Wtf, het tweede is van 4-0 achter in de 80e minuut naar 4-4 gegaan

Het tweede alweer 0-2 achter.. 19e minuut.

adorob

grijze gek schreef:

Ga maar los Shoutbox analisten, wat gaat het worden zaterdag?
1 ding is zeker, die spits bij NAC mag je geen cm ruimte geven.
Vanaf eerste minuut beugelsdijk hem ff duwen dan kan hij hele wedstrijd blijven rollen en dan meteen ff aanstampen...wat een aansteller hij gaat door op jones...
0
Maandag 5 maart 2018 om 13:58 uur

JeffreyP

DHFC070 schreef:

3e pleuris voorzet van Hooi terwijl hij hem pamklaar op Johnsen kan leggen die 1 vs 1 staat.
Nee dit soort dingen kunnen je nog op gaan breken want dit Sparta is rijp voor de sloop.
Wisselen in de rust en nooit meer een enkele minuut geven. Die zou bij HBS zelfs op de bank zitten.

Lekker 2e helft Goppel of Lorenzen laten spelen.
0
Zondag 4 maart 2018 om 15:02 uur

ADO500

Haagse Kelt schreef:

Die Argentijn kreeg eigenlijk 2x geel, voor de overtreding op David en daarna bij dat opstootje. Opvallend dat niemand in het veld of op de bank de arbitrage daar op aansprak
Tagliafico krijgt in de 37e minuut een gele kaart voor zijn overtreding op David. Van Boekel komt met de getrokken kaart aanlopen maar de speler ziet dat niet omdat op dat moment een opstootje ontstaat.

Vervolgens krijgen Onana en David een gele kaart voor het opstootje en daarbij toont Van Boekel de weglopende Tagliafico nog de gele kaart om hem duidelijk te maken dat hij een kaart heeft gekregen voor de overtreding.
0
Maandag 26 februari 2018 om 13:14 uur

zlakto

Madmax schreef:

Kreeg dat Ajax een legio kansen dan.. 3x paal, 100% kopkans van Beek, 3a4 reddingen Zwinkels, 100% penalty.

Ik ben heeeeeel heeeeel blij met de inzet en het gelijke spel. Maar als je 5-0 verliest, heb je niks te zeggen.
5-0 was wat overdreven geweest, maar met een punt kregen we inderdaad teveel.

Aan de andere kant: Ajax kreeg legio kansen maar pas vanaf de 65e minuut. Daarvoor creerden ze letterlijk niets. Toch wel een compliment aan onze ploeg. PSV en Feyenoord werden immers volledig overspeeld na rust in de Arena.

En ik heb weer een leuke dag bij de koffieautomaat. Vrijdag dachten mijn collega`s nog dat hun club na het weekend bijna kampioen zou zijn. Dat ADO zouden ze wel ff wegtikken.........

0
Maandag 26 februari 2018 om 12:22 uur

troje

Adowoman schreef:

Penalty??? Fox sports zegt natuurlijk ja...

Van Boekel vind van niet... Pfff
Triest commentaar. En dan er nog een minuut lang over doorzeveren.
0
Zondag 25 februari 2018 om 13:53 uur

Daily Shorts

Kees schreef:

Iedereen zit van spanning op de wc.
Dat sowieso, meestal als ik ff ga kleien scoort ADO, dus ik ga wel ff zitten in 89e minuut bij een 0-0
0
Zondag 25 februari 2018 om 11:04 uur

slash070

Die enge arrogantie in amsterdam dat psv op zeker punten gaat laten liggen en hun alles nog wel effe gaan winnen, of de tegenstanders niet bestaan of zo. Sowieso een hele vreemde snijboon die Ten Hag met zijn schorre monotone gehakkel, bléh.

Als Beckie niet speelt, lekker Falkie en Duplie op de vleugels die zich laten terug zakken op het middenveld om de boel extra dicht te spijkeren. Dan laatste 15 minuten Goppie er in die met een sneaky uitbraak de 0-1 door de benen van Onana (Do doo be-do-do, moet altijd denken aan dat Muppets lied bij die naam, sorry voor dat) binnen schuift in de laatste minuut.

Hoppa, korte metten met dat zooitje daar, en wat zullen ze ziek zijn `savonds bij Studio Voetbal, heeeeeeerlijk!
0
Vrijdag 23 februari 2018 om 15:01 uur

john 147

Heb gisteren genoten van de wedstrijd en het bleef tot de laatste minuut spannend!
Hier kom je voor naar het stadion, hopelijk gaat dit meer publiek trekken.

Lichtpuntje vond ik de invalbeurt van Eduard Duplan, bracht het tempo terug in de wedstrijd.