Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

KKH - kalekophagenees

Positief!

Ik heb me gisteren weer aan de oerwoudgeluiden geergert op vakkie G. Heb er een paar op aangesproken dat er geen aanleiding voor is, wij spelen kut er wordt totaal niet geproviceerd en wij mogen blij wezuh als er een paar voor ons zouden komen spelen.

Maar ze begrijpen je niet dus onmogelijk om ze bij te brengen.

Wat ik niet begreep dat ie knopper als wisselspeler in brengt en niet als basisspeler op heeft gesteld. Knopper was ook een van de betere bij fortuna....
0
Zaterdag 19 april 2008 om 15:06 uur

KKH - kalekophagenees

Jeffrey S schreef:

Ik moet even het volgende kwijt:
1. Wat een kutwedstrijd weer gister. Wij hebben niks te zoeken in de nacompetitie
2. Ik heb een kantoorbaan, maar ik ben fitter dan Ricky Hoogendorp. Wat is die gozer langzaam zeg! Mag wel minimaal 10 kilo af volgens mij! Wat was hij SLECHT!
3.Midden Noord leek wel een kindercreche! Ik heb wel een hoop kinderen slechte woorden geleerd gister, want ik stond me weer aardig te ergeren! Was wel eindelijk weer wat sfeer, maar oh oh wat mis ik het zuiderpark! Maar we hebben wel bewezen dat we er nog zijn! Laat dat klotebestuur nou alsjeblieft die ouders met kinderen lekker achter de goal zetten. Die kinderen zijn toch alleen maar aan het spelen en kijken niet naar de wedstrijd.
4.Laat Vloet nou lekker met Meric en Verhoek op de flanken beginnen en dan vd. Haar ofzo in het midden
5.Ik vond Knopper echt goed invallen. Die moet ook gewoon in de basis staan. Is in mijn ogen onze meest technische speler en zeker een veel betere middenvelder dan Immers!
6.Wanneer halen ze dat kut toegangssysteem nou weg. Het heet de happy crowd control, maar niemand werd er happy van gister
7.Die prijs van de kaartjes moet echt lager. Je ziet toch dat er genoeg animo is, maar het is gewoon veel te duur
8.Wetzel lijkt me een geschikte vent, maar hij red het al niet met VVV denk ik, dus bij ons zal hij het denk ik niet veel beter doen, want onze spelers zijn nog slechter! Maar ik geef hem het voordeel van de twijfel..... als ie komt tenminste
9.Zo dat is eruit. Voel me stukken beter nu
10.Allen een fijn weekend

Ben het 100% met je eens, gisteren laatste wedstrijd van het seizoen en toch maar weer die poortjes aan!
Rot toch eens op met het belazer de boel systeem, weg met die poortjes. Gewoon zoals het zuiderpark buiten toeganghekken binnen controle op kaart en kaartje en klaar is kees!

Als je gisteren 9 euro voor het kaartje had gerekend zaten er ook 10000 man. Dus waarom cholera dure kaarten 16 - 26 euro is schandalig voor de jupiler league.

Als je 6000 maal 20 = 120000 of 10000 maal 12 euro rekent = ook 120000 euro.

Je zit vol, bent ietsje duurder dan de rest van de jupiler league en het is veel gezelliger zie gisteren.

Bestuur wordt wakker a.u.b. voor dat het te laat is!

1. Verander de prijzen naar jupiler niveau
2. Verander toegangs beleid, ook dagkaart verkoop op legitimatie.
3. Geef nou dat supporters home desnoods alleen op wedstrijddagen en een uur later naar de match gesloten. 2 uur voor de match geopend. scheelt met na de wedstrijd dat iedereen tegelijk weggaat in verkeers drukte.
4. Stop met gratis uitgenodigden. club heeft geld nodig!

Beste Dhr. H de Boer u kunt en weet met uw verleden als recherceur vandalisme specialisme voetbal vandalisme wat supporters gek maakt! Regel 1 Bestuur, leiding club en supporters moeten naar elkaar kunnen luisteren. Zo niet dan zijn de poppen aan het dansen!

Makkt u de stap naar vernadering of zit de vuist van Ringelsteijn en Pierre Heijnen ook bij u rectaal verwerkt en bent u de zoveelste buikspreekpop van de SSO en de RVC!

