Tag: excelsior

Pagina 383

Haagshart

Het verschil gisteren was weer de coaching. De eerste helft speel je aardig en bij vlagen goed voetbal. Dat je dan niet met 3-0 de rust ingaat heeft te maken met het feit dat je geen echte target man hebt. En simpelweg pech. Dat heb je nou eenmaal af en toe. De keeper houdt 2 ballen tegen zonder dat hij het zelf in de gaten heeft. En je schiet een bal op de paal.  Jammer maar kan gebeuren.
En dan de rust...
Excelsior bekijkt de situatie en reageren, pakken de situatie aan en komen beter uit de rust. Alle credits naar de coach.
En dan Den Haag.
WEER komen ze als brandhout uit de rust dit is de zoveelste keer ( kijk bijvoorbeeld maar naar AZ ) zonder een wissel dus hetzelfde elftal speelt 3 niveaus minder. Ook dat is dus te wijten aan coaching.
1x kan gebeuren 2x is toeval maar na 3x heb je een structureel probleem.
Ik weet wel dat het zogenaamd erg makkelijk is om op een shoutbox je mening te geven maar ik ben niet de enige die ziet dat het manco bij de trainer zit.

Ik heb echt niets tegen Maurice Steijn en als we het heel goed hadden gedaan had ik net als vele anderen hem de hemel in geprezen.
Maar helaas is het nou eenmaal zo dat hij op dit moment niet de juiste man op de juiste plaats is.
En dan moet je tot iedereen zijn spijt afscheid van elkaar nemen...

Oh en ik weet natuurlijk ook dat 5min na rust Ammi uitvalt en dat je hier van te voren geen rekening mee kan houden. Ook ik vindt Ammi bij de betere spelers horen, maar het slechte spel van de tweede helft ophangen aan het uitvallen van je rechtsback gaat veel te ver.
0
Zondag 19 februari 2012 om 09:38 uur

ADOnieuwegein

Vincent schreef:

1e helft 6-7 kansen gezien waarvan er toch minstens 4 in hadden gemogen. slechts 1-0 met rust
2e helft geen schim van het ado van voor de thee.
tuurlijk had van steensel rood moeten krijgen tegen ali. (maarja wentelteef als scheids) en tuurlijk had rado rood en een strafschop tegen moeten krijgen.

snapte wissel verhoek niet; nu had je helemaal geen aanspeelpunt meer voorin. Lex goed ! luksik 2 keer goede bal voor !
lalko 6 keer een schaar, maar geen rendement.

Volgende week winnen bij nac is een must(net zoals het vandaag was trouwens).. de 6-7 wedstrijden ndaarna mag je blij zijn als je 2 pt haalt. (rkc win je uit namelijk ook niet)

We staan nog 12e, en gezien het slechte voetbal dat we al gezien hebben kan het alleen maar beter gaan:-))
slaap lekker boys.. fijne zondag

Ben het volledig met je eens. Als je die kansen voor rust benut, is de wedstrijd gewoon gespeeld.

Wat lex betreft, voor rust weer een beetje de oude Lex gezien, maar in de 2e helft werd hij meegezogen in het hele slechte spel !!

Toornstra werkte hard, maar bij elke balaanname schoot de bal te ver van zijn voeten waardoor de acties niet goed lukte.

Wat Ali betreft: probeerde wel, maar daar was ook alles meegezegd. Dan mis ik zelfs Vicento.

En ons talent Chery, kan iemand die jongen uitleggen dat het een teamsport is. Begin mij steeds meer te irriteren aan zijn egoistische spel. Gaat teveel alleen en wil daarmee de held zijn in een wedstrijd ipv het samen te doen.

Heel Excelsior schreeuwde moord en brand bij die handsbal (snap ik ook wel) Maar als Van Steensel rood krijgt voor de doorgebroken Ali, dan komen ze nooit meer in de buurt van onze 16. Dus streept die twee dingen tegen elkaar af. Dus een terecht gelijkspel
0
Zondag 19 februari 2012 om 07:44 uur

Haagse Roel

Bert schreef:

Toch kan die Lalkovic aardig ballen. Werd veels te weinig aangespeeld. Maar een talent is het wel. Had een uitstekende balbehandeling.

