Tag: tijdens

Pagina 49

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Alles valt goed tijdens jubileum Fansupport
Vanaf de Aad Mansveld Tribune werden plots geelgroene linten op het veld geschoten terwijl de wedstrijd nog bezig was.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 9 april 2022 om 13:16 uur

Beristain noemt Lance Duijvestijn tijdens presentatie
Ignacio Beristain heeft een presentatie gehouden voor de selectie van ADO Den Haag.
0
Donderdag 7 april 2022 om 19:50 uur

Fansupport viert jubileum tijdens ADO-Helmond Sport
Supportersgroep Fansupport Den Haag bestaat 20 jaar en dat gaan ze vieren.
0
Woensdag 6 april 2022 om 10:21 uur

Vos

Bekijk het eens positief. De selectie was geen zekerheidje op promotie tijdens de play-offs. Nu hebben ze met een gesloten transferwindow drie spelers gehaald voor posities waar we dun bezet waren. Voor een contract van drie maanden. nauwelijks kosten dus, maar wel een iets grotere kans op promotie. Het zou eerder dom zijn als we niet zouden rondkijken of we nog konden versterken. Gelet op de wisselvalligheid en onervarenheid van sommige spelers.
0
Maandag 4 april 2022 om 20:48 uur

Ranthehague

Je merkt aan alles wat er nu naar buiten komt dat onze nieuwe eigenaar een in mijn ogen prof aanpak heeft. Wij als Den Haag supporters zijn gewend aan houtje touwtje oplossingen en gebakken lucht verhalen. Dus niet gek dat een voor ons vreemde en nieuwe aanpak ons eerst sceptisch maakt. Maar ik geloof echt dat we een mooie toekomst tegemoet gaan en dat we alleen moeten wennen aan en door de historie het pas geloven als we het zien! Heb geduld, steun het team in aanloop naar en tijdens de nacompetie en wie weet wat er allemaal kan gaan gebeuren. vergeet niet dat we tot een paar weken geleden zo goed als dood en begraven waren!!!!
0
Maandag 4 april 2022 om 19:49 uur

gillah

grijze gek schreef:

Bij Tac90 loopt er nog een buitenspeler (links nr7) die 2x 3 kwartier de hele linkerkant bestrijd, pfffffffff partij longen dat joch
Heel benieuwd naar hem tijdens de CPC!
0
Maandag 4 april 2022 om 19:19 uur

Edwin Post

Het was een mooie overwinning alleen na die schandalige nederlaag te Dordrecht heb je er niks meer aan. Ook tijdens het interview met Verheijdt die dan zegt dat het misschien ook wel komt omdat de druk er nu af is geeft de Haagse fan een onbehaaglijk gevoel richting de nacompetitie waarin er dan constant hoge druk is. Verder is het een misverstand dat Reijntjes een poppetje aan een touwtje is van onze Spanjaard. Reijntjes bepaalt op dit moment alles oa het ontslag van Brood en zijn mooie nieuwe baantje volgend seizoen in zijn besloten clubje (ondanks zijn eerdere gemaakte afspraak met de gemeente en supporters die dit besloten clubje zeer bekritiseerde aangaande de opgelopen schuld van maar liefst 19 miljoen euro waardoor de club bijna niet meer had bestaan).Tevens heeft hij wel deze trainer als een poppetje aan een touwtje hangen daarom zitten we met deze tactische onbenul opgescheept de rest van de competitie die het notabene voor elkaar kreeg om in een aantal wedstrijden kansloos te zijn geworden voor de 2e plaats en dan ook nog roept dat ze in elke wedstrijd dominant waren dat heb ik gezien in al die wedstrijden vooral die tegen Dordrecht waren we erg dominant.
0
Zondag 3 april 2022 om 11:07 uur

R.E.

Kleine tip voor Franken. Ik heb niet de hele wedstrijd kunnen zien, maar volgens de statistieken op deze website heeft Franken gisteren op 4 momenten gewisseld (waarvan één keer twee spelers). Tijdens de rust vond geen wissel plaats. De reglementen staan volgens mij echter slechts 3 wisselmomenten toe (exclusief de rust):

"Tijdens de wedstrijd mag elk team maximaal vijf spelers wisselen; Voor die vijf wissels mogen tijdens de wedstrijd maximaal drie wisselmomenten (excl. de rust) worden gebruikt. Dit is om te voorkomen dat het spel te vaak stilligt; Naast die drie wisselmomenten mag ook tijdens de rust worden gewisseld."

