend? Vanavond speelde hij heel behoorlijk en bijna elke aanval liep over hem. Stonden een paar supporters van Oss bij ons en die bevestigde dat hij Meiracker was.

Enne..... het was mij niet eens opgevallen dat Gouriye de tweede helft mee speelde. Gelukkig mijn buurman op de statribune ook niet. Die verwisselde Beugelsdijk met Malone geloof ik
Even mezelf quoten.

Niet zo vreemd achteraf dat mijn buurman Malone met Beugelsdijk verwisselde.

Zaterdag verwisselde de pers Buwalda met Beugelsdijk t.a.v. die pingel.

Vandaag staat in het AD dat Malone gister hands maakte in plaats van Beugelsdijk bij die strafschop.

Ik verdenk Tommy Beugelsdijk dat hij stiekum voor of tijdens de wedstrijd ff onder de hoogtezon gaat liggen. Kan niet anders.
0
Donderdag 11 juli 2013 om 10:34 uur

Kees

Afgelopen zaterdag weer ouderwets van Tommie Beugelsdijk genoten Liet weer ff op het juiste moment zien dat je hem niet moet opzoeken en maar beter uit de weg kan blijven.

Ook opbouwend stelde hij zich weer slimmer op door veel kort te spelen. I.t.t. enkele publicaties, waaronder op de hoofdsite, veroorzaakte hij de strafschop niet.