U weet dit uit ervaring

0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:56 uur

Jerzy

jaja schreef:

Jij trekt ook alleen hier je bek open zeker.
Zeik niet. Ik ben gisteren speciaal uit Engeland teruggekomen om die kutpot te kunnen zien. Maar je ploeg aanmoedigen in je eentje in een vol stadion zet niet zoveel zoden aan de dijk. Als die schreeuwers hier die zeggen dat ze sfeer gaan maken dat ook weer eens gaan doen, hou ik mijn mond.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:45 uur

mj

Kikoman schreef:

he Fransje, zeg eerlijk dat de gasten van midden noord te oud geworden 90 mnt sfeer te maken.
wat is de gemiddelde leeftijd van midden noord?
45 jaar?
beetje kort door de bocht, vind je niet??
ten 1e, zaten er heel veel mensen die je normaal nooit in een stadion ziet op het midden, ondanks de pogingen van ons om zoveel mogelijk echte supporters daar te krijgen.
ten 2e, waren wij al vanaf 16uur in het stadion om alles op te hangen, plakken, nieten, regelen. dus te oud zeker niet.
ten 3e, de meeste hebben het altijd maar over sweer en gezelligheid, ik vond dat het in het begin aardig gezellig was. tot dat het doelpunt viel. dus de zoveelste telleurstelling dit seizoen.
en als we dan collecteren voor in de nacompetitie mooiere en betere sweerakties te kunnen organiseren, en er word door de bekende zeikerds die normaal in het midden zitten gezegd we geven niks want dit is ons vak.. tja.. dan krijg je nooit de boel op gang.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:32 uur

jaja

Jerzy schreef:

Ik verwacht dat MN doet wat ze zeggen: sfeer maken. Maar als die gasten uit Volendam er niet waren geweest, was het ondanks die andere 12000 man gewoon een graftomde gebleven gisteravond.
Jij trekt ook alleen hier je bek open zeker.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:24 uur

Advertentie

dirk

DJ schreef:

Dan maar kijken naar een lichtpuntje, inkomen van Knopper en zijn optreden en het daarna beter draaien van het team. Als Vloet het nu ook eens ziet en met Knopper in de basis begint en Schwiebe en Immers weg laat en dan nog Rankovic erbij, heb je al veel meer voetbal in je elftal.
Helemaal juist, maar weinig kans dat je advies wordt opgevolgd. Want al zou je het aan zijn ogen niet zeggen, die Vloet is ziende blind. 
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:12 uur

Jerzy

<FCDH> schreef:

gasten maken we eens kans tegen de eagles?
Eentje denk ik.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:11 uur

Jerzy

Midden schreef:

kk op joh. Moeten wij nou andere clubs gaan nadoen ofzo. Wij zijn Den Haag mafkees.En we staan al sinds mensenheugenis in t midden. Wat heb jij scheit aan je eigen historie zeg. Bah walgelijke mentaliteit van die `Den Haag supporters` tegenwoordig..
Ik ga met mijn tijd mee. Misschien zouden meer mensen dat moeten doen.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:10 uur

DJ

Dan maar kijken naar een lichtpuntje, inkomen van Knopper en zijn optreden en het daarna beter draaien van het team. Als Vloet het nu ook eens ziet en met Knopper in de basis begint en Schwiebe en Immers weg laat en dan nog Rankovic erbij, heb je al veel meer voetbal in je elftal.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 14:00 uur

kojak1

Midden schreef:

kk op joh. Moeten wij nou andere clubs gaan nadoen ofzo. Wij zijn Den Haag mafkees.En we staan al sinds mensenheugenis in t midden. Wat heb jij scheit aan je eigen historie zeg. Bah walgelijke mentaliteit van die `Den Haag supporters` tegenwoordig..
kijk,van die figuren als jij moeten we het hebben.als iemand reageert gelijk maar een of andere ziekte toewensen.en jij ben niet geweest gisteren want anders had jij ook die prima sfeer kunnen proeven.en een eigen historie,nou die kan je nu wel vergeten,het is geen zuiderpark meer,en als je dat nou nog niet begrijpt loop je toch een eind achter.ik weet wel dat jeje niet kan vergelijken met liverpool en real en inter en al die andere grote teams,waar de harde kern en supersupporters achter het doel zitten.of heb jij nog nooit gehoord van de spionkop tribune,ik denk het niet.
0
Zaterdag 19 april 2008 om 13:44 uur

Nu online

Swaber, The Hague FC, Franky, grijze gek, heartgoldt20, kevin, KaleHans, RF, tjapi01, lulijzer en 181 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo Jong PSV Logo ADO Den Haag
2-2
16 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Helmond Sp. 6 - 14
2 Excelsior 6 - 13
3 FC Den Bosch 6 - 13
4 Graafschap 6 - 10
5 Telstar 6 - 10
6 Jong AZ 6 - 10
7 Vitesse 6 - 9
8 Jong PSV 6 - 8
9 Jong Ajax 6 - 8
10 FC Eindhoven 6 - 8
11 FC Emmen 6 - 8
12 FC Dordrecht 6 - 8
13 FC Volendam 6 - 7
14 TOP Oss 6 - 7
15 MVV Maastr. 6 - 6
16 ADO Den Haag 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 6 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2