Niet meer doen dus!
0
Zaterdag 2 april 2022 om 10:57 uur

BLEISWIJK-1

ghostdrift schreef:

021 heeft een 3-1 overwinning op NAC 021 behaald
ADO Den Haag heeft op sportieve wijze revanche genomen voor de nederlaag eerder dit jaar tegen NAC Breda. Op 26 februari waren de Brabanders met 1-3 te sterk voor ADO Den Haag. Nu stond dezelfde wedstrijd weer op het programma, maar in de voorjaarscompetitie.

Tekst: Glenn Duijzer

De wedstrijd werd gespeeld in een heerlijk zonnetje met onder de aanwezige toeschouwers onder meer Paul van Lith en NAC Breda-trainer Edwin de Graaf.

Voordat iedereen goed en wel zijn plaats had gevonden, gaf het scorebord al de 1-0 stand aan. Goed opkomen van de rechtervleugelverdediger Danté Roethof die gevolgd werd met een voorzet op Sacha Komljenovic (foto). De middenvelder, die samen met de gebroeders Michael en Jonathan Mulder en Xander Severina de selectie van ADO O21 aanvulde, was vanaf de rand van het strafschopgebied doeltreffend.

In de voorbeschouwing was het al door trainer Gerard van Ruitenburg aangegeven en tijdens de wedstrijd werd het wederom duidelijk gemaakt. ADO O21 beloont zich niet door de gecreëerde kansen te benutten. Spits Evan Rottier draaide na elf minuten goed weg van zijn tegenspeler, maar schoot vervolgens over het doel.

Redding

Na slecht uitverdedigen van NAC kwam de bal voor de voeten van Nick Broekhuizen. Zijn schot richting de kruising werd met een geweldige redding door doelman Pepijn van de Merbel uit de lucht geplukt. Na dik een half uur spelen liep Severina op links door en speelde de bal in de loop van Rottier. Wederom schoot de spit de bal over het vijandelijke doel.

Vijf minuten voor de rust was het dan toch raak toen Evan Rottier vanuit de verdediging werd weggestuurd. Op het juiste moment legde hij de bal terug op Xander Severina, die de marge verdubbelde: 2-0. Het had nog voor rust 3-0 kunnen zijn toen Finn van Breemen met een lange bal Severina alleen voor de keeper zette. Zijn inzet ging rakelings langs het doel, waardoor de ruststand 2-0 beef.

Domineren

Na rust waren er minder kansen voor ADO Den Haag, omdat NAC het achterin beter voor elkaar had. ADO Den Haag bleef de wedstrijd wel domineren. De eerste kans na rust was na goed doorlopen op de rechterkant van Severina, die de bal teruglegde op Rottier. Zijn inzet werd door de doelman geblokt, ook de rebound van Broekhuizen wist de sluitpost van NAC te stoppen en als dan Jonathan Mulder ook nog eens van dichtbij kon aanleggen, was het wederom doelman Van de Merbel, die de weg naar de 3-0 blokkeerde.

Raak

Na zeventig minuten was het dan eindelijk toch raak toen wederom Severina aan de linkerkant kon opstomen tot de achterlijn. Zijn voorzet op de net ingevallen Aimane El Karicha was perfect en met zijn eerste balcontact wist de invaller de 3-0 te scoren. Zeven minuten later viel plots de 3-1 toen een ongehinderde Boris van Schuppen de bal van buiten het strafschopgebied op het doel schoot. De debuterende doelman David van de Riet zag het schot te laat en kon niet meer adequaat reageren: 3-1.

In de resterende minuten konden de bezoekers niet veel meer aan de stand veranderen en ADO Den Haag O21 speelde de wedstrijd professioneel uit. Komende zaterdag spelen de geelgroenen wederom een thuiswedstrijd en ditmaal is Feyenoord O21 de tegenstander. Om 15.00 uur wordt er begonnen op De Aftrap.

© Haaglanden Voetbal

0
Zondag 27 maart 2022 om 14:11 uur

slash070

Club Achter de Duinen schreef:

ADO kreeg brief van VVCS over Brood
ADO Den Haag heeft vorig jaar van de VVCS een brief over Ruud Brood gekregen.
Zo, effe een nieuwsbericht tijdens deze bagger wedstrijd tussendoor om de positiviteit weer op te pakken mensen . . .