Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Gerard

northy schreef:

‘Groep Braaksma’ komt met beter bod
De investeerdersgroep ‘Braaksma’, waar zich inmiddels diverse andere Haagse bedrijven bij hebben aangesloten, hebben het crediteuren-collectief (bestaande uit tien grotere crediteuren) een beter bod gedaan.

Bij de Rijswijkse investeerder Mark van der Kallen, die met de gemeente Den Haag, de SSO (Stichting Stadion Ontwikkeling) en de NV FC Den Haag een ‘Memory of Understanding’ heeft afgesloten, moeten de crediteuren genoegen nemen met een terugbetaling van 30% van de uitstaande vordering.

De investeerdersgroep ‘Braaksma’ heeft een beter bod gedaan, waarbij het crediteuren-collectief 50% van haar vordering terugbetaald krijgt. Bovendien is deze groep bereid om 12 miljoen in de club te investeren.


Rens Vrolijk (directeur van Vrolijk Cleaning Services B.V.), één van de grotere crediteuren, bevestigde Sportsignaal Voetbal Magazine, dat de groep ‘Braaksma’ bereid is om 12 miljoen in de club te steken. Bovendien liet hij weten nog niet op de hoogte te zijn van de uitkomst van het gesprek tussen investeerder Mark van der Kallen en de - inmiddels grotere - groep ‘Braaksma’. Dat gesprek - om te kijken of er wellicht een financieel sterker investeerderscollectief geformeerd kan worden – zou naar verluidt zondag hebben plaatsgevonden.

gesprek

Vrolijk deelde tevens mede maandag een gesprek te hebben met de nieuwe algemeen directeur a.i. van FC Den Haag Harm de Boer. De Boer heeft op korte termijn diverse gesprekken met crediteuren om zo snel mogelijk de ‘pijn’ in beeld te krijgen met als doel ervoor te zorgen, dat het crediteurenakkoord alsnog per omgaande tot stand komt.

Dit is overigens de eerste opdracht die Harm de Boer van de RvC (Raad van Commissarissen) heeft meegekregen. Als dit akkoord er is, zal hij zich met andere zaken binnen de NV FC Den Haag gaan bezighouden, zoals het vinden van een nieuwe algemeen directeur.

kandidaat

Zoals bekend ziet de groep ‘Braaksma’ nog steeds Martin Jol graag als technisch eindverantwoordelijke naar het Forepark stadion komen. Inmiddels duiken er verhalen in de media op, dat Martin Jol - indien Louis van Gaal bij AZ vertrekt, wat steeds waarschijnlijker wordt - de beoogde kandidaat is om volgend seizoen aan de slag te gaan in Alkmaar. Ook West Ham United zou inmiddels haar belangstelling in Scheveninger Jol kenbaar hebben gemaakt.

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl

Hahaha..... Bye bye vd Kallen!
0
Dinsdag 15 april 2008 om 08:36 uur

Ron1

Wetzel heeft geen contract met de NV ADO Den Haag’ (14-04-2008)

Hagenaar André Wetzel, nu nog trainer bij VVV Venlo, heeft geen contract met de NV ADO Den Haag, dat zegt William de Wit (foto) (één van de crediteuren van het crediteuren-collectief) tegen Sportsignaal Voetbal Magazine.

William de Wit reageert hiermee op de uitspraak van de Haagse trainer in het TV-programma Voetbal Insite van afgelopen zondagavond, Daarin verklaarde Wetzel stellig een driejarige overeenkomst te hebben met de NV ADO Den Haag. Wetzel heeft dat ook al eerder op deze website verklaard.

Voetbal Insite

Volgens De Wit heeft de oud-prof van ADO wel een contract met Riva Holding (een automarkeur waar Mark van der Kallen deel uitmaakt van de directie). De uitspraken van Wetzel in Voetbal Insite in relatie tot ADO Den Haag noemt De Wit dan ook erg onverstandig en niet in het voordeel van Wetzel zelf en ADO. De Wit voegt er tevens veelbetekenend aan toe, dat je niet moet jokken en reëel moet blijven. ‘Bovendien maak je met dit soort uitspraken sponsoren en medewerkers binnen de organisatie bij de club onzeker en dat is dus niet slim.’

kwaliteiten

De Wit haast zich eraan toe te voegen de kwaliteiten van Andre Wetzel niet in twijfel te trekken, maar het is volgens hem een gegeven, dat de naam Martin Jol een breder draagvlak creëert binnen het Haagse, de supporters en sponsoren dan de naam van Andre Wetzel. Er zijn inmiddels ook privé personen, aldus De Wit, die hebben aangegeven iets in financiële zin te willen betekenen als Jol de kar wil gaan trekken bij ADO Den Haag.

