Volgende pagina

rien1

<FCDH> schreef:

ik hoop op 5 punten uit de komende 3 wedstrijden
Nou ja, tegen 020 ben je thuis met een volle Haagse bak met 14.000 man niet kansloos. Zij missen toch Suarez en Verthongen. Alleen wat jij ook al zei, ook ik maak mij zorgen over het spel van ADO. Tegen NAC was het eigenlijk hetzelfde liedje maar minder erg. Slechte 1e en iets betere 2e helft. Volgende week mogen ze natuurlijk niet zo beginnen, want dan kunnen we binnen een half uur (en 0-3) naar huis.
Bij wijze van spreken dan natuurlijk.

Overigens moet ik Kees toch wel gelijk geven, en hij drukt ook mij weer effe behoorlijk met mijn neus op de feiten met hoe we er vorig jaar om deze tijd voor stonden.

Buiten dat mis ik alleen wel de bezieling en het gevecht op het veld. En dat komt wel vaker voor de laatste tijd. Hopelijk inderdaad 5 puntjes de komende 3 wedstrijden. 020, NEC en Roda.
Die laatste wordt erg belangrijk, en ik ben er dan ook zeker bij  straks in Kerkrade\"\"
0
Zondag 1 maart 2009 om 21:29 uur

rien1

Haagse Roel schreef:

Het blijft spannend mensen, tegen Twente en 020 zouden allemaal bonuspunten zijn. De wedstrijden daarna zijn zeer belangrijk. wanneer ik die bekijk moet het mogelijk zijn om hieruit minimaal 12 pnt te halen, kom je, als de komende twee  wedstrijden op nul blijft staan op 35 pnt, moet toch genoeg zijn .......

Ha die Roel. Ook zo aan het rekenen?
Ik hoorde vanavond op TV na de wedstrijd Willem2-Heracles de verslaggever tegen Groenendijk zeggen dat als Willem2 de na-competitie ontloopt, dat dit wel een reuze-prestatie zou zijn. 4 Punten uit 14 wedstrijden, en iets van 1 punt uit de laatste 8 wedstrijden. En het vreselijk slechte spel.
Dus wie weet gaat Willem2 samen met Graafschap en Volendam uitmaken wie na-competitie speelt.
Wij moeten ook nog naar Tilburg, dus dat wordt vast ook een 6-punten wedstrijd.

0
Zondag 1 maart 2009 om 00:20 uur

rien1

Kaos schreef:

behalbe bij sparte dan ..
Precies, Kaos. Zoals onder jou al stond iedereen moet gelijk spelen, en dan moet inderdaad Sparta verliezen bij NAC.
 En als er dan toch iemand zou moeten winnen bij Roda-Graafschap, dan is het ADO vind ik beter dat die superboeren winnen. Maar uiteindelijk is het voor ons uiteraard het allerbeste vanavond een gelijkspel in Kerkrade!!
Slechtste scenario is winst voor de vlaaien.

Maar toch heb ik het idee dat Roda de draad volledig kwijt is, door het slechte spel de laatste weken, en al die narigheid met die fusie en die gigantische schulden. Eigenlijk is het gewoon zeker dat Roda ophoudt te bestaan. Dat staat wel vast.
0
Zaterdag 28 februari 2009 om 16:15 uur

rien1

als.. schreef:

Als we morgen 1 puntje pakken en tegen de neuzen 3 dan zijn hoeven we al geen Na competitie te spelen
Ik hoop morgen op een verassing in Tukkerland
En ja, volgende week een overvol Haags bakkie tegen 020. Schuim op de bekken, en dan maar 90 minuten zingen, schreeuwen, gillen, fluiten, en alles in het stadion in het groengeel! En de tegenstander uit zijn spel schreeuwen en fluiten
0
Zaterdag 28 februari 2009 om 14:02 uur

Rome

Niet van Hanegem!!!

Met zijn cynisme, rare grapjes en dergelijke.. Echt.. ik zou echt niet willen dat zo iemand bij ADO komt.. Heeft tegenwoordig totaal geen inzicht meer van het spel en steekt nooit de hand in eigen boezem.

Als we echt de afgrond in willen moeten we vooral van Hanegem nemen.

uhm schreef:

Heb jij 10198 meningen van deze wedstrijd op internet gezien? Lolbroek. 1e helft was Den Haag nergens, 2e helft zakte NAC terug waardoor het leek alsof ADO goed speelde en daarmee veel kansen afdwong.
Je moet ook met je gezicht naar het veld staan hoor.
Nak zakte niet terug maar werd overlopen. Helemaal toen Hoogendorp erbij kwam en Powell het spel breed ging houden.
Als ze het zelfs bij Nak zo gezien hebben (interview op regionale omroep) ben jij zeker lekker eigenwijs.

22-02-2009
Zoals trainer Robert Maaskant beloofd had, liet NAC het spel aan ADO Den Haag zaterdagavond. Het leek lange tijd goed uit te pakken, maar uiteindelijk groef de Bredase ploeg zijn eigen graf.

Dat klinkt wat zwaar natuurlijk, want verloren werd er niet tegen ADO Den Haag, maar het ene puntje dat de Bredase ploeg mee naar huis wist te nemen uit de Residentie was wat magertjes, gezien de krachtsverhoudingen tussen beide ploegen.

NAC kwam na 21 minuten terecht op voorsprong in het sfeerloze Haagse stadion en was voor rust heer en meester. In die fase had NAC kunnen én moeten doordrukken. Hoe het doelpunt van Boukhari precies tot stand kwam, verdiende nadere bestudering van de televisiebeelden, want vanaf de trbunes was het niet te zien. De NAC-supporters begonnen ook pas te juichen nadat ze de doelpuntenmaker juichend zagen wegrennen. Een stief kwartier na de 0-1 leek Fouad Idabdelhay op weg naar de 0-2, maar in zijn ren met de bal aan de voet, alleen op keeper Waterman af, voelde hij iets knappen in zijn achterbeen. Idabdelhay stortte ter aarde en moest met de brancard worden afgevoerd. De aanvaller zei na de wedstrijd zelf te vrezen voor een fikse scheur in de hamstring.

ADO en NAC gingen dus rusten met een 0-1 tussenstand en voor de gasten was er geen vuiltje aan de lucht. ADO lag op apegapen en de Haagse supporters begrepen het. Dit zou niet meer goedkomen... Tenzij, ja tenzij NAC een handje zou helpen. En dat deed NAC. De ploeg kroop na rust in de verdediging, vergat te blijven voetballen - en dus kansen creëren - en riep het onheil zodoende over zich af. Niet dat ADO nou zo goed begon te voetballen, integendeel zelfs. Maar een doelpunt is gauw gemaakt natuurlijk. Helemaal als iemand als Hoogendorp mag aanleggen van een lekkere afstand. De Haagse invaller scoorde zijn 100e eredivisiedoelpunt vanuit een vrije trap even buiten de zestien. ADO kreeg hoop en begon plotseling op meer te jagen. NAC moest omschakelen van een defensieve op een offensieve speelwijze en dat bleek moeilijk. Het bracht bovendien de nodige risico`s met zich mee. Beide ploegen creëerden in de slotfase nog wat kansjes, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1, een score waar met name ADO Den Haag zich gelukkig prees, want bijna driekwart wedstrijd had het ernaar uit gezien dat de thuisploeg met lege handen zou achterblijven...