Ben ik blij dat jij het niet voor het zeggen hebt zeg.. pelle van amersfoort verschrikkelijk slecht. Mattheij helemaal niks. Falkenburg en goossens verlengen tja laat van As maar lekker zijn ding doen.
Goede onderbouwing, nu zit ik met smart op jou namen te wachten.
Ze moeten overigens wel transfervrij zijn want door het geweldige financiële beleid van Manders is er nooit geld aanwezig.

Pelle van Amersfoort - Nog jong dus past in het roullete-beleid plaatje en heeft bijna alle jeugdelftallen doorlopen van oranje. Kortom de nodige potentie maar ben het met je eens is er bij Heerenveen nog niet helemaal uitgekomen.

Jurgen Mattheij - Al seizoenen lang een redelijk stabiele factor bij een aanvallend Excelsior. Daarnaast altijd gevaarlijk bij standaard situaties en pakt dan soms ook zijn goal mee.

En Falkenburg en Goosens verlengen? Jij wilt alle genoemde spelers niet verlengen? Dan wordt het wel een hele drukken transferwindow en in mijn ogen niet realistisch helemaal met een lege portemonnee. Op welke spelers denk je dan uit te komen?

V.As en zijn ding laten doen is ook nog geen succesfactor gebleken. Of het moet El Khayati zijn want verder kom ik echt niet. Met als grote dieptepunt de 3e rechtsback van Utrecht terwijl je 3/4 jaar de tijd hebt gehad om een andere RB te halen voor Ebuehi.
0
Zondag 3 maart 2019 om 11:59 uur

yesyes

Erik070 schreef:

Misschien zie ik t verkeerd, maar is Meijers niet gewoon de allerslechtste op t veld op dit moment?
Al weken lang. In de eerste helft een moment dat die in de aanval goed vrij gespeeld werd en alle ruimte echt niemand bij hem in de buurt en dan een voorzet die over iedereen heen vloog. Echt onbegrijpelijk. Lijkt er opeens helemaal niks meer van te kunnen de laatste maanden terwijl die toch altijd aanvallend zeker van waarde was. Had altijd een aardige voorzet nu vliegen ze allemaal de verkeerde kant op.
0
Vrijdag 1 maart 2019 om 22:42 uur

marcellino

Kamikaas schreef:

Jij bent zo verblind door je haat tegen Becker dat je geen eerlijk oordeel meer kan vellen
Hou toch op man.blind zijn jullie hij krijgt grnoeg kansen maakt er 1 eb loopt de tweede helft voor spek en bonen er bij.en dat is niet de eerste keer.word een beetje moe dat het onze beste speler is.dan moet hij het een keer laten zien en dat doe je niet alleen met 1 keer te scoren maar moet je 90 minuten lang je best doen en dat doet hij niet.ondanks hij scoord isxhij mede de oorzaak dat je deze wedstrijd niet wint.
Ben er een beetje klaar mee wacht volgrnd jaar af of ze aanvallend gaan voetballen anders stop ik er mee.wat een wegggooiers wors nooit wat bij ado.je verliest en speelt gelijk tegen de 6 slechtste ploegen van de eredivisie.en we moeten het allemaal maar leuk vinden.zo een goal ook van de graafschap ze staan gewoon niet op te letten waar komt die arrogantie vandaan vreet het gras op.
0
Vrijdag 1 maart 2019 om 21:58 uur

slash070

Barend schreef:

Slash070 schrijft over de 2de helft: "ADO doet aan het spel niet meer mee, door grote onderlinge afstanden kom je niet meer in duel, er wordt achteruit gelopen, staan er bij en kijken er naar."

Ja dat klopt en de verklaring is dat ze "niet 90 minuten kunnen jagen". Toch maar meer trainen op conditie. Zal a.s. vrijdag nodig zijn!
Er is dit seizoen gewoon een veel te groot kwaliteitsverschil tuusen een psv, ajax en de rest. Dan kunnen wij wel lekker gaan jagen waardoor je meer ruimte weg geeft, maar daar word je ook niet wijzer van met onze kwaliteiten.

Tweede helft was gezapig. Hun in een laag tempo, wij alleen tegen houden en zelf aanvallend niks meer kunnen brengen. Eigenlijk niet eens zoveel asn de hand tot die wissels. Dat we er niet van kunnen winnen snap ik, maar er had beter aan ons toch al slechte doelsaldo worden gedacht, is aan het eind van de rit gewoon heel belangrijk.
0
Maandag 25 februari 2019 om 16:45 uur

Rob2002

Francisco schreef:

Ik vond ADO de 1e helft goed voor de dag komen. Erg dom/ongelukkig op 1-1 komen omdat Blind zonder enige tegenstand onze helft kon oversteken.
Over de 1-2 is al genoeg gezegd had een vrije trap voor ADO moeten zijn ipv penalty (leve de VAR). De wissels in de 2e helft waren goed bedoeld (gaan voor de 2-2) maar onbegrijpelijk. Bakker had Zyech behoorlijk onder controle maar na die wissel scoorde hij 2x. Necid houdt nog wel eens een bal vast en is fysiek sterk, invaller Hooi daarentegen: veel te klein en de bal sprong weer eens ruim van zijn voet en prompt werd uit die aanval de 1-3 gescoord. Definitief einde wedstrijd. Verder vind ik dat we bij een corner tegen altijd snelheid voor in moeten houden dus laat Becker in die situaties maar voor staan verdedigend voegt hij toch niets toe en je houdt direct weer een extra man van de tegenpartij weg bij ons goal.
Met het laatste heb je wel een puntje...waarom Becker niet verder naar voren met een corner? Hij houdt met zijn snelheid zeker 2 man bezig, die dan niet aanvallend mee kunnen
0
Maandag 25 februari 2019 om 13:16 uur

Kamikaas

Vorige week werd Bakker vervangen (door Goossens).
Wat was de reden?
Wie staat er nu vanavond op die plek in het midden?
Hetzelfde als altijd. Ga er vanuit dat Groenendijk aanvallend nog iets wilde proberen
0
Vrijdag 15 februari 2019 om 13:05 uur

H@@GenEES

Madmax schreef:

ADO Den Haag ..... moet DOOR gaan met Groenendijk ???

ADO Den Haag...... moet NIET door met Groenendijk ???

Mijn stem: NIET .
Ik vind het jammer om te zeggen maar ik ga ook voor NIET omdat ik niet denk dat hij de man is die het 11tal aanvallend en strijdend voetbal gaat laten spelen.

0
Maandag 11 februari 2019 om 16:29 uur

DHFC070

Zo`n eerste helft kan niet zonder gevolgen blijven.
Ben benieuwd wie geslachtofferd gaat worden maar deze technische staf kennende staan dezelfde 11 dadelijk in het veld.

Aanvallend is het niet veel en Lorentzen bakt er niet veel van maar dat is ook niet zo gek als je continu tegen 2 of 3 tegenspelers staat omdat de rest van het elftal niet inschuift. Grootste zorgenkind blijft de verdediging omdat je de goals gewoon zo makkelijk weggeeft en ze in balbezit helemaal niks doen.

Grote schoonmaak hebben we nu al zovaak gehoord en daar gaat toch niks van terecht komen. Maar weer hopen dat we erin blijven met veel kunst en vliegwerk dit seizoen. Dan kunnen we volgend seizoen gewoon weer lekker door met die hele kliek die elkaar de hand boven het hoofd houdt. Van Manders tot de vriend van een vriend en daar weer de vriend van.