Verder deelt William de Wit mede, dat het crediteuren-collectief nog altijd categorisch het bod van de Rijswijkse investeerder Mark van der Kallen (30%) van de hand wijst en dat een bod van 50% - zoals door de ‘groep’ Braaksma is gedaan - wel bespreekbaar is. Het crediteuren-collectief wil dan wel participeren in ADO Den Haag in de vorm van bijvoorbeeld aandelen, één en ander onder meer als compensatie voor de resterende 50% van de uitstaande vorderingen.

Rob Jansen

De Wit gaat nog verder in op de uitspraken van Andre Wetzel in het programma Voetbal Insite. Hij liet daarin weten, dat Rob Jansen zich inmiddels zou hebben aangesloten bij Mark van der Kallen. Dat verbaast William de Wit hogelijk, aangezien - voorzover De Wit bekend - het voorstel om Jansen financieel te compenseren, door de laatste afgewimpeld zou zijn.

Vraag blijft dan hoe nu verder? Willima de Wit: ‘Wij (het crediteuren-collectief) hebben dinsdagavond een gesprek met de nieuwe algemeen directeur a.i. Harm de Boer en dan kijken wij hoe de actuele situatie is en of er nog een uitweg is.’
Wat zegt zijn gevoel op dit moment? ‘Op dit moment kan ik geen prognose geven, ook het traject van een surseance van betaling behoort nog steeds tot de mogelijkheden.’

functie

Mocht Mark van der Kallen het toch definitief voor het zeggen krijgen wat betekent dat dan voor De Wit zelf in relatie tot zijn functie als lid van het bestuur van de businessclub van ADO Den Haag? ‘Dan zal ik mijn functie neerleggen’, klinkt het resoluut.
De Wit, o.a. ook autosponsor bij de club, over eventuele gevolgen voor het sponsorschap bij ADO Den Haag: ‘Daar kan ik nu geen uitspraak over doen, want daar beslis ik niet alleen over. Dat moeten wij binnen de De Wit groep nader bespreken.’

Lammert Braaksma

Sportsignaal Voetbal Magazine sprak maandagavond ook met Lammert Braaksma en vroeg hem wat er uit het gesprek van afgelopen zondag is gekomen tussen de groep ‘Braaksma’ en Mark van der Kallen.

Braaksma: ‘Ik ben zelf niet bij het gesprek geweest, maar ik heb van mijn partners gehoord - en dat zijn inmiddels, naast de reeds al aanwezige personen, mensen die zich bij onze groep aangesloten hebben met substantieel geld - dat Van der Kallen wel zegt met ons samen te willen werken, maar in de praktijk anders handelt. Ik ben van mening, dat er momenteel een spel gespeeld wordt dat z’n weerga niet kent. Bij mij heet dat liegen. Overigens is er door Van der Kallen tijdens dat gesprek op zondagmiddag door hem niets gezegd over het optreden diezelfde avond van Andre Wetzel in het programma Voetbal Insite. Daar moet hij - lijkt mij - toch vanaf geweten hebben en dat is op z’n zachtst gezegd vreemd.’

atmosfeer

Hoe vond Braaksma het optreden van Andre Wetzel zondagavond in dat programma? ‘Ik begrijp niet, dat André dit allemaal gezegd heeft’, reageert Braaksma, ‘en dan met name dat hij een contract zou hebben met de NV ADO Den Haag. Hij beschadigt met dit optreden alleen maar zichzelf en door dit optreden is de atmosfeer alleen maar verslechterd. De rol van Andre wordt hierdoor ook steeds moeilijker.’

