Tag: strafschop

Pagina 45

DHFC070

Ben Utrecht aan het kijken maar had Groningen weer eens een strafschop in dat Euroborg? Ze krijgen daar dit seizoen minimaal 1 penalty per thuiswedstrijd niet te geloven.

0
Zondag 6 maart 2011 om 15:26 uur

Rome

lulijzer schreef:

Zit "It must be love" te kijken, krijg ik toch de rillingen... Komt het Rado in beeld na de moordaanval van Zimling... Rado mankeert niets, sterker nog, de enige wond die zichtbaar is heeft de vorm van................... EEN OOIVAAR!!!

Fragmentje ongeveer op 3/4 van het filmpje.

Haha.. opvallend mij viel daarnet precies hetzelfde op. Ook wel opvallend dat ze de schop die Bulykin krijgt in het strafschop gebied laten zien en niet het neertrekken van Buijs.

0
Zondag 6 maart 2011 om 12:57 uur

ADO supporter Leidschenveen

Galavoorstelling ADO tegen NEC

DEN HAAG - Na een gelijkspel tegen Feyenoord en een nederlaag bij NAC is ADO Den Haag weer in de 'winning mood' gekomen. NEC kreeg klop met 5-1. ADO kwam na de dertiende zege dit seizoen op de vierde plaats van de ranglijst in de eredivisie.

In een spectaculaire eerste helft nam ADO al een voorsprong van 2-1. In de zestiende minuut nam Aleksandar Radosavljevic op eigen helft een vrije trap snel. De Sloveen speelde diep op de vrijlopende Lex Immers. De vleugelspits scoorde beheerst.

Twee minuten later stond het weer gelijk. John Goossens veroverde de bal op Immers en bediende topscorer Björn Vleminckx. De Belg kapte verdediger Ramon Leeuwin uit en verschalkte doelman Gino Coutinho laag over de grond, 1-1.

Weer twee minuten later onthield scheidsrechter Tom van Sichem ADO een strafschop toen Remy Amieux spits Dimitri Boelikin tegen een knie trapte. ADO bleef druk zetten op Nijmeegse defensie. Danny schoot over en Bram Nuytinck schoot op een voorzet van Wesley Verhoek op de lat van het eigen doel. Toen in de 28de minuut Nathaniel Will Danny Buijs vloerde ging de bal wel op de stip. Boelikin benutte onberispelijk, 2-1.

Direct na rust zette ADO aan voor een beslissing. Het regende kansen. Na missers van Buijs, Boelikin en Toornstra scoorde Verhoek in de 49ste minuut met een diagonaal schot, 3-1. De gewenste beslissing kwam van de voet van Jens Toornstra met een vrije trap over de muur, 4-1. Het publiek raakte laaiend enthousiast.

Trainer Van den Brom werd toegezongen en zowaar ging de 'wave' door het stadion. NEC was helemaal weggespeeld. De ploeg van Wiljan Vloet kreeg nog maar één kans. Lorenzo Davids faalde. In de slotfase kreeg Niki Zimling de rode kaart voor een gemene overtreding tegen Radosavljevic. Daarna maakte invaller Jordy Brouwer de vijfde voor ADO. (ANP)

bron: AD

0
Zaterdag 5 maart 2011 om 22:21 uur

Zuivere strafschop onthouden, Derijck werd bijna uitgekleed.

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 21:00 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin eert Rusland na weddenschap
Nadat Dmitry Bulykin tegen VVV de 2-0 uit een strafschop scoorde, zocht hij direct een camera op. Hij deed dit niet alleen om het doelpunt te vieren, maar ook om zijn scheenbeschermer te laten zien.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 13 februari 2011 om 00:07 uur

Ferdy

Kees schreef:

Net het stukje van Van der Brom op adofans gelezen. Als het klopt wat met name in het laatste stuk staat dan maar een advies aan Van der Brom: lekker meteen opzouten en nooit meer terugkomen.

Wat denkt die vlegel van een beginnend trainer wel om zo Van der Kallen en de rest moreel onder druk te zetten. Eindelijk zijn we bijna schuldenvrij en komt er een gezonde basis voor de toekomst. Totaal ongepast dat een passant via de media zijn scheur opentrekt.

Kees!, nu ook al een "slecht gevoel" bij de trainer?

Laat je niks wijsmaken, de pers drijft over/overdrijft.

Tevens  lijkt t mij toch echt wel zo dat vdBrom dit gefundeerder toch ook zo uitgesproken zal hebben tegen de club. vdBrom kennende lijkt t me nou niet direct de man die de pers opzoekt om een statement te maken. Sterker nog, hij heeft t volste recht om dit te zeggen. Lijkt me wel zo gerechtvaardigd als trainer dat je "eisen" stelt aan t beleid qua aan- en verkoop. De treinah hep geleik!

Enfin, volgens mij is je comment een teasertje om shouters gek te maken...mij heb je dus 1-0 voor jou (maar dan wel een onterechte strafschop)!

0
Woensdag 26 januari 2011 om 20:24 uur

Aad

ADODENHAAG schreef:

Uit ons hoofd zetten omdat hij een penalty erin schiet tegen een 2e divisionist in Spanje, die nog in het rechterrijtje kampt ook?

Nee, niet omdat hij hem erin schiet maar omdat hij hem MAG nemen. Tenzij PSV met zijn hele reserve-elftal speelde was er vast wel een oude basisspeler geweest die die strafschop had genomen.

Gewoon de hierarchie binnen een club en elftal.

Dat gegeven lijkt mij voldoende om aan te nemen dat Nijland een vast lid (misschien nog geen basisspeler) van de eerste elftal selectie is geworden.

0
Donderdag 13 januari 2011 om 08:26 uur

Aad

PSV heeft woensdag een oefenduel met het Spaanse Cartagena in winst omgezet: 0-1.
© ProShots

Stef Nijland maakte elf minuten voor rust uit een strafschop het enige doelpunt. Coach Fred Rutten greep het treffen aan om veel talenten aan het werk te zien. Zo stonden Género Zeefuik, Abel Tamata en Zakaria Labyad in de basis.

Ik ben bang dat we die uit ons hoofd kunnen zetten.

0
Woensdag 12 januari 2011 om 19:34 uur

Rob2002

Fransje schreef:

Sliding van Bosschaart was op de bal, het spel ging van de Goal af en de speler van AZ duikelde te mooi over Bosschaart heen. Daarnaast werd de strafschop op rapel van de spelers van AZ gegeven. Als je dat terecht vindt heb je er echt geen verstand van.

Mag jij vinden.

Ik vind dat hij helemaal de bal niet speelt. Hij raakt hem namelijk niet. Hij speelt wel de man dus is het een overtreding. Binnen het 16-metergebied dus strafschop. Heel simpel.

Typische Bosschaart blunder. Wanneer zijn we van hem af?