Pagina 48

<FCDH>

Max schreef:

Als dat Haagse mentaliteit is, dan is het niet zo best gesteld met ons.

Er word nu net gedaan of ie 2 nederlagen aan ricky lagen?volgens mij doen er nog 10 mee ik zou me eerder afvragen of ie zwinkels geen 2 tennis armen heeft want hij duikt niet eens als ie een strafschop tegen krijgt

0
Maandag 16 augustus 2010 om 13:57 uur

Moi

Twee strafschoppen helpen Vitesse langs ADO

ARNHEM - Vitesse heeft de eerste punten van het nieuwe voetbalseizoen binnen. De Arnhemmers versloegen ADO Den Haag tijdens de eerste speelronde met 3-1.

ADO nam in het Gelredome na een kwartier spelen de leiding. Lex Immers scoorde. In de laatste minuut van de eerste helft maakte Wiljan Pluim gelijk. De overige twee treffers van Vitesse kwamen op naam van Lasse Nilsson. De Zweed benutte twee strafschoppen.

De tweede strafschop moest Nilsson twee keer nemen omdat zijn medespelers te vroeg kwamen inlopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel direct goed.

Van den Brom onderuit bij eredivisiedebuut
Het debuut van John van den Brom als trainer in de eredivisie verliep niet zoals hij wenste. De 43-jarige geboren Amersfoorter ging met zijn nieuwe werkgever ADO Den Haag onderuit bij Vitesse, de club waar hij zelf jarenlang voetbalde. Vitesse, dat twee strafschoppen benutte, won met 3-1.

De nederlaag mocht ADO zichzelf aanrekenen. In de eerste helft was de nummer vijftien van vorig seizoen veel sterker. Op aangeven van Wesley Verhoek schoot Lex Immers, die door Van den Brom verrassend als spits was opgesteld, de bal na ruim een kwartier spelen achter doelman Piet Velthuizen. Het leek een kwestie van tijd tot ADO de voorsprong zou uitbreiden. Vitesse voorkwam met een beetje geluk meerdere tegendoelpunten en sloeg kort voor rust zelf wel direct toe. Wiljan Pluim ontdeed zich in het strafschopgebied van enkele verdedigers en schoot de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft was er een hoofdrol weggelegd voor Reinold Wiedemeijer. De scheidsrechter gaf Vitesse, dat na rust juist veel beter was dan ADO, binnen korte tijd twee strafschoppen. Lasse Nilsson trof beide keren doel, of beter gezegd: drie keer. De Zweed moest de tweede strafschop overnemen, omdat zijn medespelers te vroeg kwamen ingelopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel goed. ADO was in de slotfase niet meer in staat iets terug te doen.

De zege was een meevaller voor Vitesse, dat een moeilijk seizoen tegemoet lijkt te gaan. Het team van trainer Theo Bos zag in de zomer met aanvoerder Paul Verhaegh, Claudemir, Santi Kolk en Nicky Hofs belangrijke spelers vertrekken. Hofs, die nu voor het Cypriotische AEL Limassol voetbalt, nam zondag voor aanvang van de wedstrijd tegen ADO afscheid van het publiek. Wegens de slechte financiële situatie kon Vitesse het vertrek van de spelbepalers nauwelijks opvangen. De sterk verjongde ploeg bleek zondag tegen ADO echter ook tot behoorlijk voetbal, met een maximaal resultaat, in staat. (ANP/CBR)

08/08/10 16u35

0
Zondag 8 augustus 2010 om 18:04 uur

<FCDH>

supporter-noord schreef:

Ach, misschien kan Hugo volgend jaar bij Johan aan tafel schuiven.

Allebei eerste divisieniveau.

excelsior heeft het wel verdiend paal lat en ook nog een strafschop missen hadden meer kansen als sparta wat zal die borst ziek zijn zeg??

0
Zondag 16 mei 2010 om 19:57 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik heb die Antonia uit het tweede zelf 2 keer zien spelen, toen dacht ik al dat we daar wel eens plezier van zouden kunnen krijgen. Die jongen is razendsnel. Tegen PSV gisteravond schijnt hij ook heel goed te zijn geweest. Ben benieuwd of hij doorbreekt.

Vicento en Ignacio hoor je helaas niets meer over.

Ignacio zat op de tribune. Vincento speelde goed gisteren maakte de 2-0 wel uit een strafschop.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 20:28 uur

Kees

Kom net van het tweede. Volkomen verdiend met 2-1 van PSV gewonnen. Koksal en Vicento (strafschop) scoorde.

Achterhoede PSV met onder meer Kromkamp-Marcellis en Ramos in het doel.

Schwiebbe speelde als dentrale verdediger bijzonder sterk. Ook Ditewig keepte foutloos.

0
Maandag 19 april 2010 om 21:05 uur

rien1

Ron001 schreef:

Ze moeten het altijd tegen onze fc doen!!!

Te veel geel voor, terwijl de kaarten tegen Utrecht uit bleven.

Ook rare aktie's tegen onze 3e keeper!! Bal komt hoog en er werd een sliding ingezet op zijn enkels!!!! Ik heb minimaal 2 x zo 'n sliding gezien en er werd 1 x voor gefloten???!!

Ik ben benieuwd Woensdag tegen Nec en Nec zonder hun spel maker ala Buijs...

Dus woensdag KNALLEN MET DIE BALLEN......

Toch, als die scheids echt anti-ado was geweest, had ie de bal bij de "overtreding" van Dereick zomaar op de stip gelegd voor Utrecht. Ik vond het (als ado-fan) natuurlijk helemaal niks, maar een scheids met de pik op ado legt hem er gegarandeerd op. En al helemaal als het hele stadion uit zijn plaat gaat op dat moment.

Maar nogmaals, ook ik vond het geen strafschop.

Trouwens ik denk dat die Vlemminks zelfs nog belangrijker voor NEC is dan Buijs voor ons.

Die Belg is namelijk de enige die de meeste goals heeft gemaakt. 8 in totaal. De rest van de NEC-spelers volgt op behoorlijke afstand. NEC scoort nog moeilijker dan ADO. 2 goals in 7 wedstrijden, geloof ik. Als we die wedstrijd tegen NEC winnen, en Sparta verliest van Feijenoord, dan staan we 4 punten en  een beter doelsaldo (eigenlijk ook een punt) los van plek 16.

Waarom gebeurt dit?

Op de vraag of de Ajax-trainer tegenwoordig ook met “een oortje” in de dug-out zit en in verbinding staat met de arbitrale leiding, antwoordde Jol: ,,Ik heb van de vierde man gehoord dat de grensrechter via een oortje aan de scheidsrechter heeft verteld dat Suarez een strafschop had moeten krijgen. De arbiter deed echter niets.” Tijdens de wedstrijd “dook” vierde official Raymond van Meenen inderdaad tot tweemaal toe bijna de dug-out in bij de Ajacieden.

Het is helaas alweer 1-1.

of die strafschop terecht was, daar kan je over discussieren. volgens mij verliest perez de bal en gaat ie maar over het been van bossie liggen.. enfin, een punt is ook goed ;)