Tag: strafschop

Pagina 41

Vincent

1e helft 6-7 kansen gezien waarvan er toch minstens 4 in hadden gemogen. slechts 1-0 met rust
2e helft geen schim van het ado van voor de thee.
tuurlijk had van steensel rood moeten krijgen tegen ali. (maarja wentelteef als scheids) en tuurlijk had rado rood en een strafschop tegen moeten krijgen.

snapte wissel verhoek niet; nu had je helemaal geen aanspeelpunt meer voorin. Lex goed ! luksik 2 keer goede bal voor !
lalko 6 keer een schaar, maar geen rendement.

Volgende week winnen bij nac is een must(net zoals het vandaag was trouwens).. de 6-7 wedstrijden ndaarna mag je blij zijn als je 2 pt haalt. (rkc win je uit namelijk ook niet)

We staan nog 12e, en gezien het slechte voetbal dat we al gezien hebben kan het alleen maar beter gaan:-))
slaap lekker boys.. fijne zondag

0
Zondag 19 februari 2012 om 01:46 uur

Bert

super fc denhaag schreef:

tjonge, het zou toch wat zijn als we alsnog wereld kampioen 1978 zouden worden.
Er is in Argentinië veel meer gebeurd dan wij kunnen bevroeden. Spelers zijn bedreigd, wedstrijden omgekocht maar ga het maar bewijzen.

Als Rensenbrink die bal erin had geschoten had Argentinië accuut een strafschop gekregen.

De FIFA is nog veel corrupter dan de KNVB onder leiding van die Blätter alleen schijnt die plucheplakker(term gejat van Ooievaar) er iedere in te slagen zijn positie veilig te stellen. Ze willen een WK midden in de zomer in een woesteijn gaan organiseren.

Je doet er niks aan. Een troost de laatste WK finale is echt eerlijk verlopen Spanje was gewoon beter.

Het getrap van Maradonna tegen de FIFA doet mij dan weer wel goed. Een vd Argentijnen die wel deugd.
0
Donderdag 16 februari 2012 om 20:04 uur

Francisco

Kan iemand mij vertellen waarom bij een corner van de tegenpartij ons HELE elftal terug is in/om het eigen strafschop gebied?
Iedere afvallende bal is dan voor de tegenpartij en zo blijf je onder druk. Volgens mij moeten we een snelle speler scherp laten staan (Vincento bijv) zodat je er diect uit kunt komen als hij de bal kan ontvangen ook moet de tegenpartij dan spelers extra achterin houden.
0
Zondag 22 januari 2012 om 20:38 uur

Kees

Heel opmerkelijk dat Ali de strafschop nam.
0
Zondag 8 januari 2012 om 20:31 uur

Bert

71`: Ook ADO krijgt een strafschop na een handsbal in de zestien. De penalty gaat binnen: 2-2
0
Zondag 8 januari 2012 om 17:31 uur

Moi

BLEISWIJK-1 schreef:

Ben ik helemaal met je eens. Er is een grote kans dat deze jongens het niet halen. Maar ze hebben met Toornstra en van Duinen bewezen dat er ook op de amateurvelden wat te halen is. Deze spelers speelde niet zo lang geleden ook nog bij de amateurs.

