Trouwens erg leuk dat Maiky Houwaart steeds mag invallen. Hoeveel talent hij heeft weet ik niet, maar goed dat Kalezic dit doet!

1
Zaterdag 3 februari 2024 om 10:59 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Schalk: als ik drie voorzetten geef, moet er iemand bijzitten
Alex Schalk maakte in de 79ste minuut zijn debuut voor ADO Den Haag. Na afloop was hij kritisch op het spel van de Haagse ploeg.
Lees het nieuwsbericht
1
Maandag 22 januari 2024 om 23:08 uur

guru

ADO079 schreef:

Dan had je hem in de beker mooi een half uurtje kunnen laten spelen.
Hadden ze denk ik ook wel gedaan als ze niet 1-0 achterstonden tot de 80ste minuut XD
2
Donderdag 18 januari 2024 om 22:23 uur

Marsman: contract niet per se einde ADO-tijd
Nick Marsman had zich zijn debuut bij ADO Den Haag anders voorgesteld. In de kou moest hij al binnen een minuut vissen.
2
Woensdag 17 januari 2024 om 11:00 uur

R.E.

GroenGeelHart070 schreef:

Waarom bijna elke wedstrijd pas scherp in het Haags kwartiertje?! Dan nog moeten ze zich om vandaag schamen hoor pfff
Precies! En waarom laten ze zich altijd in het eerste halfuur (dit keer zelfs in de eerste minuut) verrassen?
2
Dinsdag 16 januari 2024 om 20:39 uur

Eeuwig Den Haag

Zorgen dat je ervaring in de as hebt en met de wat jongere jongens speelt, en de oudjes wat meer spaart. Ala Sparta en dan wisselen tweede helft/60e minuut.

Ik zie zoiets voor me:

Hamdaoui / Van der Sande / Van Mieghem
Sellouki
Komjlenovic Surmeli
Absalem Waem Siereveld Kouddousou
Marsman

En dan tweede helft, Ideho, Che, Asante, Schalk (kwartiertje?) brengen, met Veerman achter de hand als het mis dreigt te gaan.
1
Dinsdag 16 januari 2024 om 15:31 uur

Edwin Post

Na Excelsior was de club terug bij af. Het kost tijd om de supporters en sponsors terug te winnen voor onze mooie club.Het gaat steeds beter en de eretribune komt vanzelf ook wel vol. De prestaties op het veld zijn het belangrijkste de rest komt vanzelf wel. Maar zoals vaker al gezegd hier ze hebben 1 specifieke kwaliteit die niet een ploeg heeft in het betaalde voetbal in Nederland en dat hebben ze gisteren weer laten zien de analisten zijn verbaasd maar ik niet. Kalazic heeft voor een groot gedeelte ervoor gezorgd dat de selectie topfit is tot de laatste minuut en daarbij voorin zoveel dreiging heeft van onze aanvallers verklaren ook het succes. Dit is ook het voetbal wat Cruijff voor ogen had lekker aanvallend en veel doelpunten in ieder geval 1 meer als de tegenstander. Dat brengt spektakel en daar is het voetbal uiteindelijk ook voor bedoeld het publiek entertainen.Mijn complimenten voor de coach en de spelers nogmaals de rest komt vanzelf wel.
4
Zaterdag 13 januari 2024 om 15:28 uur

opper

Kunnen we dit nu in het vervolg vanuit minuut 1 ipv na een achterstand?
3
Vrijdag 12 januari 2024 om 21:29 uur

GroenGeelHart070

Bleek schreef:

Iedere aanval een kans. Winterstop heeft helaas weinig vastigheden gebracht behalve dan dat dezelfde mensen door gaan met het maken van persoonlijke fouten.
Granli en asante zouden wat mij betreft echt even het bankje op moeten..
De wil is er, in balbezit ziet het er af en toe echt wel aardig uit, maar kansen worden nog net niet verzilverd.
Wat nog steeds zorgen wekt is de omschakeling en het verdedigen bij balverlies. Schrijnend hoe makkelijk wij doelpunten tegen blijven krijgen.

Als we voor de 60e minuut de 1-2 scoren winnen we alsnog!
0
Vrijdag 12 januari 2024 om 20:57 uur

Francisco

Dik tevreden met de 3punten maar ik vind wel dat we veel onnodige gele kaarten pakken. Bal wegschieten in de 93 e minuut terwijl je met 3-1- voorstaat. Die kaarten kunnen je aan het eind van het seizoen opbreken.