Pagina 654

J.P

Ruudje16 schreef:

We zouden zomaar 12e kunnen staan na dit weekend !
ik heb dat nog nooit meegemaakt dat als wij door kunnen stoten naar een comfortabelen plaats in de ranglijst dat dat ook gebeurd meestal gaat het dan mis (hoop trouwens dat ik het mis heb maar zie dit al wat jaartjes gebeuren)
0
Vrijdag 20 februari 2009 om 18:59 uur

Mitchel

en als we tegen twenthe gespeeld hebbe weer stukje kunnen dalen... of t`wel spannend tussen 12é en 16e plaats!
0
Vrijdag 20 februari 2009 om 18:46 uur

DEHAAGSEHYENA00

Ik zit vakkie O rij 16 stoel 13 en recht voor de middenlijn (echt precies:P) en betaalde 140 eurotjes dus dat is ongeveer 140:9= €15,55 per wedstrijd en dat incl. bekerwedstrijd twente ;)
dus eigelijk heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel voordelig plaats van 9 x 28 euro = €252,00

dus voordeliger en ik heb geen goeie plaats xD
0
Woensdag 18 februari 2009 om 22:33 uur

HAAGSE BLUFF

assistent van utrecht heeft het overgenomen,niet meer verloren
assistent van willem 2 gaat zn ploeg omhoog helpen.
assistent van denhaag ,met aanvallend voetbal naar de 10 e plaats.

ZIT HIJ ZATERDAG AL OP DE BANK.LIEVER WEL.

KOOTWIJK     KOOTWIJK    KOOTWIJK
////////////////////////////////////////////
0
Dinsdag 17 februari 2009 om 21:14 uur

R ichard

rien1 schreef:

Ik vond buiten het goeie keeperswerk ook dat de uittrappen van Waterman erg goed waren. Ik weet niet of het iets met de wedstrijd of iets anders te maken had, maar hij doet/deed dat beter dan Zwinkels. Dat is meestal 9 van de 10 keer inleveren bij je tegenstander. Toch wil ik Zwinkels niet echt neerzetten als mindere keeper, want voorlopig stond hij er 22 keer keer in. Maar ik vraag me af of die uittrappen nou met kwaliteit te maken heeft of dat het spel van Graafschap nou anders/zwakker was.
Als je met Waterman op doel speelt, kan je beter Milic naast Powel zetten. Die heeft lengte voor het doorkoppen, Fabio op de plaats van Knopper en rammen maar

Powel           Immers

Zo zou ik het een keer proberen en als Knoper zo slecht blijft, Immers op die plaats en Soltani erin

0
Maandag 16 februari 2009 om 12:42 uur

Filosoof

Kees schreef:

Jammer dat Vitesse niet gewonnen heeft.

De laatste wedstrijd is ADO - Vitesse. En wat is er fjner dan tegen een ploeg te spelen die niets meer te verliezen of te winnen heeft. Of zijn we daarvoor allang veilig?
Welnee. Is wel lekker zo. Plaats 10 is nu in beeld. Volgende week kunnen we echt goede zaken doen. En om op het laatste te reageren; de wedstrijd tegen Vitesse is een formaliteit. We zijn dan namelijk allang veilig! Je kent me inmiddels een beetje: immer (hé is dat een Germanisme? ) optimistisch! Ben je overigens weer een beetje onder de mensen?
0
Zondag 15 februari 2009 om 17:00 uur

RicoFCDH

Daarom schreef:

hoop ik dat Sparta wint. Dan blijft het dicht bij elkaar. Sparta en Vitesse krijgen we nog thuis.
ben jij dom? wil jij niet ergens op de 14de plaats eindige? als sparta vandaag wint dan lope ze nog verder van ons weg!
0
Zondag 15 februari 2009 om 15:36 uur

tijd voor ajax om te gaan scoren?
45e minuut en geen goal terwijl feyenoord met een rechter verdediger speelt genaamd LEERDAM laat me niet lachen xD
als ajax wint kunnen we volgende week 3 bonuspunten halen en dan richting 12/11e plaats kijken;)

Gr D.H.H
0
Zondag 15 februari 2009 om 13:18 uur

14-02-2009 - In een turbulente wedstrijd heeft De Graafschap zaterdagavond met 1-0 verloren in de Hofstad tegen ADO Den Haag.

Door een doelpunt van uitgerekend oud-Graafschaptopscorer Berry Powel eindigde de wedstrijd, in de onderste regionen van de eredivisie, in een 1-0 overwinning voor de ploeg van trainer André Wetzel.

De wedstrijd begon veelbelovend voor de Achterhoekers. Een schot van Ben Sahar vloog in de beginfase over het doel van Boy Waterman. Na een steekbal van diezelfde Sahar op Stijn Wuytens werd de Belg gevloerd door ADO-verdediger Kum. Scheidsrechter Luinge trok gedecideerd de rode kaart, waarna de thuisploeg met 10 man verder moest. De vrije trap van Jordy Buijs die volgde werd door Waterman knap onschadelijk gemaakt.

In plaats van door te drukken wist De Graafschap zich echter geen raad met de man meer situatie. Op slag van rust ontsnapte Berry Powel aan de aandacht van De Graafschapverdedigers en schoot de bal beheerst langs Erik Heijblok: 1-0.

In de tweede helft werd de groen-gele formatie met de rug tegen de eigen zestienmeter aangedrukt. Door de slechte passing wisten de Grafelijken elkaar echter niet te vinden op het veld. Een enorme kans voor Jason Oost werd een kwartier voor tijd goed geblokt door de ADO-verdediging. Drie minuten later moest Waterman handelend optreden toen Geert den Ouden en Joost Volmer van dichtbij dachten binnen te schieten. Diezelfde Waterman bracht in de slotfase nogmaals prachtig redding op een verdwaalde voorzet van Volmer. Na drie minuten blessuretijd, negen gele kaarten en een rode kaart maakte scheidsrechter Luinge een einde aan de wedstrijd. Het zorgde voor grote vreugdetaferelen bij de supporters van de thuisploeg en diepe teleurstelling bij de Superboeren. Tijdens carnavalszondag komt Feyenoord naar De Vijverberg. De Graafschap zal dat echter moeten doen zonder de geschorsten Léon Hese en Joost Volmer.

ADO Den Haag - De Graafschap 1-0 (1-0)

42e 1-0 Powel / Scheidsrechter Luinge

Gele kaarten: Ammi, Rankovic, Powel en Immers (allen ADO Den Haag) en Nalbantoglu, Keller, Volmer, Hese en Buijs (allen De Graafschap).

Rode kaart: Kum (ADO Den Haag)

Opstelling ADO Den Haag: Boy Waterman, Ahmed Ammi, Christian Kum, Aleksander Rankovic, Yuri Cornelisse (87e Csaba Horvath), Richard Knopper (73e Leroy Resodihardjo), Berry Powel (83e Karim Soltani), Timothy Derijck, Danny Buijs, Lex Immers en Kai van Hese.

Opstelling De Graafschap: Erik Heijblok, Muslu Nalbantoglu, Stephan Keller, Joost Volmer, Jordy Buijs (36e Joep van den Ouweland), Leon Hese (66e Oussama Assaidi), Rogier Meijer, Jason Oost, Stijn Wuytens, Luuk de Jong (52e Geert den Ouden) en Ben Sahar.