Tag: minimaal

Pagina 388

marcellino

Den Haag For Life schreef:

Iedereen mag toch zijn eigen gevoel uitspreken of wordt dat hier tegenwoordig verboden. Hier riep ook 99% van de shouters dat we gingen degraderen. Uiteindelijk mooi op een 14e plaats geëindigd.
zo mensen iedereen gefeliciteerd ik was een van de mensen die dacht dat den haag nacompetitie moest spelen.

ik heb mij daar in vergist.
gelukkig maar.

nu weer vooruit kijken,hopen dat danny blijft.
en dat er een snelle spits om milic gaat voetballen want als er een ding verrasend goed uit is gevallen dan is het wel de inbreng van hem,wat is hij belangrijk hij leidt vandaag weer indirect alle goals in die jongen is gewoon niet te verdedigen.

achterin nog een ervaren centrale speler kopen dan kan kum nog rijpen,op het middenveld zit het dalijk met knopperd,v/d bergh,immers,buijs en rankovic wel goed.
voorin hoop ik dat we een speler als nilsson of toivonen erbij krijgen die om milic heen kan voetballen.

dit is in ieder geval een stap vooruit voor den haag en ik denk dat er volgend jaar minimaal 8000 sc worden verkocht en we niet meer spelen voor degradatie maar boven in in het rechter rijtje staan of onderin het linker rijtje.

De Graafschap - FC Volendam gelijk
ADO verliest met minimaal 11 doelpunten verschil.

Den Haag, 7 mei 2008 |
Een uitstekend spelend ADO Den Haag heeft met een dikverdiende 2-0 overwinning het lot van VVV Venlo bezegeld. De ploeg van trainer André Wetzel mag na een jaartje al weer terug naar de Jupiler League.

De Hagenaars wonnen niet alleen op inzet, maar hadden ook het beste van het spel en de meeste kansen. Een van niets wetende toeschouwer zou waarschijnlijk gezworen hebben dat de groengelen de ploeg uit de eredivisie waren.

ADO kwam in de 18e minuut op 1-0 na goed doorzetten van Richard Knopper. Vanaf rechts gaf hij een harde voorzet. Een VVV’er veranderde het schot licht van richting, waarna de reeds uitgekomen keeper Begois de bal onfortuinlijk in eigen doel werkte.

De goal gaf de formatie van Wiljan Vloet extra vertrouwen. Daarbij kwam ook nog eens de steun van het eigen publiek. Het Haags Bakkie was met 5000 man nog redelijk gevuld, gezien de live-uitzending op televisie.

VVV kreeg pas in de 65e minuut haar eerste kans, onder toeziend oog van de steeds benauwder kijkende Wetzel. Want ook de toekomstige trainer van ADO kon niet anders constateren dan dat de Hagenaars met de meeste passie speelden.

Yuri Conelisse was ook na de pauze gevaarlijk, nadat hij in de eerste helft al de paal had geraakt. De `oudjes` deden het trouwens allemaal weer best. Bovendien maakte Christiaan Kum zijn uitverkiezing tot Oranje-klant van Foppe de Haan volledig waar.

Het verlossende doelpunt kwam tien minuten voor tijd op naam van Daryl Janmaat. De bovenbaas onder de vele uitblinkers stond op de juiste plek nadat de Limburgse sluitpost Begois een schot van Aleksandar Rankovic niet goed had verwerkt.

Den Haags laatste obstakel op weg naar promotie is RKC Waalwijk, dat MVV met 4-0 versloeg. De eerste wedstrijd (eveneens volgens het principe best of three) is zondag in het Forepark. Wetzel zelf blijft wellicht dus toch nog in de eredivisie.

Jaa.. Dit was een jaartje terug, en nu.. RIJEN VOOR DE KASSA.

Tegenwoordig lijkt alles goed te gaan, club is bijna alleen maar positief in het nieuws. Enige was belangrijk is om er nu ook echt in te blijven!! Wat een verschil met het Farewell Season, waarin alles misging wat er mis kon gaan. Omkopingen, degradatie, supportersgeweld.

EN KIJK WAAR WE NU ZIJN. THIS IS OUR PRIDE.

WE ARE STAYIN UP!!
mooi stukje ,al is alles heel betrekkelijk.
Als we onoverhoopt het niet reden gaan we toch weer terug naar 6000 a 7000 man en ik denk de doodsteek voor den haag.

