Bert schreef:

Ok gozer zie je, Als het goed is komt Vincent ook.

Feyenoord-Roda weet ik niet Thomason doet geloof ik niet mee
Ik las net ergens dat Tomasson waarschijnlijk toch fit is en dus meedoet tegen Roda. Voetbalprimeur dacht ik dat het op stond. Zie je zondag.
 Echt, wat hangt er toch ontzettend veel van deze wedstrijd af. Als je deze wint (hoe maakt geen zak uit) dan kan ADO echt doorgroeien. En ik verwacht dat het dan iedere week thuis wel vol zit.
Maar ja, zondag moet het echt gebeuren, en dan ook nog tegen Vitesse, zucht.......
Sorry, maar ik moet steeds maar weer aan die verziekte kampioenswedstrijd denken van AZ. We moeten echt de mouwen opstropen!! Ook wij de supporters!
0
Donderdag 7 mei 2009 om 22:54 uur

rien1

Vincent schreef:

zou nog ff tot zondag wachten als ik jou was:-))
mochten we onverhoopt verliezen..

bert,rien,kees, kojak, aad, etc etc.. om +/- 12:45 - 13:00 bij henk patat ??
ik trek iets groen geels aan denk ik .. en jullie?
Ik kom toch waarschijnlijk ook! Eigenlijk zouden we met een aantal shouters af moeten spreken (als alles positief verloopt en de ere verlengd wordt) om NA de wedstrijd ergens in of bij het stadion effe wat te gaan drinken.
0
Donderdag 7 mei 2009 om 21:41 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hoogendorp wil duidelijkheid van ADO
Ricky Hoogendorp wil op korte termijn weten of er voor hem nog toekomst is bij ADO Den Haag. De 34-jarige spits voelt zich fit en wil zeker een jaar nog ergens spelen.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 6 mei 2009 om 14:46 uur

rien1

Mitchel schreef:

Mag ik de bron vragen?
 Het Algemeen Dagblad, of gewoon Haagse courant.
 Van vrijdag 1 mei 2009. Stond ook nog ergens een klein stukje dat Kolk net als vdBerg naar wedstrijden van ADO gaat als hij zelf niet speelt. Dit stond onder een stukje over ADO, dat weer denkt aan Kolk.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 22:37 uur

rien1

.. schreef:

Heb je misschien een link van dat gesprek Rien ?
Oei, Het stond in de AD/HC van (ik dacht) vrijdag. Ik zal even kijken of ik het ergens kan vinden voor je. Of het krantje nog in de kast ligt, of via de site van het AD. Ik kijk effe, kom ik later op terug.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 21:02 uur

flipje

Als ik tegenwoordig naar een voetbalwedstrijd ga dan formuleer ik vooraf al wat doelstellingen. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk om minimaal 4 kwartier te genieten. Een andere doelstelling die ik mij opleg is dat ik mij maximaal 5 minuten erger. Dergelijke doelstellingen leg ik mij niet alleen op als ik naar het voetbal ga. Ik doe dat ook met andere zaken. Als ik een CD draai is mijn doelstelling om minimaal 80 % van de CD goed te vinden. Als ik met de auto ergens heen ga is mijn doelstelling om maximaal 10 minuten te zoeken naar een parkeerplek. Sinds ik mijzelf al die doelstellingen opleg ziet mijn leven er in heel anders uit. Ik ben n.l. erg druk met het analyseren van resultaten die overigens nooit overeenstemmen met mijn vooraf geplande doelstellingen. Je begrijpt het; ik ben een behoorlijk druk baasje. Druk met niks. Laatst las ik dat \"het bestuur\" van Vitesse de doelstelling heeft om de komende jaren structureel bij de eerste acht clubs te eindigen. Deze doelstelling van het Vitesse \"bestuur\" is in navolging van gelijkgestemde doelstellingen van nagenoeg alle andere eredivisiecubs. Dat betekent dat de komende jaren er weer veel (\"besturen\") van clubs erg druk zullen zijn. Druk met wederom niks. Advies: spelers (en trainer) probeer gewoon elke wedstrijd je stinkende best te doen en trek je niks aan van al dat quasi bestuurlijk \"doelstellingengelul\". Dat geldt ook voor z.g. doelstellingen in de sfeer van \"1 punt per wedstrijd gemiddeld is voldoende\" (waar heb ik dat eerder gehoord?). Niet te veel plannen, rekenen en doelstellingen formuleren. Gewoon lekker voetballen; soms zit het mee, soms zit het tegen. Per saldo maakt dat het voetbal volgens mij juist leuk. Dat is al zo sinds de voetbal rond is. Wat zondag betreft: ik hoop dat ADO wint; zonder doelstelling.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 18:11 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht