Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

fc

<FCDH> schreef:

en midden noord weer terug in het midden

Ja het wordt een leuke wedstrijd nu al !!!!!!!!!

0
Donderdag 10 april 2008 om 10:59 uur

<FCDH>

Der Rudy schreef:

Hoe meer Volendam-aanhang komt, des te beter. = meer inkomsten voor ons en (nog) meer sfeer in het Forepark stadion. Volle bak en volle winst (voor ons natuurlijk!)
en midden noord weer terug in het midden
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:57 uur

<FCDH>

ik wordt er zo ontzettend moe van wat er allemaal bij onze club gebeurd elke dag is er wat anders dat is toch niet meer normaal joh?het lijkt wel of ze elke dag een ander bericht in de pers gooien ?
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:52 uur

over en uit

Jol ziet af van ADO: "Voor mij is de kous af"

Het gedoe rondom ADO Den Haag heeft ervoor gezorgd dat Martin Jol geen heil meer ziet in een baan bij de Residentieclub. "Voor mij is de kous af", aldus Jol tegenover ELF.
ADO-investeerder Marc van der Kallen heeft André Wetzel recent een contract aangeboden, terijl directeur John Arzbach een centrale rol had weggelegd voor Jol. Die hoeft nu echter niet meer. "Nu duidelijk is dat Van der Kallen André Wetzel een contract heeft aangeboden, is voor mij de kous af. Ik ga toch zeker geen collega het leven zuur maken?"

"Ik stond er echt voor open en had er de afgelopen dagen ook een goed gevoel bij", zo vervolgt Jol. "Zeker na het gesprek dat ik vorige week zondag heb gehad met (inmiddels ex-) directeur John Arzbach. Ik wilde graag wat voor de club doen, net zoals Dick Advocaat. Écht, bij mij waren er alleen maar goede intenties. Maar nu duidelijk wordt dat de Raad van Commissarissen van ADO zich zó verplicht voelt haar belofte aan André Wetzel gestand te doen, houdt het natuurlijk op. Ik heb absoluut geen zin om een collega af te vallen."

De oefenmeester heeft zich gestoord aan de spelletjes die gespeeld worden. "Volgens mij heeft lang niet iedereen het belang van de club voor ogen gehad. En er was ook op alle fronten onduidelijkheid, niemand was op iets aanspreekbaar. Ik zat afgelopen zondag nog te praten met Pierre Heijnen, de voorzitter van de Raad van Commissarissen. Die zegt tegen me `als je nu zegt dat je het doet, dan mag je je gang gaan`. Vraag ik aan hem: maar zijn jullie niet rond met Wetzel? `Oh, ja`, zegt-ie dan. Kijk, dat bedoel ik", aldus Jol.
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:51 uur

<FCDH>

Raad zet vraagtekens bij onderzoekscommissie ADO

10-04-08 08:58 Tell a friend


DEN HAAG - De oppositie in de Haagse gemeenteraad zet vraagtekens bij de onafhankelijkheid van Peter Vogelzang die in de onderzoekscommissie voor ADO Den Haag zit.

De onafhankelijke commissie is door het college ingesteld en moet de financiele situatie van de voetbalclub en de rol van de gemeente in kaart brengen.

De oppositie vindt het lidmaatschap van Vogelzang omstreden omdat hij lid is van de Raad van Toezicht van de KNVB. In die functie moet hij toezicht houden op de financien van ADO en daarom zou hij niet onafhankelijk zijn.

Wethouder Dekker ontkent dat er sprake is van belangenverstrengeling.
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:34 uur

Advertentie

<FCDH>

dat jol voorlopig of helemaal terug trek zegt genoeg het het gevoerde beleid?gaat het nu gvd alweer beginnen van alles wordt er beloofd en puntje bij paaltje loopt het anders
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:33 uur

aad02

Kan er geen grote vlag op Midden Noord worden gehangen met WIJ WILLEN JOL GVD

0
Donderdag 10 april 2008 om 10:30 uur

fc

Dit is Midden Noord! schreef:

Supporters,

De laatste wedstrijd tegen Volendam is gratis te bezoeken door clubcardhouders. De LSU, HCF en Fan Support roepen iedere clubcardhouder op om een kaart voor de lange zijde aan te schaffen. Helaas is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de vakken N-O-P. Aangezien dit de vakken zijn waar wij en het overgrote merendeel van de supporters het oude Midden Noord gevoel weer terug willen brengen roepen wij iedere supporter op om voor het begin van de wedstrijd op deze vakken plaats te nemen en te laten zien dat dit de plek is waar vandaan we net als vroeger de spelers willen aanmoedigen.

