Den Haag maakt handig gebruik van de druk waaronder Sparta speelt voor eigen publiek.

ADO Den Haag AZ
AZ is de te kloppen ploeg met een kolkend Midden Noord.

De Graafschap ADO Den Haag
Met 6 punten uit 2 wedstrijden mag Den Haag 2 punten verliezen en zal niet vol in de aanval gaan. Een gelijkspel.

ADO Den Haag FC Utrecht
Ook van Utrecht zullen we eens thuis winnen.

FC Groningen ADO Den Haag
Groningen uit, lastig. Eerste verlies.

ADO Den Haag FC Volendam
Makkie, Adelaar neem je rotzooi mee (6-0)

Heracles Almelo ADO Den Haag
Daar gaan we, de eerste we gaan europa in spreekkoren komen vanuit het uitvak.

ADO Den Haag PSV
Huub welkom in  de groengele Hel, wederom 2 verliespunten.

Vitesse ADO Den Haag
Vitesse verkeert na afloop van deze wedstrijd in degradatiegevaar. Supporters van Vitesse veroorzaken problemen op de tribune.

ADO Den Haag sc Heerenveen
Janmaat meld zich ziek vooraf aan de wedstrijd waardoor Den Haag 3 punten kan toevoegen aan de lijst.

ADO Den Haag Willem II
Gaat lekker zo, er dreigt een winterstop positie bij de eerste 9.
0
Zondag 24 augustus 2008 om 14:34 uur

Blind

ADO voor altijd schreef:

Misschien ligt het aan mij, maar in vond het gisteren op de familiedag niet zo succes. Vond dat er weinig publiek was en de sfeer kon ik ook niet echt grandioos vinden. Ik vond deze bij de 1ste training veel beter.
Ik vind dit jammer wat iedereen had keihard gewerkt voor deze familiedag.
Had jij je ogen in je broekzak zitten?

Heel de lange zijde zat vol met de spelerspresentatie.

Maar ja, zeikerds heb je altijd.
0
Zondag 24 augustus 2008 om 13:51 uur

JB

<FCDH> schreef:

als ik wetzel was zou ik kiezen tussen waterman en vermeer?
Niet kiezen.

Vol gaan voor Vermeer en alleen als dat niet lukt Waterman nog eens proberen.
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 14:52 uur

Don

KKH - kalekophagenees schreef:

Sorry 2 jaar terug mochten er maar 300 mee
waren 11 bussen volgens mij, ik zat in de 2e colonne zegmaar.  dus zo´n 500 man, uitvak zat niet helemaal vol toen idd maar zeker maar dan 300.

Seizoen ervoor zaten er maat 100 man ofzo. Dat was met die protestactie, 150 man stonden buiten toen
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 13:35 uur

ruudje

Beter juist!

Eindelijk een snelle jonge gretige doelgerichte spits.

Tuurlijk heb ik respect voor die ouwe spitsen en we hebben ze ook echt nodig, maar eindelijk hebben we iemand zonder blessure leed en die elke wedstrijd makkelijk 90 minuten vol kan voetballen.

GEBRUIK DIE JONGEN!!
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 09:45 uur

<FCDH>

Vrouwen ADO DH openen met gelijkspel
ADO Den Haag Vrouwen opende de Eredivisie dit seizoen met een uitwedstrijd bij nieuwkomer Roda JC. Na een 2-1 achterstand bij de rust wist de ploeg van Sarina Wiegman, vol met jeugdige talenten, toch een punt binnen te slepen.
De Haagse ploeg opende de wedstrijd geweldig, met een snel doelpunt in de derde minuut. De keeper van Roda JC kwam uit, maar trapte de bal tegen een eigen verdediger aan. De bal viel voor Elise Tak, die de bal wist te controleren en vanuit een moeilijke hoek te scoren. Binnen een minuut stond de gelijkmaker echter op het bord. De aanval van Roda leek afgefloten te moeten worden vanwege buitenspel, maar mocht door. Miranda Valkenberg kon de rebound die terug kwam van keeper Barbara Lorsheijd intikken.

ADO liet zich niet uit het veld slaan, in de achttiende minuut kwam Jill Wilmot zelfs alleen voor een lege goal. Zij miste helaas. Roda JC werd gedurende de eerste helft steeds feller en dit resulteerde in een voorsprong. Shirley Kocacinar haalde uit vanaf 35 meter en de bal vloog erin doordat Barbara Lorsheijd net te ver voor de goal stond. Waar ADO de stootkracht voorin miste om kansen af te maken, zorgde deze Kocacinar met haar dominante aanwezigheid voor veel gevaar.

Na rust herpakte ADO zich volledig. De nog maar 15 jaar oude Lisanne Grimberg was dichtbij een doelpunt met een achterwaartse kopbal, maar raakte de lat. Met nog een half uur te spelen moest Roda zelfs een bal van de lijn halen. Ook een afstandsschot van Renate Jansen kon de Limburgse keeper net niet verschalken.

In de 67e minuut schrok heel ADO op toen het muziekje van Roda dat bij een goal gedraaid wordt door het stadion, gevuld met bijna 2000 toeschouwers, klonk. De bal van Stephanie Harmsen was echter net voorlangs gegaan en ADO was nog in de race. In de negentigste minuut kwam de ploeg langszij. Sheila van den Bulk wist te scoren uit een corner van Jeanine van Dalen. ADO zette in de lange blessuretijd nog aan, maar het bleef bij een gelijkspel.

De ploeg van Sarina Wiegman speelde nog niet zoals vorig jaar, maar er stonden vanavond dan ook nogal wat nieuwkomers in het veld. En aanvoerder Karin Legemate moest worden gemist. Hoe talentvol de jonkies ook zijn, een wedstrijd in de Eredivisie dragen is nog volledig nieuw. ADO herpakte zich donderdagavond goed en toonde aan dat er nog veel rek zit in deze groep. Ook werd duidelijk dat nieuwkomer Roda JC absoluut geen gek figuur gaat slaan met deze ploeg.

0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 09:27 uur

ADHD

droef schreef:

Omdat die Pique niet net van een hernia is hersteld achterlijke
DUS DAT IS EEN REDE OM JE MAAR VOL TE VRETEN STELLETJE HERSENLOZE...
0
Donderdag 21 augustus 2008 om 21:02 uur

ahj215

den haag schreef:

weet jij wie die nederlandse spits is waar wetzel het over heeft?
nee, kan ik je niet vertellen, wel dat met Milic nu alles in orde is en vandaag vol mee gaat trainen. Kyle Davies blijft tot vrijdag en dat Boy Waterman het waarschijnlijk toch gaat worden. Het is een zaak van Kopen of huren, maar het zal een race tegen de klok worden...De Hongarse Keeper Peter Kurucs blijft ook nog tot vrijdag...