Vorige pagina
Pagina 56
Volgende pagina

Haagse Roel

Het heeft geen enkele zin. Tot fysiek geweld zal het niet ( kunnen) komen door de afscheidingen en politie inzet. De spreekkoren en wellicht het werpen van spullen naar Ajax spelers zullen vanaf minuut 1 tot 95 gaan plaatsvinden. Koren op de molen van de Barend familie , die jodenvereniging etc om in allerlei talkshows onze club weer af te branden.

Mocht dit gekut met DH doorgaan , wil wat "relgedrag" wel helpen om iets voor elkaar te krijgen. Of gaan we lekker lijdzaam toezien hoe we in de nacompetitie belanden en uiteindelijk weer ouderwets moeten vechten om niet te degraderen.
0
Dinsdag 6 november 2018 om 17:15 uur

Teeg070

Groenedijk zag de fouten van de verdediging ook tuurlijk al vanaf minuut 1 was het een gatenkaas en werd je middenveld ook overlopen maar becker en hooi die deden ook helemaal niks behalve die ene actie van hooi . Ik zou zeker goppel nu erin zetten en zwinkie laten staan en pinas en polley erin en necid die komt er wel als tie een keer een goeie bal krijgt .

-laat Hooi lekker draaien en klooien aan de zijkant
-laat Becker maar rennen, zorg voor 2 centrale verdedigers..als die voorzet ooit eens voorkomt
-zet n man kort op Khayati, af en toe n klets geven
-Meyers: die geeft alleen n trap van linksachter naar rechtsvoor
-Necid; laat maar lopen, krijgt geen fatsoenlijke bal
-Kort op Kanon: speelt dan alles terug naar keeper
-Keeper stompt alles terug, anticipeer op de rebound
-Immers; prima speler, levert momenteel alles in, geen gevaar meer
-Zet druk op verdediging en middenveld bij hun aanval, zijn ze direct de weg kwijt
-Malone: komt niet aan de bal, als ie aan de bal komt..laat maar breed spelen
-Groothuizen: spelhervatting snel, weinig gevaar
-Wissels ADO rond de 80-e minuut, positie op positie, strijdplan veranderd niet, altijd 4-4-3.
-Laat ze maar komen, maken t spel tot de middenlijn en dan is t over.
-Ga af en toe liggen voor MiddenNoord; wordt je verrot gescholden en frustratie kruipt erin.
-Geen tijd rekken bij n voorsprong van ons; dat doet men zelf graag.
Goede uiteenzetting.
In principe niet heel veel anders dan vorig seizoen alleen toen had je een hoop goals die uit de lucht kwamen vallen door Johnsen en was het een team wat voor elkaar door het vuur wilde gaan iets wat nu niet het geval is. Teamgeest wordt zo onderschat en de magie is gewoon uitgewerkt.

Dan kan je als technische staf wekelijks vanaf de 80e minuut van die bankspelers-tevreden-houden wissels uitvoeren maar gaat niet helpen. Als spelers wekelijks mogen schutteren, dezelfde fouten blijven maken en hun taken niet uitvoeren zonder consequenties dan weet je wat er gaat gebeuren.

Wekelijks 2,5 man op het middenveld tegen 4 of 5 van de tegenstander en dan gek vinden dat er niks van voetbal terecht komt. Dan zou je denken in de aanvalslinie heb je een man extra maar daar hebben we net 2 buitenspelers lopen met echt 0,0 rendement.

Waht schreef:

Hele voorhoede gewisseld. Duurt tot 82e minuut.
Creëren met ze Drieën al weken niets maar dan ook helemaal niets.
Het is lekker rennen en de bal inleveren.

Malone postbode. Ach ken me er niet eens druk om maken.
Geen 1 speler een voldoende.

Van NAC ook niet trouwens.
Joh die groenendijk durft becker niet te wissellen. En die lul strompelt nasr de zijkant.
En wanneer houd ie nou eens op met lorentzen op de zijkant te zetten
Wisselen in de 80e minuut ofzo pffff. Wat een laffe lul
0
Zaterdag 27 oktober 2018 om 20:34 uur

Waht

marcellino schreef:

Ongelooflijk dat je met dit team niet van NAC kan winnen.necid drama.becker drama.troupee drama.immers hard gewerkt.el kayati tsja aan de bal top zonder bal drama.
Dit elftal zoals het nu staat zal boven rijtje rechter rijtje eindigen.
Terwijl je met dit materiaal gewoon bij de eerste 9 moet staan.
Ben blij dat ik niet geweest ben wat een schande.

0
Zaterdag 27 oktober 2018 om 20:30 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Schuldbewuste Groothuizen: ik ben te gretig
Indy Groothuizen veroorzaakte binnen de minuut een strafschop tegen VVV.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 21 oktober 2018 om 17:31 uur

Bollie74

We kunnen individueel mensen gaan neer halen hier. Maar dit is gewoon een collectieve off day die na 1 minuut begon
0
Zondag 21 oktober 2018 om 16:25 uur

dirk

Ga maar weer schreeuwen op beugelsdijk omdat hij een overtreding maakt .omdat het middenveld weer verdampt om er voor te werken.
Goed gezien. Immers sjokt na een mislukte actie terug, waardoor Beugelsdijk zich genoodzaakt ziet aan de noodrem te trekken. En vlak voor rust denkt El Khayati dat hij alleen op het veld loopt en aldus in de mening verkeert in alle rust zijn actie te kunnen maken. Wonder boven wonder kwam ADO goed weg nadat de daarop volgende VVV-aanval dood liep op de paal, anders was de wedstrijd al beslist.
Ongelooflijk trouwens hoe onze helden aan de wedstrijd begonnen. Na nog geen minuut al met 0-1 achter. Alsof ze snurkend uit de bus waren gestapt.
Ben benieuwd of Groenendijk ze nog aan het voetballen krijgt. Tot dusver vind ik ganzenborden spannender.
0
Zondag 21 oktober 2018 om 15:34 uur

Waht

Wat voor een hetze op blind hardlopen komt er verder toch weinig uit.hij krijgt de eerste helft een 100% kans iemand met inzicht neemt hem aan en schiet hem in de hoek .hij wil met zijn buitenkant de bal er in krullen.goppel heeft in de 5 minuten dat hij er in stond nog meer gebracht dan becker.er gebeurd wat als goppel er in komt en nee het is allemaal nog niet goed maar hij werkt als een paard.
Maar als je het zo goed weet.vraagje waarom is becker gewisseld waarom deze taktische wissel.
Goppel komt er in de 88e minuut in. Kan je toch geen tactische wissel noemen.
Onbegrijpelijk dat Lortentzen erinkomt boven goppel.
Goppel is je toekomst en lorentzen heb ik vorig seizoen al niet kunnen betrappen op een geslaagde actie en is einde seizoen weg, of ADO zou moeten verlengen (en dat zou me niet eens verbazen).
We staan in linkerrijtje zonder een goede wedstrijd te spelen. Helftje tegen Excelsior was het beste tot nu toe, maar lag ook aan tegenstander.