Tag: vol

Pagina 478

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht

Hoi Kojak,

Ik vind ons tezamen met De Graafschap en Sparta de winnaars van het weekend. Rechtstreeks degraderen zal niet plaatsvinden gezien ons doelsaldo. Ook plek 17 niet meer. Het enige kloterige is wel dat we meoetn winnen want uit die onderlinge wedstrijd tussen Volendam en De Graafschap komt echt wel een winnaar.

Nou ja als nummer zestien(liever niet) blazen we gewoon die jupilerleague clubs om.
vind ik ook kees,we zijn niet de enigste die in de laatste minuten de punten verspelen gelukkig.en zonda,vol stadion en vol vertrouwen.kunnen we vast aan een nieuw team werken,want sommige spelers komen ruim tekort.en als we een miljoen voor kum kunnen krijgen,snel weg,met een clausule voor doorverkoop.
0
Zondag 3 mei 2009 om 20:05 uur

Levis

het enige wat ado nu moet doen is WINNEN!
en niet weer de laatste paar minuten de wedstrijd uit handen geven.. het stadion moet lekker vol zitten zodat iedereen lekker achter het clubbie gaat staan.
3 punten zou moeten lukken.

Come On The Haguee!!!!
0
Zondag 3 mei 2009 om 18:39 uur

Jaap

We hebben alleen aan een punt tegen vitesse genoeg als graafschap - volendam gelijkspel wordt. Als 1 van beiden wint en als Roda wint zullen we dus MOETEN winnen van vitesse. Zo makkelijk wordt het dus niet, maar wie weet hebben we aan 1 punt genoeg. Jammer van vanmiddag maar het is niet anders. Weer balen, maar gelukkig nog 1 punt. Afvragen waarom het nu weer misging heeft geen zin. VOL aan de bak tegen vitesse.