die kk (lees: vervelende) landzaat had rood moeten hebben als het geen pingel was. kk (lees: slechte) schijds (lees: scheids).
0
Zondag 26 april 2009 om 14:22 uur

;(

GM schreef:

Tja...die ouwe lullen van Feyenoord zie je de hele wedstrijd niet maar ze leggen er wel 3 in...
0
Zondag 26 april 2009 om 14:18 uur

fc

jongens ben vandaag geweest en zit nu eredivisie live
heel de wedstrijd trug te kijken en tot aan t moment
van het strafschop 70e minuut had w2 niks te vertellen ongelofelijk dat dit ons na vorige week weer zo is  trouwes een onterechte pingel
als je zo speelt dan kom je met 2 thuis wedstrijden wel aan de 4 pnt
0
Zondag 19 april 2009 om 21:10 uur

Piet

@piet schreef:

hoor dan wie het roept,waar was jij dan vandaag?
niet in tilburg,maakt mij niet uit
maar hou dan je bek over lege stadions!
Klopt, ik heb alleen een seizoenskaart.
Gelukkig was jij er wel...

Ik zal het voortaan zoals jij zeggen:

Heracles thuis: genaaid, we waren veel beter en dat doelpunt van hun was gewoon terecht afgekeurd, was geen 3 meter over lijn.

Willem II thuis: Domme pech dat je verliest terwijl je veel beter was, tjs 95 ste minuut mazzelgoal.

Sparta thuis: We hadden een pingel moeten hebben en zij hadden nog een rode kaart moeten hebben, KNJB weer!

groningen thuis: Slechtste wedstrijd onder Ron Jans ooit, tsjonge wat een pechvolle 0-1 nederlaag, maar ja we hadden vast nog een pingel moeten krijgen.

Willem II uit: KNJB, het was geen pingel, anders winnen we 0-7 wat een pech 3 goals tegen in 6 minuten, scheids!

Heracles,Graafschap, Vitesse,Roda uit:
Ja, goed, niet normaal hoe wij elke week genaaid worden! Die gasten winnen bijna nooit, alleen tegen ons, maar wij hadden echt verdiend om te winnen, KNJB!
0
Zondag 19 april 2009 om 17:21 uur

..

Remon -Capelle schreef:

Weer genaait door de knjb. Toch jammer. Maar volgend seizoen CL. Whahaha. Straks tegen die kakkerlakken. Gaat zeker lukken. Gelukkig staan de joduh achter. Beter alkmaar kampioen.

marcellino schreef:

naar welke wedstrijd heb je zitten kijken.

de tweede helft was inspiratieloos en zonder vechtlust
allemaal na de onterechte pingel,tweede doelpunt viel helaas te snel erachter aan waardoor willem 2 weer kansen rook
0
Zondag 19 april 2009 om 16:37 uur

Me

ooh we gaan de schreids weer de schuld geven.

volgens mij is de ploeg schuldig en atteveld
Die onterechte pingel heeft het geloof bij W2 teruggebracht en de twijfel bij ons (met de wedstrijd van vorige week in gedachten). Daar heeft W2 optimaal gebruik van gemaakt.
0
Zondag 19 april 2009 om 16:36 uur

Joep

Kuipers geeft 1 omstreden pingel, geen 3.
0
Zondag 19 april 2009 om 16:35 uur

kako

Een pingel kan je altijd tegen krijgen en ik had van tevoren getekend voor 3-3. Maar wat mij deze wedstrijd opviel en dat net als bij de wedstrijd tegen Sparta, Waterman is een angsthaas bij hoge ballen en geeft geen enkele leiding aan zijn verdediging. Prutser, een keeper die geen punt pakt en de verdediging niet kan neerzetten. Dan volgende week maar Coutihno.