Pagina 45

supporter-noord

Kees schreef:

Ik zeg dat we met 1-2 winnen.
hahaha, mogen ze eerst wel eens bij het doel van de tegenstander komen, en dan nog moeten scoren. Ach, ik laat me graag verrassen.
0
Zondag 6 december 2020 om 15:32 uur

Smerig Mannetje

Vandaag gaat Den Haag er 2 tegen krijgen. Maar we scoren 3x. Het lek is boven.
0
Zondag 6 december 2020 om 14:22 uur

barney0700

We scoren veel in de laatste 15 minuten en laten we daar dan weer op hopen dat er een bevlieging komt. We hebben in ieder geval een kans en dat is lang geleden geweest.
0
Zaterdag 28 november 2020 om 21:36 uur

Aad

daveadodh schreef:

Kramer komt er nooit meer in. Dan weet je dat alvast.
Dat heeft Brood jou verteld? Nou ik durf te wedden dat wanneer Karelis of Arweiler niet scoren hij toch weer Kramer gaat proberen.
0
Zaterdag 28 november 2020 om 10:37 uur

Tommy

nou het goede nieuws is dat feyenoord voorstaat met 2-1 en verder zeg ik er maar niks over.
als je zo blijft voetballen dan ga je nooit scoren
0
Zondag 22 november 2020 om 15:19 uur

Barend

Voorbeschouwing Sparta - ADO.

Sparta gaat vanaf het begin volle bak op de aanval. Plus hoog druk zetten. Afstandsschoten (Gravenberch!).

ADO kan niet anders dan daarin meegaan: het is voorin te zwak. Dat betekent: acht verdedigers! Dus twee verdedigingslinies, van elk vier spelers. Voorin twee (snelle) spitsen die op kansjes loeren.

En dan maar hopen dat Sparta dit geen 2x 3 kwartier volhoudt. Hopelijk kan ADO na rust meer de aanval zoeken en Sparta terugdringen. En scoren!
0
Zaterdag 21 november 2020 om 13:51 uur

Daily Shorts

Volgens teletekst pagina 825 had “keeper Leemans” in de vorige editie de 1-1 gemaakt in blessuretijd... als ik dat Google kom ik uit bij een keeper die speelt bij de KFC in België.....
scoren met kip
0
Woensdag 18 november 2020 om 11:33 uur

Mo

Niet te geloven scoort Danny Bakker had hij ons moeten doen. Het was nog een mooi doelpunt ook maar goed wel weer leuk een Haagse jongen zien te scoren.
0
Zaterdag 14 november 2020 om 21:52 uur

GroenGeelHart070

wdr schreef:

Die Danilo, die Jol probeerde te huren van Ajax, is nu opgeroepen voor Brazilie. Hebben we nu niets aan, maar was mooi geweest zeg...
Het klinkt allemaal leuk en ik lees hier vele behoeftes aan superspitsen, maar bij ons zouden ze momenteel nog niks klaarmaken want er is te weinig aanvoer. Echt, Kramer is een goeie. Karelis misschien ook. Maar met alleen maar een lange peert naar voren krijgen ze eerder nekkramp dan dat ze scoren
0
Donderdag 12 november 2020 om 10:05 uur

Tommy

barney0700 schreef:

"Niet met 8 man achterin staan en de bal naar voren peren."

En dan een Artweiler hebben staan die nooit een bal vasthoud of de juiste richting op door kopt en ook meerdere wedstrijden laten staan. Jongen straalt ook echt helemaal niets uit vind ik.
Artweiler wil wel maar laat zich altijd afbluffen.
Maar die jongen heb ook toch nog geen normale voorzet gekregen.