‘Ik weet dat 80% van de RvC (Raad van Commissarissen – red.) en de nieuwe a.i. algemeen directeur’, gaat Braaksma verder, ‘het liefst in zee gaan met onze plannen (het ADO-collectief - red.) en meer fiducie hebben in Martin Jol. Daarmee diskwalificeer ik Andre Wetzel niet, want die heeft ook uitstekende kwaliteiten. Alleen de realiteit is nu eenmaal, dat de ‘spin-off’ van de naam Martin Jol in financieel opzicht meer oplevert dat de naam Wetzel.’

oplossing

Ziet hij nog een oplossing op de zeer korte termijn? Braaksma: ‘Wij (het ADO-collectief) zijn ervan overtuigd, dat wij eruit komen met de crediteuren en met John van Ringelenstein (Hebema b.v.) en hebben nog steeds de bereidheid om samen met Mark van der Kallen voor de club ADO Den Haag iets structureels neer te zetten, maar of dat lukt, blijft ongewis.’

0
Dinsdag 15 april 2008 om 07:12 uur

Haagsesjaak

mj schreef:

geruchten gaan idd dat er +-200 man van @j@xxes mee reizen met volendam.
ook bij hun op de forums word er melding van gemaakt.
Joh als die er komen dan komen ze om ons mooie nieuwe stadion te bewonderen. Die willen natuurlijk ook eens naar een echte voetbalstadion. Ze zitten toch in een ritme. Groningen stadion is ook een mooie echte stadion. Dus geef ze eens ongelijk!

Ik denk als het waar is dat de burgermeester wel een aantal pelotonnetjes ME voor ze klaar hebt staan. Flikken ze wat, worden ze gewoon het stadion uit geslagen. Hoeven wij ons niet druk temaken en komen we NIET NEGATIEF IN HET NIEUWS, gebeurd dat wel graven we ons een zekere graf en is het ZEKER OVER EN UIT MET HET BETAALD VOETBAL IN DEN HAAG!!!
0
Dinsdag 15 april 2008 om 05:18 uur

Brandweer.

Fransje schreef:

Bij ons kan dat niet omdat wc-rollen bij ons niet worden toegestaan. Al het materiaal dien te zijn geïmpregneert.
Klopt,bij FC Den Haag kan geen brand uitbreken.
0
Dinsdag 15 april 2008 om 01:34 uur

Forepark

0
Dinsdag 15 april 2008 om 00:51 uur

northy

‘Groep Braaksma’ komt met beter bod
De investeerdersgroep ‘Braaksma’, waar zich inmiddels diverse andere Haagse bedrijven bij hebben aangesloten, hebben het crediteuren-collectief (bestaande uit tien grotere crediteuren) een beter bod gedaan.

Bij de Rijswijkse investeerder Mark van der Kallen, die met de gemeente Den Haag, de SSO (Stichting Stadion Ontwikkeling) en de NV FC Den Haag een ‘Memory of Understanding’ heeft afgesloten, moeten de crediteuren genoegen nemen met een terugbetaling van 30% van de uitstaande vordering.

De investeerdersgroep ‘Braaksma’ heeft een beter bod gedaan, waarbij het crediteuren-collectief 50% van haar vordering terugbetaald krijgt. Bovendien is deze groep bereid om 12 miljoen in de club te investeren.


Rens Vrolijk (directeur van Vrolijk Cleaning Services B.V.), één van de grotere crediteuren, bevestigde Sportsignaal Voetbal Magazine, dat de groep ‘Braaksma’ bereid is om 12 miljoen in de club te steken. Bovendien liet hij weten nog niet op de hoogte te zijn van de uitkomst van het gesprek tussen investeerder Mark van der Kallen en de - inmiddels grotere - groep ‘Braaksma’. Dat gesprek - om te kijken of er wellicht een financieel sterker investeerderscollectief geformeerd kan worden – zou naar verluidt zondag hebben plaatsgevonden.

gesprek

Vrolijk deelde tevens mede maandag een gesprek te hebben met de nieuwe algemeen directeur a.i. van FC Den Haag Harm de Boer. De Boer heeft op korte termijn diverse gesprekken met crediteuren om zo snel mogelijk de ‘pijn’ in beeld te krijgen met als doel ervoor te zorgen, dat het crediteurenakkoord alsnog per omgaande tot stand komt.

