Tag: pingel

Pagina 56

Max

Waar ik ondertussen helemaal gek van wordt zijn die rode kaarten en penaltys.

Op een een of andere manier komt de tegenstander daar steeds mee weg en wij niet. Eén pingel tegen VVV gekregen, maar die had zelfs een blinde vleermuis nog gegeven. Voor de rest heb ik er al een stuk of vijf extra geteld.

Rode kaarten net zo. Vorige week Swerts en Biseswar die werden gespaard en Kum krijgt er een nadat hij de tegenstander in zijn rug blies. Wordt je een beetje moedeloos van.

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 23:27 uur

Haagse Roel

Ik zou het contract van Toornstra opnieuw openbreken tot 2017.

Mocht Buly niet haalbaar zijn dan zou ik die Boymans halen, weliswaar mist ie een pingel vanavond, ik let de laatste tijd extra op hem, echt een handenbindertje en gevaarlijk in de zestien....

Voor de rest .........het maakt me geen klote uit.......mooie zondag in het verschiet......laten we de complimenten van Studio "neuzen"voetbal en VI maar weer over ons heen laten komen hehehehe.

0
Zondag 6 februari 2011 om 00:16 uur

Kees

Nootdorp schreef:

we hebben nog wat tegoed van Pol van Boekel na die wanvertoning van hem in Enschede

Dus Pol even bij 0-0 in de blessure tijd nu een keer een penalty voor ons. bedenk maar een leuk scenario

Dat zou de eerste van het seizoen zijn. Heel opmerkelijk is dat ADO al zijn doelpunten scoort in de zestien maar nog geen pingel mee heeft gekregen. Volgens mij hebben we er dacht ik ook geen een verdiend.

0
Dinsdag 1 februari 2011 om 20:07 uur

;)

zit er iemand te kijken live... en was het terecht die pingel....ohhhh kk nijhuis

0
Zondag 5 december 2010 om 15:15 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Mijn live-stream viel zes minuten voor tijd uit. Hadden we op het eind nog een pingel tegen kunnen hebben. Ik las zoiets van in de 94 ste minuut.

Ja, dat zei ik. Derijck kreeg de bal onopzettelijk tegen zijn hand maar het was wel erg opvallend. Maar een instabiele scheids als Winter had daar een pingel voor kunnen geven, was niet terecht geweest hoor! En Verhoek kreeg nog een megakans in de blessuretijd.

0
Zondag 14 november 2010 om 16:56 uur

Kees

Max schreef:

Overtreding op Verhoek op de rand van de zestien en terugspeelbal op die keeper van NEC in de eerste helft.

Maar goed, zoals ik al zei, ik wil niet laten overkomen dat de scheids er iets aan kon doen. Floot voor het overgrote deel prima. Alleen jammer dat ie zo zichtbaar geinitmeerd werd door NEC.

0
Zondag 14 november 2010 om 16:54 uur

ADODENHAAG

marcellino schreef:

Het hoogst haalbare en als je eerlijk bent hadden we ook kunnen verliesen.

Het was gewoon een dramatische wedstrijd.

De wissels begreep ik totaal niet ,ik dacht dat we altijd van onze eigen kracht uitgingen.

Met buijs en bosschaard ga je toch verdedigender voetballen.

En over Antonia,ik heb hier vele shouters gehoord die hem de hemel in prezen.

Nu twee inval beurten kom ik tot de conclusie dat de snelheid die hij volgens vele hier moet hebben wel mee valt en het inzicht (nog)onbeerd om van waarde te zijn.

Laten we tevreden zijn met een punt we zijn daar vaak met niks weg gegaan van deplekken om ons heen hebben alleen wij punten gepakt.

En WAAROM WERD RICKY NIET INGEBRACHT ,IS HET TOCH GEASCALEERD NADAT HIJ TE HOREN KREEG DAT HIJ NIET ZOU SPELEN

We hadden daar kunnen verliezen? We stonden gvd tot de 89e minuut 1-0 voor en hadden de grootste kansen??? Ja, als hij in de 94e minuut nog een pingel tegengeeft kan je verliezen maar het was absoluut niet nodig. Voor de wedstrijd was ik tevreden geweest met een punt, maar je had hier makkelijk 3 punten kunnen pakken, al speelde je op 70%

0
Zondag 14 november 2010 om 16:34 uur

ADODENHAAG

Ach ach ach, Toornstra slecht, Ricky goed. Wat lees ik hier...

Feit is dat de kansen niet benut zijn. Kubik had er 2 mogen maken, Verhoek had er 1 mogen maken. Dat die jonge jongen een pingel mist kan gebeuren.

Toornstra absoluut man of the match... die bleef maar rennen en bij alles betrokken. Echt ongelooflijk hoe veel hij verdedigt en aanvalt. Ricky had een paar passjes waardoor Groningen toch 3/4 kansen kreeg, maar daar kwam niks uit. Liever een Visser erin, dan een zeikende Ricky.

Coutinho, Derijck, Kum goed. Pique (te zwaar???) en Leeuwin matig.

Maar al met al hele redelijke prestatie. Ik hoopte alleen dat we scherper zouden zijn.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 01:15 uur

kako

ADODENHAAG schreef:

Veendam doet het ook prima bij de joden, 0-0 bij rust, en een goal van Veendam afgekeurd (buitenspel)

en Veendam een pingel onthouden!!

0
Donderdag 11 november 2010 om 19:36 uur

ADODENHAAG

tmvnstn schreef:

hebben we toch goed gestemd op nijhuis! haha!

Jazeker! Die had zo een pingel tegen kunnen geven, al hadden wij ook wel een paar vrije trapjes meer verdiend.