Ik zag bij deze shout het woordje "geen" over het hoofd, en moest gelijk naar het kleinste kamertje rennen!!

Zondag moet het gebeuren, en zondag gaat het ook gebeuren. Zondag gaan we ons handhaven, Vitesse heeft best een aardige ploeg. Maar een gedreven en goed voetballend ADO zal op eigen kracht handhaving weten te bewerkstelligen. Dit gesteund door een dol enthousiast thuispubliek.

Roel, jammer dat je er niet bij kunt zijn, zal brullen voor twee. En voor Kees en Kojak, alle goeds en houd jullie haaks.

Als alle stofwolken wat zijn opgetrokken, moeten we maar eens een `chocomel`met elkaar - andere shouters ook welkom- gaan drinken.

Gegroet,

Ooievaar

Eigenlijk had ik geen zin om hier een shout te plaatsen na al dat puberale gedrag van sommige shouters....

Maar goed wie de schoen past trekke hem aan en het Haagse bloed kruipt waar het niet gaan kan!
Ik hoop echt dat we zondag op een waardige manier  afscheid kunnen nemen van dit enerverende voetbalseizoen....
Dus met een klinkende overwinning van onze Haagse voetbal "sterren" !

Laat de HAAGSE OOIEVAAR dus maar brullen!!!

Oja iedere Haagse FC/ADO DEN HAAG supporter heel veel plezier met deze belangrijke wedstrijd toegewenst!

FORZA FC/ADO DEN HAAG!!! NO SURRENDER!!!

Hou onze mooie club achter de duinen in de Eredivisie.
0
Zondag 10 mei 2009 om 01:17 uur

Beste Mitchel

Mitchel schreef:

Knopper is een rechtsbuiten...
4-4-2 dan maar
Beste jongen, zeer geruime tijd volg ik je leuke berichten op deze shoutbox. Meestal zijn het berichten vlak voor een belangrijke wedstrijd. Ik kan me herinneren dat je geen vervoer had naar het stadion, en dat het met randstadrail niet te doen was. Ook heb ik toen gezien dat sommige mensen van de shout aan hadden geboden je te willen ophalen. Nu zit je weer te aasgieren op een kaartje. Kap is met die ongein, je ben nep.

Ik mis  kojak nu al en jullie ?
als hij hier niet meer shout heb ik ook geen reden meer om hier te komen ..

(zou dit helpen ....:-))

0
Dinsdag 5 mei 2009 om 23:35 uur

rien1

Bert schreef:

Hoi Kees, Rien gedraagt zich vanavond als de snor laat hem effe zijn gang gaan.
Ik zou het je allemaal zo graag willen vertellen. Al die toevalligheden rond Ammi. Ik wil het alleen niet meer over de shout doen. Bij dit soort dingen moet je eigenlijk bewijs hebben. Ik zag het allemaal aan nadat Wetzel uit beeld verdween.
Verder ben ik niet de Snor hoor jongens.
Affijn ik hou op, anders krijg ik straks weer spijt van wat ik zeg. Welterusten.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 23:31 uur

Kees

.. schreef:

Dus Ammi speelt een vies spelletje ?

Dat kan ik me absoluut niet voorstellen. Lees mijn shout. Laten we ophouden met die flauwekul.

0
Dinsdag 5 mei 2009 om 23:17 uur

rien1

Kees schreef:

Mooi dat er volop gereageerd wordt. dat betekent dus dat er een hoop balen van sommige "kreten" hier op de box.

Zondag worden jij, Rien en ik dronken van geluk op mijn rekening.
Ik reageer hierbij ook op deze shout, Kees. Ik vind het echt jammer als bepaalde mensen zo eng reageren op bv iemands mening. Het beste kan je er maar beter overheen lezen.
Wat trouwens zondag betreft, het is voor mij erg lang geleden dat ik een biertje gedronken heb, maar als we winnen zondag moeten we echt met het cluppie shouters wat afspreken na de wedstrijd.
Lijkt me echt leuk!
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 20:12 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht