rd..

Lellow schreef:

We gingen voor een 0-0 maar door puur geluk kom je 1-0
Voor .
We stonden 1-0 voor in de tweede helft. In de 30e minuut al. In de eerste helft ging het nog wel (nog best wat doelpogingen), maar de tweede helft stopten we toch pas echt met voetballen? Toen ging Willem II echt los. Dan probeer je die 1-0 in mijn ogen over de streep te trekken, dat was (denk ik!) de intentie. Proberen die overwinning niet te verliezen. Ach ja. Zo kijk ik er tegenaan.

Vrijdag NAC.
3
Zondag 10 december 2023 om 09:09 uur

Kees

Tsja......
Bij winst was er hier euforie. Slechts een kwestie van een minuut.
Echter het voetbal is wel heel erg defensief. Zeg het maar?

Met afbraakvoetbal promoveren teken ik voor. Echter kan ik me geen KKDploeg herinneren welke dat gelukt is.
2
Zaterdag 9 december 2023 om 18:11 uur

Eeuwig Den Haag

purnie&pino schreef:

Snap gewoon echt niet waarom Ideho niet werd gebracht. Dan heb je tenminste nog snelheid voorin om op de counter gevaarlijk te worden
Exact dezelfde fouten (Veerman en Van mieghem voorin laten, die allebei geen oorlog maken en ook in balbezit niet op de counter gevaarlijk worden) als eerdere wedstrijden waar we het laatste minuut weggeven. Je vraagt er simpelweg om. kalezic leert niet van zijn fouten. En we hebben een ervaren elftal zonder ervaring (ja, je leest het goed). Geen team die weet hoe je een wedstrijd beslist of over de streep trekt.

Dit team kan maar 1 ding, in de achtervolging.
0
Vrijdag 8 december 2023 om 22:44 uur

Sprinkhaan070

rd.. schreef:

Willem II toch niet gevaarlijk geweest... Ze hielden ze goed weg. Weg verdedigend ingesteld.
Ja mag ook wel als je zo verdedigend speelt. Zij waren veel en veel beter aan de bal. Je staat al met 5 verdedigers en dan breng je Asante en Siereveld ook nog eens in. Waarom niet Ideho voor van Mieghem? Die was in de 30e minuut al rijp voor een wissel.

Ik hoop echt dat die Ché er ook weer snel is. Ondanks dat Absalem hard werkt is die jongen echt hoogstens Top Oss waardig.

Willem II had 15 schoten OP doel en 7 hoekschoppen. Wij hadden 6 schoten op doel en 2 hoekschoppen.
1
Vrijdag 8 december 2023 om 22:25 uur

Bollie74

Edwin Post schreef:

We missen geen leiderschap maar gewoon 100% inzet vanaf de aftrap en gelijk zorgen dat je tegenstander naar adem hapt en weet dat er helemaal niks te halen valt. Dat gezapige beginnen kost je iedere wedstrijd de kop.
Inderdaad. Als je ziet tegen Cambuur. Ipv hun onder druk te zetten vanaf het begin, begon vanaf minuut 1 het achteruit lopen. Met als gevolg een nederlaag.

Er worden teveel fouten gemaakt. Zoals vorige week hoe Nikiema die bal verkeerd raakt en bam 5 seconden later ligt hij achter hem in het netje.

Gewoon stormen vanaf minuut 1 en Willem II het idee geven dat er niks te halen valt.
1
Vrijdag 8 december 2023 om 15:48 uur

Ano-Niem

Sprinkhaan070 schreef:

Wij zijn heel slecht en halen de play offs niet. Aldus het merendeel van de zeikbox van club achter de duinen.
Volgens mij zit de frustratie vooral in het feit dat we tegen absolute laagvliegers het heel vaak af laten weten en dat zorgt er voor dat je minimaal 4 punten extra had moeten hebben (en dat is nog pessimistisch ingeschat) als we gewoon scherp waren geweest vanaf minuut 1 en we met de juiste instelling de wedstrijden hadden gespeeld. Vooral het potje tegen Telstar en de pot afgelopen weekend tegen Helmond zijn gewoonweg onnodige zeperds tegen hele zwakke ploegen. En juist de punten die je daar laat liggen gaan je opbreken voor directe promotie.

En natuurlijk gaan we de play-offs wel halen, maar ik heb heel eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in een goede afloop daarvan..
1
Maandag 4 december 2023 om 16:30 uur

TheMariner

schreef:

Met afstand de beste man op het veld. Hem na gisteren er discussie stellen is echt absurd
Mwah ik heb de wedstrijd gezien; die 2-1 was ten eerste slecht verdedigt. Maar die bal mag natuurlijk never nooit in de korte hoek vallen; die hoek is altijd voor de keeper, al moet zijn arm eraf. Verder keepte hij wel redelijk maar niet uitmuntend volgens mij.
Verder wederom de centrale verdediging soms bij vlagen zeer zwak; zie de 1-0 na de eerste enorme fout van Koudossou en de open kans in de 67e minuut die natuurlijk nooit gemist mag worden. Maar hé we hebben niet verloren.
0
Zaterdag 25 november 2023 om 16:45 uur

James schreef:

Granli ed 2-1
Lullige eigen goal zeg, en Veerman moet gewoon 1-2 maken 1 minuut daarvoor. Altijd schiet Henk op kracht in plaats van precisie, kost hem zoveel doelpunten
0
Vrijdag 24 november 2023 om 21:10 uur

Bolskie schreef:

👍.

Kan zijn interview nu al uittekenen. Eerste helft was mager en zoals we de 2e helft speelde wilde we vanaf het begin spelen want je ziet dat ook met 10 man wij redelijk druk kunnen zetten op Cambuur waardoor ze de lange bal moesten hanteren…….

In dat opzicht had brood en Franken er maling aan en speelde ze achterin gewoon met 3 man en gingen vol voor de overwinning en dan het publiek er achter staat zn uit ploeg al met 0-1 achter.

Gewoon zonde want je heb de spelers er wel voor nergens voor nodig om zo schijterig te spelen!
Misschien is het ook wel zo dat Kalezic vanaf het begin zo wil spelen alleen hebben de spelers op de één of andere manier een donderspeech nodig in de rust. Ik zie Den Haag vaak de 2e helft met meer druk en beter spelen. Dat je nu tegen een goed georganiseerde ploeg de 0-2 direct aan het begin van de 2e helft om je oren krijgt en daarna een rode kaart, dat nekt je. Met 11 man zag ik ons wel minimaal gelijk spelen.

Thuis dien je met deze selectie vanaf minuut 1 er vol bovenop te klappen.
3
Zondag 12 november 2023 om 20:09 uur

Je laat die gasten uit Leeuwarden vanaf begin voetballen alsof er iets te halen valt. Zeker thuis moet je er vanaf begin bovenop zitten
Het eerste kwartier keek Den Haag de kat uit de boom. Maar het laatste half uur van de eerste helft waren wij de betere partij. Hun eerste doelpunt kwam daardoor ook wel een beetje uit de lucht vallen. Vlak na rust de 2e tegen krijgen kan natuurlijk niet. Daarna speel je een verloren wedstrijd en dan ook nog eens met 10 man vanaf de 63e minuut. We zetten ze nog redelijk onder druk met 10 man. Wat meer blessuretijd en je had misschien de 2-2 wel gemaakt.