Doelman van zuid Afrika dood geschoten 27 jaar

zit te kijken ja, blunder net van die doelman

Begint wel weer te kriebelen voor zo meteen, 3 punten zijn echt belangrijk....
0
Zaterdag 18 oktober 2014 om 19:04 uur

Tommy

Almere City FC trainer Fred Grim kan dinsdagavond tijdens de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag geen beroep doen op zijn vaste doelman Marco van Duin en linksback Paul Quasten.

omroepflevoland
0
Dinsdag 23 september 2014 om 17:35 uur

<FCDH>

Speelronde 6: Topscorer Kramer verkozen tot speler van de week derijck goede tweede :-)

DEN HAAG – Michiel Kramer is deze week verkozen tot ADO-speler van de week. De spits scoorde een gemiddelde van 6.42 en bleef Timothy Derijck nipt voor (6.3. Als derde eindigde doelman Martin Hansen.

Timothy Derijck verkozen tot ADO-speler van de week

DEN HAAG – ADO-speler Timothy Derijck is verkozen tot speler van de week. De Belg scoorde tegen zijn voormalig werkgever een 6.6 en eindigt daarmee boven doelman Hansen.
De leider van het algemeen klassement scoorde een 6.5. Als derde eindigde Dion Malone. Hij scoorde een 6.3.

Zondag, 14 september 2014 om 22:10

FC Utrecht en ADO Den Haag gingen zondagmiddag in evenwicht uit elkaar (0-0) en maakten er geen aantrekkelijke wedstrijd van voor de supporters in Stadion Galgenwaard. Mike van Duinen, aanvaller van ADO, baalde vooral van het feit dat hij veelvuldig moest meeverdedigen.

De 22-jarige linksbuiten moest linkerverdediger Aaron Meijers geregeld komen helpen: “Ik heb al aangegeven dat het niet de bedoeling is dat ik als linksback kom te spelen”, zei hij na afloop in gesprek met Omroep West. “Ik denk dat ik kwaliteiten heb die er niet uitkomen als ik linksachter loop.”

Van Duinen was nog wel de gevaarlijkste man aan de kant van ADO; hij vond echter tweemaal doelman Robbin Ruiter op zijn pad. “Jammer dat ik niet net iets meer geluk had. Het was een saaie wedstrijd, maar wij mogen wel tevreden zijn met een puntje.”
0
Zondag 14 september 2014 om 22:43 uur

Dannyy

Bert schreef:

Mooie voorzet van Janmaat. Die zal voorlopig wel weer met beide benen op de grond staan.
Cillessen moest minstens 1 meter uit zijn doel staan, A. Om het doel te verkleinen t.o.v die Tsjech die scoorde en B. Om de eventuele kopbal van Janmaat te vangen. Gelukkig is Hansen wèl een zekere doelman.
0
Dinsdag 9 september 2014 om 23:36 uur

MTB

Warner Hahn staat voor een overstap van Feyenoord naar PEC Zwolle. De 22-jarige sluitpost, vorig jaar nog actief voor FC Dordrecht, heeft Excelsior inmiddels afgezegd.
Hahn is door het aantrekken van Ajacied Kenneth Vermeer voorlopig overbodig in De Kuip. Erwin Mulder zal nu vermoedelijk de positie van tweede doelman innemen onder coach Fred Rutten. Om die reden dreigt voor Hahn een plek op de tribune.

Excelsior had interesse de doelman op huurbasis over te nemen van Feyenoord, maar heeft inmiddels een afzegging gekregen. Bij PEC Zwolle wordt Hahn, die afgelopen zomer overkwam van FC Dordrecht, de vervanger van de naar Ajax vertrokken Diederik Boer.
*************

het begint er ook somber voor Coutiho uit te zien, toch sneu. Ik gun hem wel een mooie club.
0
Maandag 1 september 2014 om 13:56 uur

MTB

PEC Zwolle huurt doelman Warner Hahn dit seizoen van Feyenoord. Dat melden diverse media.
0
Maandag 1 september 2014 om 13:47 uur

Moi

Cambuur zorgt voor spektakel en dompelt naïef ADO in rouw

update SC Cambuur vervolgde vanavond een vliegende start van de competitie met een thuiszege op ADO Den Haag (3-2). De club bleef ook in het vierde duel van de nieuwe editie van de eredivisie ongeslagen. Twee overwinningen en twee gelijk spelen maken voorlopig een subtopper van de ploeg die 2 jaar geleden nog in de eerste divisie speelde.
© anp. © anp. © anp. © anp.
Ook ADO Den Haag leerde dat het moeilijk winnen is in de hoofdstad van Friesland. Van alle clubs uit de eredivisie pakten alleen Ajax en PSV dit kalenderjaar voor eigen publiek meer punten dan het elftal van trainer Henk de Jong. Toch ontsnapte Cambuur in de openingsfase tot twee keer toe aan een achterstand. Michiel Kramer stuitte eerst op doelman Leonard Nienhuis en schoot even later van dichtbij op de lat. Vooral die laatste mogelijkheid was waarschijnlijk wel besteed geweest aan Mike van Duinen, die zich te ziek voelde om te spelen.

Nog geen 20 seconden na de misser van Kramer schoot Bartholomew Ogbeche namens de thuisclub op de lat. De aanvaller werd knap aangespeeld door Dejan Meleg, een van Ajax gehuurde aanvaller uit Servië. Cambuur kwam na 40 minuten enigszins gelukkig op voorsprong. Erik Bakker, de ijverige middenvelder van de thuisclub, schoot raak via het lichaam van de onfortuinlijke Wilfried Kanon (1-0).

Timothy Derijck vierde zijn rentree bij ADO Den Haag even na rust bijna met de gelijkmaker. De van PSV overgekomen verdediger, ingevallen voor de geblesseerde Gianni Zuiverloon, zag zijn kopbal gekeerd door Nienhuis. Na twee mislukte pogingen in de eerste helft was Kramer na 53 minuten wel succesvol. Hij omspeelde de keeper van Cambuur en schoot de bal in het lege doel. Twee minuten later kwam ADO Den Haag op voorsprong na een knappe actie van Xander Houtkoop. De Amsterdammer controleerde de bal met zijn linkervoet en schoot raak met zijn rechterbeen (1-2).

Een domme overtreding van Derijck op Albert Rusnak leidde na 66 minuten de tweede treffer van Bakker in. De middenvelder verzilverde de strafschop koelbloeding, na een schijnbeweging met zijn bovenlichaam. Met een vlammend schot bezorgde Lucas Bijker de thuisclub in de 80e minuut ook nog de zege, al kreeg Michiel Hemmen, die de bal licht van richting veranderde, de treffer op zijn naam.