Tag: wedstrijd

Pagina 53

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kalezic: supporters waren 'beetje negatief'
Darije Kalezic vond een deel van de Haagse supporters tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV te negatief.
Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 11 mei 2024 om 10:41 uur

Vak_W

Het is in- en intriest... Ik ben van mening dat het dit jaar gekund had. Groningen kwam pas laat op gang en promoveert vandaag. Wij zitten al wekenlang te kijken naar niets. Een trainer die zoekt naar zijn beste elf zonder ook maar een paar keer in eenzelfde formatie te spelen. Een Sürmeli die qua beleving nog wat kan leren van onze geweldige G-Storks. Vandaag tegen Jong PSV piepte en kraakte het. En dan zeggen dat wij het tempo van de wedstrijd bepaalden en we gedomineerd hebben.. Jezus...
4
Zaterdag 11 mei 2024 om 00:19 uur

Speelschema ADO in de play-offs
ADO begint speelt dinsdag de eerste wedstrijd in de play-offs om promotie en degradatie.
1
Vrijdag 10 mei 2024 om 23:45 uur

supporter-noord

Eeuwig Den Haag schreef:

Kalezic over kritiek supporters:

“De kritiek is maar vanuit 1 kant, de overkant. Deze supporters zijn teveel verwend dit jaar en moeten het verwachtingspatroon aanpassen en beseffen waar we vandaan komen”

Te bizar voor woorden
Eeuwig Den Haag......Ik wil je trouwens van harte bedanken voor de prachtige link die je dit seizoen gegeven hebt.
Een half uur voor de wedstrijd al beelden van het inschieten, de hele wedstrijd, en daarna ook nog een half uur intervieuws met daartussen af en toe het slappe gelul van de verslaggever en cameraman.
Grote klasse voor deze link, bedankt !
2
Vrijdag 10 mei 2024 om 22:41 uur

Eeuwig Den Haag

Op de livestream via de mediaplayer hoor je de persvoorlichter van ADO openlijk klagen over de kritiek van de supporters na de wedstrijd, en dat daardoor de prijsuitreiking verpest is (door fluiten etc.). Tsjaaa
1
Vrijdag 10 mei 2024 om 22:19 uur

TheMariner

RickZ schreef:

Psv op alle posities vele malen sneller en feller en beter
Die nummer 10 van hen Nassoh is een hele goede voetballer. Benieuwd wat Kalezic dalijk weer gaat uitkramen na de wedstrijd. Klinkt het raar als ik zeg dat we vandaag beter niet winnen omdat dan wellicht eindelijk de ogen van de directie een keer open gaan…? En Finn de Bruin had toch ook veel meer kansen moeten krijgen.
2
Vrijdag 10 mei 2024 om 21:53 uur

Ranthehague schreef:

Jong psv meer kansen dan ons…. Maar vooral gezellig liedjes blijven zingen en vrolijk in je handjes klappen ipv anti Kalezic en onvrede laten blijken🤣🤣
Dat zou 1 wedstrijd voor de playoffs ook niet heel verstandig meer zijn, veels te laat voor
1
Vrijdag 10 mei 2024 om 20:35 uur

Periode van uitproberen voorbij
Wordt de wedstrijd tegen Jong PSV de generale repetitie voor de nacompetitie?
1
Donderdag 9 mei 2024 om 20:14 uur

slash070

Barend schreef:

Ik weet niet waar ik naar heb zitten kijken. Eerste helft tegen NAC ging nog wel, met doelpunten uit standaardsituaties (corner; penalty).
Tweede helft was alleen tegenhouden en lange ballen peren op Veerman., die er ook niks mee kon. Verheijdt II.
De ploeg die combineerde, tempo maakte, kansen creëerde - dat was niet ADO. Een 2-0 voorsprong verspelen binnen 45 min.- waar ben je dan mee bezig, in deze fase van de competitie.
Een van de weinigen die iets met een bal kan, Sellouki, veel te laat ingebracht.
Groot gedeelte eerste helft werd er vooral vooruit verdedigd, groot gedeelte tweede helft werd er vooral tegen de eigen zestien verdedigd. Dat kwam niet alleen door nac, maar volgens zijn eigen zeggen, vooral door de taktiek van Kalezic zelf. De spelers kregen dus opdracht daar toe.

Proberen om meerdere systemen in één wedstrijd te spelen is de grootste bullshit in de kkd. En vooral als je al met een gemankeerde verdediging moet spelen, wat zelfs in de tweede helft nog zo nodig opnieuw door elkaar moest worden gegooid.

En wat je Kaars betreft, die kreeg dat doelpunt kado, net als veel tegenstanders punten kado kregen door ons idiote gewissel, gespaarde spelers, taktieken door onze stratego coach Kalezic. Omgba is trouwens een geweldige speler, niks mis mee dat hij orofiteerde.

Conclusie Barend, pak je potlood en blocnote; --> Resterende wedstrijden is ons grootste gevaar waar we op moeten letten onze eigen trainer. Dat is de oorzaak dat we niet rechtstreeks promoveren, ondanks alle investeringen in de selectie. Punt.