Binnenlands Nieuws
ADO begint tweede competitiehelft met verlies
Door: Maarten Dekkers
19/01/2007 22:20

ADO Den Haag is de tweede competitiehelft begonnen met een 1-3 verliespartij tegen AZ. De residentieclub kwam op slag van rust op achterstand door een benutte penalty van Mendes da Silva. De pingel werd versierd door Danny Koevermans die in het zestienmetergebied door Ferry Bodde werd gevloerd.

In de tweede helft probeerde AZ de score uit te bouwen, maar stuitte het op een veerkrachtig ADO Den Haag. AZ kwam echter wel op 2-0. Mendes da Silva was ook verantwoordelijk voor de tweede treffer van de Alkmaarders. Rankovic zette ADO in de 72-ste minuut op 1-2, maar Maarten Martens besliste het duel in het voordeel van AZ door een juweel van een doelpunt te maken. ADO Den Haag eindigde het duel met tien man. Rankovic kreeg een minuut voor het einde van de wedstrijd de rode kaart voorgeschoteld van arbiter Blom, dit wegens praten.

0
Vrijdag 19 januari 2007 om 22:57 uur

mike

Tuurlijk is het jammer dat we maar 1 punt hebben behaald gisteren..
Maar normaal gesproken win je want die overtreding op Kolk was gewoon een pingel..
Sommige spelers haalden geen voldoende( Tininho, Savreeda,Schwiebe, Bodde..) , maar er waren ook genoeg lichtpuntjes..
Ik vond Delorge super en ook Bunjevcevic was goed...de sfeer op de tribunes bleef goed en het stadion zat bijna vol..
Ik blijf hopen, al zal het lastig worden...gewoon met z`n allen blijven komen!!!

Maar wat een drama van een scheidsrechter..die probeert ons iedere keer weer een oor aan te naaien...en straks ook die tuchtcommissie van de KNVB...die zullen Den Haag ook wel pakken..