2:50 Keuken Kampioen Divisie Highlights nl_espn3
12:10 ADO Den Haag - FC Den Bosch nl_espn4
20:15 Keuken Kampioen Divisie Highlights nl_espn3
1
Donderdag 8 februari 2024 om 13:20 uur

Wahter

Jammer dat we gisteren niet in staat zijn geweest te stunten. NEC was in delen de betere ploeg en onze zwakheden werden opnieuw blootgelegd (verdediging).
We hebben een beetje pech dat NEC in een flow zit en dat ze goed voetbal spelen en veel lukt. Ze barsten van het zelfvertrouwen.

Als we realistisch blijven zagen we ook in de wedstrijd tegen TOP Oss dat we makkelijk teveel grote kansen weggaven. Gelukkig werden deze niet afgestraft door beetje mazzel en gebrek aan kwaliteit bij Top. Voorin creerden we wel genoeg natuurlijk. Het is en blijft voorlopig broos.

Zondag de drie punten pakken na vrijdag de resultaten van concurentie te hebben gezien.
2
Woensdag 7 februari 2024 om 11:26 uur

BLEISWIJK-1

GroenGeelHart070 schreef:

Van der Sande zeker wel weer met werklust passes en voorzetten
Vd Sande heeft weinig goed gedaan behalve hard werken.

Zelf kijk ik er overigens wel anders naar. ADO moet leren zulke wedstrijden te spelen. Hoger tempo. Kleine foutjes worden afgestraft. Allemaal zaken die je tegen Top Oss niet hebt.

Het is nu klaar. Maar tot de 2-0 was er weinig verschil. Bij mij is enkel Waem verdedigend zwak opgevallen.
1
Dinsdag 6 februari 2024 om 21:34 uur

James

ADO079 schreef:

NEC. Heel veel kwaliteit voorin ondanks het vertrek dus van die Deen.
Oss thuis, Helmond uit, VVV uit en ga zo maar door. Die hadden ook bijzonder veel kwaliteit, veel meer als ons... Het is natuurlijk een wedstrijd op zich waar je echt wel kans hebt om die te winnen. Zijn we kansloos? Zeer zeker niet, zijn we de favoriet? Ook zeker niet, maar NEC gaat ons zeker niet onderschatten want daar zijn wij te goed voor
3
Zondag 4 februari 2024 om 12:15 uur

TheMariner

FC Den Haag! schreef:

Net nog even de samenvatting teruggekeken. Zelf veel kansen gecreëerd en drie doelpunten. Dat zag er prima uit! Alleen toch ook wel zorgwekkend dat we tegen een laagvlieger als Top Oss nog zoveel kansen ook weggeven.

Top Oss straft het niet af, maar straks NEC en betere KKD ploegen wel. Dat moet echt verbeteren en veel scherper achterin de komende wedstrijden!
Ja ben ik ook met je eens, al zag je gisteravond ook dat het (verdedigende) middenveld een aantal keer niet goed stond waardoor Oss er relatief makkelijk en snel zelfs vanaf de eigen helft met slechts een paar passes tot ons strafschopgebied kwam. Maar misschien kwam dat omdat we teveel aanvallend speelden en te hoog stonden op het middenveld? Daardoor scoren we ook natuurlijk maar dan is dit wel een gevolg daarvan en de prijs de je kan gaan betalen tegen de betere clubs… En ja onze verdedigers mogen wel nog een stuk scherper en feller worden in de duels waarbij er naar mijn mening ook wat meer extra rugdekking mag komen.
2
Zaterdag 3 februari 2024 om 13:00 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bingo voor Sürmeli na overleg met Van Mieghem
Waar de aanvoerder van ADO Den Haag in eerdere wedstrijden het aluminium had geraakt, was het nu tegen TOP Oss bingo.
Lees het nieuwsbericht
5
Zaterdag 3 februari 2024 om 09:50 uur

Ano-Niem

Club Achter de Duinen schreef:

ADO wint van TOP Oss en doet goede zaken​
ADO Den Haag heeft vrijdagavond goede zaken gedaan is Oss.
Hele goede eerste helft gisteren en dan is het logisch dat je ze wat ziet inzakken de tweede helft. Al hadden er met wat mazzel nog minimaal twee goals kunnen vallen van Veerman. De verdediging blijft inderdaad wel een zorgenkindje, Top Oss kon er ook in de eerste helft een aantal keer heel makkelijk door komen.

Komende speelronde kunnen we echt hele goede zaken doen. We weten dat Roda, Dordrecht, De Graafschap of WillemII punten gaan verspelen. Dus bij winst op Den Bosch nemen we of extra afstand van de ploegen onder ons en/of we komen dichterbij de ploegen boven ons. Ik hoop op beiden…;o)

Laten we zorgen dat er zondag een goede opkomst is en dat het stadion lekker vol zit. Het is een zondag, dus de kids tribune zal wat voller zitten.
En voor de rest; je hebt ruim een week om je ADO account aan te maken, dat mag toch geen excuus meer zijn om niet te komen?

Of nog beter, koop gewoon een halve seizoenkaart, ben je voor een paar euro verzekerd van een plek in het stadion voor de rest van de wedstrijden en kun je ook nog mee naar mooie uitwedstrijden.

Vrijdag 2 februari 2024 om 22:42 uur

En vervelend zo vlak voor de rust, nu gaat top Oss er de tweede helft meteen helemaal weer vol op!