Dit is overigens de eerste opdracht die Harm de Boer van de RvC (Raad van Commissarissen) heeft meegekregen. Als dit akkoord er is, zal hij zich met andere zaken binnen de NV FC Den Haag gaan bezighouden, zoals het vinden van een nieuwe algemeen directeur.

kandidaat

Zoals bekend ziet de groep ‘Braaksma’ nog steeds Martin Jol graag als technisch eindverantwoordelijke naar het Forepark stadion komen. Inmiddels duiken er verhalen in de media op, dat Martin Jol - indien Louis van Gaal bij AZ vertrekt, wat steeds waarschijnlijker wordt - de beoogde kandidaat is om volgend seizoen aan de slag te gaan in Alkmaar. Ook West Ham United zou inmiddels haar belangstelling in Scheveninger Jol kenbaar hebben gemaakt.

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl

0
Dinsdag 15 april 2008 om 00:39 uur

janusz

Gerucht: 2 spelers van VVV gaan met Wetzel mee naar Ado Den Haag, 1 ervan is calabro die andere weet ik niet het is niet bekend huur of koop, mogelijk zelfs een ruil. Verder wil Wetzel heel graag Rankovic houden.
0
Dinsdag 15 april 2008 om 00:13 uur

mike

mj schreef:

geruchten gaan idd dat er +-200 man van @j@xxes mee reizen met volendam.
ook bij hun op de forums word er melding van gemaakt.
En dan???
Lekker belangrijk allemaal....hopen op rellen en ellende!
Gaat momenteel alleen over onze club en de rest is totaal onbelangrijk....
0
Maandag 14 april 2008 om 23:22 uur

Advertentie

WWW.ADODENHAAG.NL

Data Jupiler Play-Offs
ADO Den Haag is inmiddels zeker van deelname aan de Jupiler Play-Offs om promotie naar de Eredivisie. Komende vrijdag wordt duidelijk welke plaats ADO Den Haag in de eindrangschikking behaalt en in welke ronde de Haagse formatie naar aanleiding van de positie op de ranglijst instroomt. Hieronder een overzicht van de mogelijke speeldata van de Jupiler Play-Offs.
Ronde 1 (knock-out systeem)
Heenwedstrijd: dinsdag 22 april 2008
Return: zaterdag 26 april 2008*
*Indien ADO Den Haag in de eerste ronde van de play-offs dient uit te komen, speelt het op zaterdag 26 april aanstaande een thuiswedstrijd.

Ronde 2 (best of three systeem)
Heenwedstrijd: donderdag 1 mei 2008*
Return: zondag 4 mei 2008
Beslissingswedstrijd (indien nodig): woensdag 7 mei 2008
*Indien ADO Den Haag de tweede ronde van de play-offs bereikt of in de tweede ronde instroomt, speelt het op donderdag 1 mei aanstaande een thuiswedstrijd.

Ronde 3 (best of three systeem)
Heenwedstrijd: zondag 11 mei 2008
Return: donderdag 15 mei 2008
Beslissingswedstrijd (indien nodig): zondag 18 mei 2008
Mogelijke thuiswedstrijd nog niet bekend

0
Maandag 14 april 2008 om 23:06 uur

kees

mj schreef:

geruchten gaan idd dat er +-200 man van @j@xxes mee reizen met volendam.
ook bij hun op de forums word er melding van gemaakt.
jongens zitten jullie je te vervelen met dat opruien,kap er nou eens mee joh.wees blij dat er eindelijk weer mensen komen kijken,en jij jaagt ze van te voren alweer weg.
0
Maandag 14 april 2008 om 23:04 uur

Nu online

MichelAdamsMatje, wijstaanboven, The Hague FC, Law, adorob, Alle ballen op Jort, Bolskie, Bhattoe 74, Ftuur, KvR, James, john 147 en 234 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 6 - 9
10 FC Dordrecht 7 - 9
11 Jong Ajax 6 - 8
12 FC Eindhoven 6 - 8
13 FC Emmen 7 - 8
14 TOP Oss 6 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 MVV Maastr. 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2