Volgende pagina

Moi

vr 20 jan 2012, 21:54 | 0 reacties
Spektakel in Den Haag Van onze Telesportredactie
DEN HAAG - ADO Den Haag en Roda JC zorgden vrijdagavond voor een waar spektakel. Het doelpuntenfestijn in Den Haag kende uiteindelijk geen winnaar (3-3).
Grote rol Wesley Verhoek
De Haagse broers Verhoek sloegen na amper 3 minuten meteen toe. Wesley Verhoek werd goed vrijgespeeld en gaf een afgemeten voorzet op zijn broer John, die makkelijk kon intikken: 1-0. Mads Junker zette Roda na een klein kwartier op 1-1. Na een dramatische terugspeelbal van Wesley Verhoek ging de Deense spits alleen af op doelman Gino Coutinho. In 24e minuut was het ADO-aanvaller Charlton Vicento die na een voorzet van Tjaronn Chery voor de 2-1 zorgde.

Malki op dreef

Roda begon voortreffelijk aan de tweede helft. Na een subliem hakje van Mitchell Donald maakte de Syrische spits Sanharib Malki de 2-2. Het spel ging op in neer en in de 57e minuut sloeg Vicento weer toe: 3-2. Acht minuten voor tijd was het weer Malki die het net wist te vinden: 3-3.
0
Vrijdag 20 januari 2012 om 22:26 uur

Bert

Geloof er niks van dat die wedstrijd uitverkocht is. Het is op vrijdagavond man of 12.000 zou al heel wat zijn.
0
Woensdag 18 januari 2012 om 18:43 uur

Aad

ADODENHAAG schreef:

Hij zal geluk hebben als hij met onze aanval een kans zal maken. Met Verhoek, Verhoek, Van Duinen, Chery, Vicento, van Duijn heeft hij behoorlijke concurrentie.
Hmmmm, Spakenburg ............ speelt hij wel op zondag of is hij er alleen voor de vrijdagavond en de zaterdag. AZ had volgens mij er vroeger ook zo een.
0
Woensdag 28 december 2011 om 18:59 uur

rien1

DHFC070 schreef:

Is Ammi al geopereerd trouwens?
Ja. Vrijdagavond direct na de wedstrijd..
0
Zondag 11 december 2011 om 15:15 uur

Bert

Kees schreef:

Vrijwel exact vier jaar geleden in de Juup tegen MVV thuis.

Datum: Vrijdag 7 december 2007
Tijd: 200 uur
Locatie: Aad Mansveld Stadion
Scheidsrechter: Luinge
Toeschouwers: 3.883
Man van de wedstrijd: Daryl Janmaat
Bijzonderheden: Wedstrijd na 79 minuten gestaak vanwege stroomuitval. De tussenstand van 0-3 is als eindstand bepaald.
Was een vrijdagavond wedstrijd kon ik niet bij zijn. Was een kennis van mij bij. Zag het licht uitgaan letterlijk als het einde vd club.

Gelukkig is het anders gelopen
0
Zaterdag 10 december 2011 om 21:02 uur

Kees

Als we vrijdagavond winnen dan zijn we al zo goed als veilig. We krijgen nog zoveel "makkies"in detweede seizoenshelft.

We hebben dan nog 13 uit 17 nodig.
0
Dinsdag 6 december 2011 om 11:00 uur

Bert

janjazz37 schreef:

Criticasters maar een paar dagen rust nemen, lijkt me
Volgende week kan ik niet. Al zou ik willen het gaat niet andere verplichtingen.

Vrijdagavond 20,45 uur is dan ook een klote tijd voor voetbal. Maar goed dat hebben we aan ere divisie live te danken.

Valt mij mee die drie punten. Gefeliciteerd allemaal. Had het echt niet verwacht.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 21:50 uur

Kees

Ik vind het helemaal niets dat die Demouge weer mee doet. Op een of andere manier scoort hij altijd tegen ons.
Zonder Rado en de gebroeders Verhoek ga ik me best wel zorgen over morgen maken. Die punten zijn echt keihard nodig.

ps Maar ja, de vrijdagavond is wel een heel prettige speelavond.
0
Zaterdag 19 november 2011 om 11:28 uur

zuid tribune

@ Kees
Het nadeel van de Duitse Bundesliga is dat je als lid van de 1. FC Koln vanaf vandaag voorrang hebt bij de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen SC Freiburg, maar dat men nog niet weet of de wedstrijd op vrijdag, zaterdag of zondag gespeeld wordt............
Dus wordt het sowieso ADO - Heracles op vrijdagavond.
0
Dinsdag 25 oktober 2011 om 19:08 uur

Ferdy

Leidschenveen schreef:

Zo druk dat ik Ferdy niet gezien heb! Het zat lekker vol inderdaad.
Was er hoor, wel deels aan de bar. Was n goeie wedstrijd vd dames en leuk om te zien.
Ik kon kiezen tussen een vrijdagavond "the voice of holland" ofzo of ADO-dames en een biertje drinken...kies ik wel mooi voor t laatste!
Eretribune zat naar mijn idee 90% vol en zelfs vakG stonden 30 supps met een drum.

Jullie krijgen trouwens allemaal de groeten van mijn held...Henk Patat!