Het voortbestaan van de club hangt nog steeds aan een zijden draadje. De directie, Raad van Commissarissen crediteuren en investeerders gaan rollenbollend over straat en de supporters staan in het nieuwe stadion nog steeds in de kou. Geen home, geen sfeer, slechte catering en de prestaties laten ook te wensen over. Informatie vernemen we alleen uit de pers want op de ADO Den Haag site mag alleen goed nieuws geplaatst worden.

Dit soort zaken zijn we zat en daarom eisen wij, de supporters, onze plek op in het stadion.
Wij steunen de club ook in moeilijke tijden, wij hebben clubliefde, wij slapen beroerd vanwege de financiële problematiek en wij willen Midden Noord terug in het Aad Mansveldstadion!

Koop daarom massaal kaarten voor de lange zijde voor zowel de wedstrijd tegen Volendam en de wedstrijden in de nacompetitie. Wij rekenen op jullie steun in deze actie!!! Laten we deze wedstrijd(en) volledig achter de club en het team gaan staan in positieve zin.

“Wij zijn Den Haag en dit is Midden Noord!”

Tot 18 april.

LSU, HCF en Fan Support Den Haag

SeizoenClubCard voor het seizoen 2008/2009
Daarnaast doen wij een beroep op alle supporters die willen dat Midden Noord terugkomt om voor het volgende seizoen een SCC voor de lange zijde (Haaglandentribune) aan te schaffen.
Goeie actie !!!!!!!!!!!
Eindelijk !!!!!!!!!!!!!!
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:21 uur

<FCDH>

Haagsesjaak schreef:

Jol geeft Wetzel ruim baanDoor Jan-Hermen de Bruijn
Donderdag, 10 april 2008, 01:12

EXCLUSIEF -- Martin Jol piekert er voorlopig niet meer over om de technische leiding van ADO Den Haag op zich te nemen. De voormalige manager heeft enkele dagen `het gedoe` rond de Haagse club met afgrijzen aangekeken en besloten zich niet in het strijdgewoel te mengen: "Nu duidelijk is dat de nieuwe investeerder Van der Kallen André Wetzel een contract heeft aangeboden, is voor mij de kous af. Ik ga toch zeker geen collega het leven zuur maken".

Terugkijkend op een aantal hectische dagen zegt Jol: ``Ik stond er echt voor open en had er de afgelopen dagen ook een goed gevoel bij. Zeker na het gesprek dat ik vorige week zondag heb gehad met (inmiddels ex-) directeur John Arzbach. Ik wilde graag wat voor de club doen, net zoals Dick Advocaat dat ook had willen doen. écht, bij mij waren er alleen maar goede intenties. Maar nu duidelijk wordt dat Van der Kallen zich zó verplicht voelt zijn belofte aan André Wetzel gestand te doen, houdt het natuurlijk op. Ik heb absoluut geen zin om een collega af te vallen".

Martin Jol heeft zich de afgelopen dagen wel mateloos gestoord aan de spelletjes die rond ADO Den Haag worden gespeeld: `Volgens mij heeft lang niet iedereen het belang van de club voor ogen gehad. En er was ook op alle fronten onduidelijkheid, niemand was op iets aanspreekbaar. Ik zat afgelopen zondag nog te praten met Pierre Heijnen, de voorzitter van de Raad van Commissarissen. Die zegt tegen me "als je nu zegt dat je het doet, dan mag je je gang gaan". Vraag ik aan hem: "maar zijn jullie niet rond met Wetzel?" "Oh, ja", zegt-ie dan" Kijk, dat bedoel ik."

nog 1 mogelijkheid dus jol samenwerken met wetzel laten ze nou die kans grijpen want ik heb het idee als jol nou niet kom hij nooit meer kom?
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:21 uur

HaaglandenTribune

Goeie actie !!!

Midden Noord is 18 April terug !!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Donderdag 10 april 2008 om 10:20 uur

Nu online

ruudjuh070, Wahter, wijstaanboven, wiegah070, Lellow, Rob2002, Erik070, Don Leo, Heino, PietF, TheMariner, Haraldberg1, kojak1, Mike en 217 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 Telstar 7 - 11
6 Graafschap 6 - 10
7 Jong AZ 6 - 10
8 FC Volendam 7 - 10
9 Vitesse 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Eindhoven 6 - 8
14 FC Emmen 7 - 8
15 TOP Oss 6 - 7
16 ADO Den Haag 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2