Zo`n jongen had deze wedstrijd vanaf minuut 1 moeten spelen. Die vrije trap van Boussabon deed pijn in mijn ogen. Daar zijn toch trainigen voor. Weer verspeel je onnodig punten.

Maar goed voor sommige hier zijn zo met internet bezig dat het belangrijker is dat er een ignore functie op de shoutbox komt. Eredivisielive supporters grijpen de macht.
De keiharde waarheid :
Tip voor alle shouters, zet die groengele bril nou eens af en kijk rustig en objectief eens de wedstrijd na.......... Let wel je speelt thuis tegen Excelsior he....werkelijk niet om aan te gluren . Ga vervolgens naar "wedstrijden" , zie boven en je weet waar we op 1 april as, geen grap, staan.
0
Zondag 19 februari 2012 om 01:09 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO morst punten tegen Excelsior
ADO Den Haag heeft thuis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Excelsior. Geelgroene formatie zakte na een goede eerste helft in elkaar en moest daarom genoegen nemen met een puntje.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 23:46 uur

Moi

Bedroevend niveau bij ADO-Excelsior
UPDATE In een duel van bedroevend niveau in Den Haag hebben ADO en Excelsior voor de tweede keer dit seizoen 1-1 tegen elkaar gespeeld. Beide ploegen schoten er weinig mee op. ADO ging voorbij NEC naar de twaalfde plaats, Excelsior bleef zeventiende.
bron: ad
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 23:38 uur

ADODENHAAG

Laten we ff eerlijk zijn, het lag deze wedstrijd echt niet (alleen) aan de afmaker. De verdediging van Excelsior was sterker van die van ons, ons middenveld draait al weken voor geen meter, en onze aanval probeert wel maar presteert niks. Het is op dit moment op elke linie armoede.
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 22:53 uur

bufkes

Wederom slechte wissel

Hoe kun je Lalkovic laten invallen en John Verhoek er uit halen.
Je elftal wordt dan op twee plaatsen veranderd, totaal onnodig!
1. Ali Boussaboun wordt in de spits gezet
2. Lalkovic gaat linkbuiten spelen

Beter had het volgende geweest:
Lalkovic erin voor Ali Boussaboun, je elftal is dan op maar 1 plaats gewijzigd en je houdt door Verhoek erin te houden de druk op de laatste linie van Excelsior, Ali zette geen druk op de het centrale verdedigingsduo van Excelsior
0
Zaterdag 18 februari 2012 om 22:36 uur

TONH

die weegereeef is echt een rare zeg,na 30 seconden gaat ammi hard onderuit,. .was gelijk een gele 10000%
bousabon gaat elke keer tegen de grond en bij die bal vanwaar hij in scoringspositie staat word ie gewoon geschopt en wat dan?een gele...
ja die excelsior spelers dachten ook gelijk aan rood,....
logisch dat ze wegrennen als ze een gele zien,....die waren gelijk blij
zij wisten zelfs wel dat dit rood was,....
dat we dan goed wegkomen in die laatste seconden is mazzel maar geeft het niveau aan van die weegereefffff
zijn naaam is verkeerd gespelt
WEGGEREEF zo zou het moeten zijn,.....of hij moet naar de oogarts...

met steijn degradatie amateurs
Ik begin een beetje moe te worden van alle shouters die steyn de schuld geven.
Je speelt de eerste helft leuk voetbal maar wat ik een meerdere negatiefoos hier al maanden roepen heb je geen afmaker
Als je ze dan niet maakt en Excelsior maakt net na de pauze 1-1
Gaan de koopjes hangen en zijn we een zeer matig team
Achterin idem dito met visser en nkoto hier win je geen oorlog mee
Totaal geen opbouw sterker nog durven totaal niet te voetballen
Tweede helft was de posities op het veld veel te ver uit elkaar
Puur omdat de achterhoede totaal niet aan sloot en dan heb je nog spelers die denken dat ze god zijn en schieten van alle hoeken en standen

Steyn Tsja als je de eerste helft goed voetbald maar niet scoord en we weten de reden want we hebben gewoon weg geen spots
Kan hij er weinig aan doen niet hij maar v/d kallen en Co.
Maken onbewust ADO kapot het is echt ongelooflijk dat je twee spelers laat gaan en nu uit moet kijken dat je niet voor degradatie gaat voetballen