Er stond een week of drie geleden een interview over van den Meiracker in de VI. Los van het feit dat ik die jongen nooit heb zien voetballen, gaf het verhaal mij wel een gevoel dat het iets kon zijn. Zo`n jongen werkt gewoon nog als stucadoor. Wat zal er gebeuren als hij als full prof aan de slag kan?
Danny van den Meiracker: ‘Die rode kaart sloeg echt nergens op’.
De vertegenwoordigers van de verschillende media waren na afloop van het duel FC Hilversum-Spakenburg (2-5) niet uit de buurt van de jonge Spakenburg-spits Danny van den Meiracker (20) weg te slaan. De uiterst talentvolle Baarnaar had een opvallende invalbeurt achter de rug. Niet alleen schreef hij een subliem doelpunt op zijn naam; in de slotfase werd hij door scheidsrechter Abbink, in feite tot verbazing van vriend en vijand het veld uitgestuurd. Afgelopen dinsdag had de jeugdige stucadoor in het bekerduel tegen NVC (2-4) ook al de aandacht op zich gevestigd door als invaller in een tijdsbestek van vijfentwintig minuten drie doelpunten te maken. Had hij daarom een basisplaats verwacht tegen FC Hilversum? Van den Meiracker: ,,Om eerlijk te zijn, had ik daar niet op gerekend. Maar ik ben nog jong en wacht geduldig mijn kans af, die er die er dit seizoen zeker zal komen. Door een blessure van Gijs Roodbeen mocht ik tien minuten voor de rust invallen. Na een goede start hadden we het daarna erg moeilijk en kon ik me niet echt manifesteren. Gelukkig ging het daarna beter en kon ik een belangrijk doelpunt op mijn naam schrijven. Amerzgiou gaf de bal keurig in de loop. Op dat moment wist ik al dat ik mijn tegenstander zou uitkappen. Daarna kon ik de bal met links in de verre hoek schieten. Ja, hij zat er heel lekker in. Dat is heel goed voor mijn zelfvertrouwen.’’
Binnen vijf minuten ging Van den Meiracker vervolgens twee keer onderuit in het strafschopgebied. Scheidsrechter Abbink floot de eerste keer wel voor een strafschop, maar deed daarna net of zijn neus bloedde. Die nummer vijf (Johnny Hityahubessy) trapte me tegen de hiel. In mijn ogen een schoolvoorbeeld van een strafschop. Ik kwam op de grond terecht en vervolgens schold hij me uit voor mietje en vervolgens voor alles wat mooi en lelijk is. Hij vond dat ik voor de tweede keer bezig was om een strafschop te versieren. Hij pakte me in mijn gezicht beet en gaf me ook nog een klap. Nee, ik heb zelf absoluut niet teruggeslagen. Ik hoop dat TV-beelden dat kunnen bevestigen. Ik vind niet dat ik iets verkeerds heb gedaan. Ik heb die jongen alleen maar weggeduwd. Tot mijn grote verbazing kreeg ik rood, terwijl hij er zelfs zonder een gele kaart vanaf kwam. Dat sloeg dus gewoon helemaal nergens op.
Voor iedere wedstrijd krijgen we van de trainers te horen dat we rustig moeten blijven in het veld en ons niet moeten laten provoceren. Voorafgaand aan de eerste strafschop werd ik naar de grond getrokken. In deze situatie handelde de scheidsrechter juist.’’
Aan het eind van het afgelopen seizoen was Jong Vitesse-trainer Hans van Arum (ex-Sparta Nijkerk) enkele keren bij Spakenburg om de verrichtingen van de toen net doorgebroken Danny van den Meiracker gade te slaan. De club uit Arnhem wilde de spits graag inlijven, maar uiteindelijk bleef hij toch aan de blauwe zijde van De Westmaat: ,,Ik moest binnen een week beslissen of ik naar Vitesse wilde. Dat vond ik veel te kort. Van Arum wilde me graag hebben voor Jong Vitesse. Maar ik denk dat het voor mijn ontwikkeling beter is dat ik nog enkele jaren bij Spakenburg blijf, dus ik zag zelf een overgang naar deze club absoluut niet zitten. Mijn doel is dit seizoen om zoveel mogelijk speeltijd te krijgen en een aantal doelpunten te maken.’’ (KD)
0
Donderdag 29 december 2011 om 12:07 uur

Prutser 070

Deze straf is echt een schande en ik was er al bang voor dat het niks zou voorstellen. Een boete van 10.000 euro is niks en dan nog durven te zeggen dat ze zwaar gestraft zijn maar het met tegenzin accepteren.

Ik hoor ze alleen maar zeiken dat ze al 1-0 voor stonden maar dat was ook al onterecht AZ was de betere ploeg en kreeg een 100% strafschop niet van de scheidsrechter.
0
Woensdag 28 december 2011 om 13:58 uur

Bert

Kees schreef:

Immers vanwege zijn vijfde volgende week geschorst.

Hopenlijk krijgt Horvath(alweer hij) geen schorsing via de aanklager. Geintje bij Demouge was niet slim.
`Maakte Kum hands of was het aangeschoten? Kon er niks van zien door de mist.

Cherry werd gehaakt in het strafschopgebied dus wij hadden ook een strafschop moeten krijgen.
0
Zondag 20 november 2011 om 17:10 uur

dirk

Max schreef:

Deze rode was, volgens de regels, terecht.
Allemaal tot je dienst, maar dan had Nijhuis eveneens volgens de regels in de eerste helft ADO een strafschop moeten geven na een overtreding op Radosavljevic. Overigens was die 4-0 een zwaar geflatteerde uitslag.
0
Zondag 30 oktober 2011 om 13:13 uur

koechii

ik snap dat nooit van spelers waarom zou je iemand neerhalen in het strafschopgebied je weet dan dat het een strafschop is en rood ik heb liever dat het een doelpunt is dan rood en een doelpunt