Tag: strafschop

Pagina 50

Haagse Roel

Overtreding op Soltani in de zestien in de 2e helft was wel een strafschop......... Leo Driessen zet  ook z'n vraagtekens bij de beslissing van Bossen.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 01:05 uur

Bert

Als dat tackelen van VD Berg geen strafschop was ga ik van de week een andere bril kopen. Zat achter de goal volgens mij was het een pingel.

Abitrage was een drama. Bal gaat via een sparta speler uit maar hun mogen ingooien. Details die in je nadeel gaan werken..

Achterin was het wel open huis vandaag. Ik vong Pique weer niet best. Maar Ammi was ook maar matig. Verhoek viel sterk in. We hebben ook veel pech gehad. Bal binnenkant paal maar komt er toch uit. Keeper v Sparta die net in de baan van het schot viel.

Soltani vond ik ook niet best. Ergste actie was nog toen hij die bal zomaar uitliep tja

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 22:13 uur

kojak1

tussenstan jong ado-twente 1-1,na 0-1 achter strafschop ado.

0
Maandag 5 oktober 2009 om 20:16 uur

Vincent

en weer geen strafschop... bedankt kut van sichum!
0
Vrijdag 28 augustus 2009 om 22:06 uur

Vincent

ADO supporter Leidschenveen schreef:

RKC heeft nog geen echte kans gehad, Immers wel.
ja en voor die handsbal had ie ook gewoon een strafschop kunnen geven..

verhoek komt er niet echt aan tegen die mulder..

di 04 aug 2009, 14:23 |
Wiedemeijer en Haverkort niet in eredivisie ZEIST - Scheidsrechters Reinold Wiedemeijer en Ben Haverkort leiden komend weekeinde geen wedstrijd in de eredivisie. Beide arbiters raakten afgelopen weekeinde in opspraak omdat ze niet voor een strafschop floten. Wiedemeijer onthield AZ tegen Heracles een penalty. Haverkort benadeelde Vitesse in de uitwedstrijd bij Willem II.
bron: telvaag
vlgs Atteveld hadden wij ook een strafschop moeten hebben voor de handsbal van Zwaanswijk. Maar ja Kesler zal wel trots op Schaamhaar zijn dat hij hem niet heeft gegeven.

rien1 schreef:

Oke, Pelle. Schijnt dat AZ een glaszuivere penalty onthouden is.

Dat was een 1000% strafschop. het lijkt net dat scheidsrechters niet ervoor fluiten omdat het dan eigenlijk geen leuke wedstrijd meer is?

0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 21:44 uur

<FCDH>

ADO eenvoudig langs FC OssGepubliceerd op: 15 juli 2009 21:27

ADO Den Haag hoeft woensdagavond FC Oss in een vriendschappelijke wedstrijd aan de kant gezet. Op het complex van HVV Laakkwartier boekte de eredivisionist een 4-1 zege.
- advertentie -Bij rust leidde ADO al met 3-1, dankzij twee doelpunten van Berry Powel (waarvan één uit een penalty) en een goal van Timothy Derijck. Geoffrey Galata deed nog wel iets terug namens FC Oss, maar in de tweede helft bracht Melvin Kolf via een eigen treffer de 4-1 eindstand op het scorebord.

De uitslag had zelfs nog hoger kunnen uitvallen, maar FC Oss-doelman Wilco de Vogt wist de tweede strafschop van Powel tien minuten voor tijd wel te keren.