blijven we erin dan denk ik dat we hele groote stappen gaan maken en de sc de deur uit vliegen ik reken dan op minimaal 8000 sc

maar ja alles staat en gaat of we erin blijven anders worden we weer 5 jaar terug geworpen
0
Donderdag 7 mei 2009 om 21:47 uur

flipje

Als ik tegenwoordig naar een voetbalwedstrijd ga dan formuleer ik vooraf al wat doelstellingen. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk om minimaal 4 kwartier te genieten. Een andere doelstelling die ik mij opleg is dat ik mij maximaal 5 minuten erger. Dergelijke doelstellingen leg ik mij niet alleen op als ik naar het voetbal ga. Ik doe dat ook met andere zaken. Als ik een CD draai is mijn doelstelling om minimaal 80 % van de CD goed te vinden. Als ik met de auto ergens heen ga is mijn doelstelling om maximaal 10 minuten te zoeken naar een parkeerplek. Sinds ik mijzelf al die doelstellingen opleg ziet mijn leven er in heel anders uit. Ik ben n.l. erg druk met het analyseren van resultaten die overigens nooit overeenstemmen met mijn vooraf geplande doelstellingen. Je begrijpt het; ik ben een behoorlijk druk baasje. Druk met niks. Laatst las ik dat \"het bestuur\" van Vitesse de doelstelling heeft om de komende jaren structureel bij de eerste acht clubs te eindigen. Deze doelstelling van het Vitesse \"bestuur\" is in navolging van gelijkgestemde doelstellingen van nagenoeg alle andere eredivisiecubs. Dat betekent dat de komende jaren er weer veel (\"besturen\") van clubs erg druk zullen zijn. Druk met wederom niks. Advies: spelers (en trainer) probeer gewoon elke wedstrijd je stinkende best te doen en trek je niks aan van al dat quasi bestuurlijk \"doelstellingengelul\". Dat geldt ook voor z.g. doelstellingen in de sfeer van \"1 punt per wedstrijd gemiddeld is voldoende\" (waar heb ik dat eerder gehoord?). Niet te veel plannen, rekenen en doelstellingen formuleren. Gewoon lekker voetballen; soms zit het mee, soms zit het tegen. Per saldo maakt dat het voetbal volgens mij juist leuk. Dat is al zo sinds de voetbal rond is. Wat zondag betreft: ik hoop dat ADO wint; zonder doelstelling.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 18:11 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Zozo, de snor geeft ons een 1-tje tegen Fietstas.

ik trouwens ook. vol stadion, goeie sfeer en spelers die zaterdag minimaal 1000 supporters op de training helemaal uit hun dak ziet gaan. daardoor hebben we de eerste 2 wedstrijden ook gewonnen. dat geeft ze spirit. dus allemaal zaterdag naar de training   we are staying up
0
Maandag 4 mei 2009 om 23:30 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

Maandag 4 mei 2009 om 21:55 uur

Ik ook niet. Maar ik denk dat ik zondag mijn pacemaker wel mee mag nemen. Dit trek ik echt niet meer. Tegen Willem2 zat ik achter het ADO-goal, en 10 meter voor mijn neus zag ik de 3 tegengoals binnenvallen.
Nou, dat doet echt zeer hoor.
En dan gisteren weer. Wat een blije gezichten met die 2-0. Ik zat de minuten af te tellen daar op dat ellendige scorebord. Penalty ging prachtig mis, en bij minuut 80 werd het 1-2.  Nou, dan weet je het wel.

yeb, ik ook. maar gaat die penalty erin dan verloren we m nog. maar ik denk dat als we met minimaal 1000 man zaterdag op de training komen, ze misschien wel er 90 min voor gaan. we moeten ze nu gewoon ff over dat dooie punt heen helpen. en dan zeg ik 4-0 voor denhaag.
0
Maandag 4 mei 2009 om 18:10 uur

Het spook

<FCDH> schreef:

we moeten zondag minimaal gelijkspelen dan komt het goed;)
Minimaal gelijk spelen?????? Vertel eens hoe bereken jij dat dan je krijgt de laatste wedstrijd de graafschap volendam waar een winnaar uit komt dan heb je toch niet genoeg aan een gelijk spel. Nee er zijn maar twee mogelijk heden 3 punten en rechtstreeks erin blijven of 0 of 1 punt en als plek 16 naar de nacompetitie
0
Zondag 3 mei 2009 om 18:37 uur

<FCDH>

Jaap schreef:

Als we erin blijven is er maar 1 gevoel: GELUKSGEVOEL!!!!!!!!!!!
De wedstrijden die we uit handen hebben gegeven tellen dan namelijk niet meer. Die tellen pas als we het niet redden. Maar we gaan het redden!!!!
0
Zondag 3 mei 2009 om 18:21 uur

Jaap

Voor vanmiddag was het nog mogelijk geweest dat we laatste zouden kunnen worden. DAT kan in elk geval al niet meer. Ik denk dat dat het positieve is van vandaag. Dat ze het weer uit handen geven is vreselijk balen, maar het was nog VEEL erger geweest als we laatste minuut nog hadden verloren.
Het wordt dus volgende week OF nacomp OF veilig.
Lastig blijft dat Vitesse nog steeds in de race is voor Europees voetbal. We zullen MINIMAAL gelijk moeten spelen. Ik gok zelf op het scenario dat graafschap en volendam gelijk spelen die zijn erg aan elkaar gewaagd. En Roda zal toch wel niet winnen in de kuip...!? Wat gaat dit nog vreselijk spannend worden zeg. Gewoon winnen volgende week dan maar!!!