Tag: minuut

Pagina 51

Waht

Die Fons voegt de daad bij het woord mbt verversen van de groep.
Fons wil geen onzekerheden in zijn ploeg en heeft geen enkel vertrouwen in Groothuizen en havekotte das duidelijk. Als mokhtar komt kan hij Goppel op de bank zetten en mag hij in 10 minuten laten zien dat hij mee kan.
Van Ewijk, Asmelash en Polley krijgen geen minuut. Gewoon Malone op rechtsback lekker veilig. .
Vind wel mooi dat hij die jongeren complimenten geeft.
Nu nog een dertig jarige spits (Kramer) en rechtsbuiten binnenhalen en we kunnen beginnen.
Falkenburg lekker op linksbuiten en Goossens op rechtsbuiten.

Wellicht slagen van As en de ts er nog in om een linker Cv vast te leggen, met ervaring uiteraard,nu Kanon geblesseerd is. De scouting is al aan het googelen.
Hoop echt dat we afgelopen seizoen gaan evenaren.
0
Zondag 14 juli 2019 om 06:10 uur

Bert

Vakkie-G schreef:

Dan Was kortrijk de eerste en laatste test
Mochten ze niemand meer kunnen regelen is het echt schandalig dat ze niet eens tegen tegenstanders spelen die een beetje stand houden maar goed
Die oefenwedstrijden zeggen geen reet. Vorig jaar tegen twee Griekse clubs gespeeld en Athletic de Blibao om vervolgens de eerste wedstrijd thuis tegen Emmen verliezen.

Ik zou liever hebben dat ze een voorbeeld namen aan Duitse clubs. Die stappen de eerste weken van de voorbereiding het vliegtuig in en dat gaat er geeneens een bal mee.

Spelers zitten dan met tranen in hun ogen die gruwelen ervan. Maar dan is de voorbereiding puur gericht op het opbouwen van een goede basis conditie. Waarom denk je dat ze vaak in de laatste minuut winnen.

daveadodh

60e minuut 8 wissels gek genoeg Asmelash weer eruit. Boussakou speelt 90 minuten
0
Maandag 8 juli 2019 om 20:48 uur

Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Hij praat zo vrijuit over zijn aanstaande vertrek. Dat ik het idee heb dat het al lang rond is met een andere club.

Hij loopt ook lekker vrijuit te voetballen. Met een lach op zijn gezicht. Vorig jaar in de voorbereiding was dat wel anders.
Als het rond zou zijn zou hij geen minuut meer spelen voor ADO. Hij zal maar een flinke doodschop krijgen. Tegen die amateurs kan je van alles verwachten. Bij voorbeeld een pikkie van een jaar of twintig die even de show wil stelen.
0
Maandag 8 juli 2019 om 17:38 uur

GroenGeelHart070

marcellino schreef:

Ongelooflijk benin schakelt Marokko uit .
Ja haha Ziyech miste in de laatste minuut van de 2e helft een pingel bij 1-1. Wie gaat toeterend rond rijden?
Come on Kanon!!
0
Vrijdag 5 juli 2019 om 20:50 uur

Mike

Na alle records had ik Beugelsdijk in de laatste minuut ook wel zijn 13e prent gegund. Dan had ie voor eeuwig in de boeken gestaan (tenzij hij dan de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen geschorst was, natuurlijk)
0
Donderdag 16 mei 2019 om 07:17 uur

R.E.

H@@GenEES schreef:

Die blessuretijd had alles te maken met het tijdrekken van Onana en die goal viel aan het eind van de 96e minuut, ik weet dat tijdwaarneming heel moeilijk kan zijn als je met tranen van spanning je clubje ziet verliezen, maar volgende keer beter opletten dan zet je jezelf ook niet zo voor lul.
Ik ga niet op al je onzinnige opmerkingen in. Ik beperk me maar even tot de opmerking dat liefde voor een club voor mij niet betekent dat je niet kunt genieten van mooi voetbal van andere clubs (voor mooi voetbal moet je tegenwoordig trouwens sowieso niet bij onze club zijn) en bij je feitelijk onjuiste opmerking over de tijdwaarneming: de goal viel toch echt in de laatste seconde van de 95e minuut en niet van de 96ste minuut. Ik heb het nog even voor je nagekeken. Dus wie zet zichzelf nu voor lul?
0
Donderdag 9 mei 2019 om 22:27 uur

H@@GenEES

R.E. schreef:

Dat slaat in vele opzichten nergens op. Als Onana geen tijd had gerekt, was er misschien(!) minder tijd bij getrokken, maar dan was de goal natuurlijk ook eerder gevallen. Bovendien deed hij dat vooral in de blessuretijd en toen was er al vijf minuten bij getrokken. En de goal viel in de laatste seconde van die vijf minuten. Maar ja, logica is nou eenmaal niet je sterkste punt.
0
Donderdag 9 mei 2019 om 12:34 uur

R.E.

Bolskie schreef:

Dus als er minder tijd was bijgetrokken had de goal ook eerder gevallen? Over logica gesproken
O ja, jij bent er ook nog! Ook bij jou zijn logica en begrijpend lezen niet bijster goed ontwikkeld. Ik zei overduidelijk iets anders: als er minder of geen tijd wordt gerekt, gebeurt alles wat daarna gebeurt, gewoon eerder. Om het nog duidelijker voor je te maken: stel dat wegens 1 minuut tijdrekken 1 minuut wordt bijgetrokken. Zonder dat tijdrekken was die minuut er niet bijgetrokken, maar was alles na dat tijdrekken toch gewoon ook 1 minuut eerder gebeurd? Of is dit nog steeds te moeilijk voor je?