Pagina 55

<FCDH>

supporternoord schreef:

nou, redden doe je het wel. Ook eventueel in de nacompetitie. Handhaven is het doel.
we hadden volgens mij ook een strafschop moeten hebben? kum werd gewoon tegen de grond geduwd in ze rug maar goed
0
Zaterdag 31 januari 2009 om 21:55 uur

<FCDH>

wat een drama was het zeg we zijn weggespeelt vandaag we moeten eerlijk zijn maar ok verliezen kan maar zoals vandaag zo weggespeelt worden mag niet?waterman gelijk wegdoen die jongen is een drama cornelise hoe kun je zo een strafschop nemen?
0
Woensdag 28 januari 2009 om 23:25 uur

Kijknou

Swansea stunt bij titelverdediger
Geschreven op zaterdag, 24 januari om 18:13

Vorig seizoen won Portsmouth de FA Cup nog; dit jaar zit het toernooi er voor Pompey na de vierde ronde op. De Zuid-Engelsen gingen zaterdagmiddag blamerend onderuit tegen Swansea City, de huidige nummer negen van de Championship. Door twee doelpunten in de eerste helft verraste Swansea de bekerhouder (2-0). Chelsea maakte geen fout tegen Ipswich Town, terwijl Aston Villa niet wist te scoren tegen Doncaster Rovers. Voor Marvin Emnes was het een mooie dag: hij maakte zijn eerste doelpunt voor Middlesbrough, waardoor zijn ploeg Wolverhampton Wanderers versloeg.

Portsmouth – Swansea City 0-2
De positie van Portsmouth-manager Tony Adams wordt steeds minder stabiel. Pompey doet het in de competitie al niet denderend en nu maakt de ploeg ook al geen kans meer om haar FA Cup te verdedigen. Swansea keek al bij rust tegen een comfortabele voorsprong aan, dankzij doelpunten van Nathan Dyer en Jason Schotland. Laatstgenoemde verzorgde eerst de assist op de openingstreffer en werkte vlak voor rust een strafschop tegen de touwen, nadat Jordi Gomez was neergehaald door Nadir Belhadj. In de tweede helft wisten de gasten de voorsprong te verdedigen, waardoor Portsmouth teleurgesteld afdroop.

0
Zaterdag 24 januari 2009 om 18:52 uur

kojak1

ik begrijp de kritiek over gisteravond niet zo.ik heb een goeie wedstrijd gezien met vechtlust en strijd.dat is toch wat we willen,alleen je kan geen hele wedstrijd zo spelen.je moet een beetje doseren.kritiek op eigen spelers mag heus wel,cornelise vond ik erg magertjes spelen,en de keeper,is geen plusje en ook geen minnetje.dus hangt er wat omheen.als je bijv. de keeper van heracles neemt,is misschien ook niet zo goed maar straalt wat uit in het strafschop gebied.aanvallers moeten bang zijn voor de keeper als hij uitkomt,en dat mis ik bij onze keeper wel een beetje.
0
Zondag 18 januari 2009 om 20:23 uur

Bezint eer gij eraan begint

JP Saeijs = 2e Teixeira

Afgelopen 2 speelronden weer een basis-plaats bij
Roda JC......8 tegendoelpunten, een strafschop veroorzaakt, gele kaart en gigantisch staan schutteren........(kijk voor de zekerheid ook maar even naar de video`s op Eredivisie-live......)

Voor dat geld zijn er mijn inziens beteren.......

zoals : Svejdik - Koenders - Derijck - Luirink etc
0
Maandag 29 december 2008 om 17:17 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ongekend, 5 punten uit de laatste 3 wedstrijden. Ik moet wel zeggen dat ik vond dat NEC een strafschop onthouden werd toen Horvath Colin John tegen de grond duwde. Maar who cares ?

tjaaa schreef:

mischien proberen oost in winterstop te halen?
Dat is echt een bagger speler,niet snel,scoort weinig.
Dit seisoen 3 keer gescoord waar van er 2 een strafschop waren.
0
Zaterdag 29 november 2008 om 23:34 uur

kojak1

zo,ik ga ook maar een keer weer wat zeggen.zag wetzel net op tv west,was erg ontevreden en teleurgestel over de linker linie,en over het ingrijpen van zwinkels.vooral dat laatste ben ik volkomen met hem eens,loopt als een bange wezel in het strafschop gebied,bosschaart was ook zwak,vond el moussir sterk invallen als linsback.ik denk dat elftal op de schop gaat en waterman er ook een keer in komt evenals milic en meric,word tijd.immers ook zwak vandaag,het lijkt me toch sterk dat kaya nog zwakker is dan sommige spelers die nou in staan,en de meersma,we kunnen het proberen,zo redden we het wel,maar er is geen enkele overtuiging in het spel.morgen vallen er spaanders.
0
Zondag 2 november 2008 om 20:39 uur

Delft

haha schreef:

Zwinkels is geen Haagse jongen maar een Westlander.

In thuiswedstrijden heeft hij nog geen doelpunt tegen gekregen. Opperzeikers.
Zwinkels komt uit Wateringen net als ik. Ik woon er niet meer.Toch als El Moussai de bal kwijt is, is het aan Zwinkels de taak om te coachen. Als El Moussi tegen RKC 18-5 niet was ingevallen hadden we ook geen strafschop gekregen en hadden we ook wellicht niet in de ere gespeeld. Dus graag een beetje meer respect voor deze jongen.