gevaarlijkste moment, zegt de verslaggever, 86 e minuut pffff
Dinsdag 17 april 2018 om 22:29 uur

H@@GenEES

jajoh schreef:

En dat is lekker in ons voordeel. Gewoon Zometeen uit het niets een goaltje en klaar.
Laten we het hopen, zo lekker in de 89e minuut, dan ziet zo`n wedstrijd er ineens anders uit
0
Dinsdag 17 april 2018 om 21:30 uur

HJ

BLEISWIJK-1 schreef:

Deze opmerking maakt in iedergeval een hoop los!!

Van mij mag hij overigens komen!
Naar mijn mening is van Duinen een ideale forceerder; extra aanvallende invaller bij de 70e minuut. Maar ik zie hem niet als volwaardig vervanger van onze laatste 3 spitsen, in de basis.
0
Zondag 15 april 2018 om 13:05 uur

China Town

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Oproep!: Neem zondag een knuffel mee!
Het is alweer een kleine 1.5 jaar geleden dat wij Hagenezen die mooie knuffelactie voor zieke kinderen in de Kuip deden.
Lees het nieuwsbericht
Kunnen we die knuffelactie niet een nieuwe traditie van maken op de laatste speeldag, thuis, in de 12e minuut. Denk dat er genoeg kinderen in het Haagse blij mee gemakt worden. Zo herdenken we aan begin zei die ons ontvallen zijn en vieren we de toekomst met de jeugd.
0
Zaterdag 14 april 2018 om 11:33 uur

liefhebber

Aad schreef:

Meijers liep volgens mij ook kort bij Kanon, maar ze liepen alle twee achteruit om te voorkomen dat van der Streek een man op rechts zou kunnen aanspelen.
Geen communicatie, geen coördinatie.

Maar in principe was de fout daarvoor al gemaakt toen Kanon zo nodig met een sierlijke duik moest weg koppen en dat rechtstreeks in de voeten van een Utrechtse speler deed. Een flinke hengst naar voren was eenvoudiger, en naar bleek, beter geweest.
Dacht ik ook. Maar kijk de beelden terug. Als Meijers was uitgestapt kon de bal rechts opzij geschoven worden. Was het ook een vrij schot geweest. Weliswaar een iets moeilijkere hoek. Wel dichterbij. En Kanon dekte de pass naar links af. Ging ook vrij snel. Uitstekend uitgespeeld en mooie goal...helaas! Wat wel opvalt is dat Meijers veel ballen onnodig op Johnson pompt. Balverlies en in rap tempo staan ze weer voor onze laatste linie. Afkappen en meegeven aan bv immers of elk zou misschien meer gevaar brengen. In ieder geval langer balbezit. Goed .... heerlijke wedstrijd gezien. Op naar zaterdag. Vanaf minuut 1 erop kleumen. Die staan stijf van de spanning
0
Maandag 9 april 2018 om 23:22 uur

Kees

Max schreef:

Die Utrechtspeler hield `m op afstand door zijn arm uit te strekken, maar duwde niet.

Als wat Beugel deed, niet meer mag, kunnen we elke keer dat een spits met een man zijn zijn rug de bal aanneemt, wel affluiten.
Blijft een discussiepunt. Hij raakt Kanon wel degelijk en de vraag is of Kanon anders ook was gevallen/gaan liggen. Zie vanaf minuut 6.30.
0
Maandag 9 april 2018 om 11:39 uur

Peter87

Waren allebei twijfelgevallen. Vond bij de eerste dat Kanon (zoals wel vaker die wedstrijd) wel heel makkelijk ging liggen. Bij Beugel ging die spits ook heel makkelijk liggen. Tuurlijk is er contact, maar voetbal blijft een contactsport. Uiteindelijk een terechte uitslag alleen heel zuur om zo de 3-3 tegen te krijgen in de 94e minuut.

troje

Joh, als je nu eerlijk kijkt naar deze wedstrijd dan is dat gelijkspel toch een meer dan eerlijke opbrengst? Utrecht was de veel betere ploeg vandaag. Ja natuurlijk was het geen vrije trap in de 93e minuut, maar die goal werd ook onterecht afgekeurd in de minuten ervoor. Uiteindelijk een terechte uitslag en een typische ADO wedstrijd. Uitpubliek er niet bij is een drama. Op het veld gelukkig een goed debuut voor Indy, mooie goals van Beugel, Johnsen en Hooi, en er stond een aardig team. Nu hopen dat Groningen kan winnen.
0
Zondag 8 april 2018 om 15:11 uur

grijze gek

Kees schreef:

Die speel ik in een telefooncel op snelheid nog door zijn stokken.

Ik zag die van Goppel tegen excelsior uit in de 85e minuut nog even hard een sprintje trekken langs de rechter kant als dat hij dat deed in minuut 1.
Dat zie ik becker niet meer doen in de 85 min.
Maar goed, misschien ze inderdaad is beide ieder aan 1 kant proberen.