Kalezic gaat zijn troetelkind Surmeli echt niet passeren. Dus je krijgt vast weer hachelijke situaties als die zijn man laat lopen.
Komende wedstrijd wordt de ommekeer mede door zijn afwezigheid.
3
Zaterdag 2 maart 2024 om 13:06 uur

Erik070

GroenGeelHart070 schreef:

Ik heb nog nergens gelezen waarom Jort gewisseld werd, zelfs een paar minuten voor rust wat een wisselbeurt kost.
Er zal vast iets anders aan de hand zijn geweest want zo behandel je 1 van de hardste werkers niet en een wisselbeurt verspillen zou taktisch onvermogen betekenen.

Volgende week gaan we winnen, ben ik van overtuigd. Deze kans wordt nu wel gepakt en dan wordt een volwassen reeks ingezet.

De reden waarom we teveel tegendoelpunten krijgen is dat we op momenten de linies niet compact hebben en het middenveld dan gratis wordt overgestoken door de tegenstander
Kalezic legt de wissel van Jort uit in z'n interview na de wedstrijd.
3
Zaterdag 2 maart 2024 om 13:05 uur

Haagsekoerd

grijze gek schreef:

Van mij mag Tim Coremans weer in het doel staan, koste je bijna 2 punten gisteren hoe die marsman een speler probeert aan te spelen in de 88e minuut.
Wat een flapdrol
Marsman heeft je gister gewoon in de wedstrijd gehouden. Mag wel wat meer waardering, iedereen praat mekaar maar na. Dat Surmeli wijst zijn man op te vangen en de rest van hem verwacht zijn eigen man aan te pakken is niet de schuld van Marsman. Die verwacht niet dat Fitz/Jim zo vrij mag uithalen. Derijck en Waem hadden ook een miscommunicatie.

Niekema en Coremans overtuigen anders ook totaal niet. En vorig seizoen hebben we Hugo ook vaak zien schutteren. Iedereen richt zich altijd op een speler, daar moeten we echt mee gaan ophouden. Als je wint, win je met elkaar en als je verliest doe je dat ook als een team.

Support je spelers, met klagen gaat het echt niet beter.
8
Zaterdag 2 maart 2024 om 12:37 uur

GroenGeelHart070

Na de wedstrijd van gisteren maken Roda supporters zich zorgen om komende vrijdag, waarbij een enkeling al 0-4 aanhaalt op deze manier van spelen en bij afwezigheid van Didden. Een ander merkte op: Dan heb je de wedstrijd van ADO zeker niet gezien..
Elke wedstrijd in de KKD staat op zich, zeker richting de eindfase. Schorsingen, blessures, in/uit vorm, prestatiedruk.. allemaal ingrediƫnten die van invloed zullen zijn op de wedstrijden en uitslagen
5
Zaterdag 2 maart 2024 om 10:13 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Marsman accepteert toch compliment
Nick Marsman hinkte na de wedstrijd tegen Jong Ajax op twee gedachtes over zijn eigen prestatie.
Lees het nieuwsbericht
4
Zaterdag 2 maart 2024 om 09:35 uur

Schalk: het liep niet, maar nu wel de punten
Alex Schalk viel al voor de rust in tegen Jong Ajax en werd met zijn extra energie en een goal de man van de wedstrijd.
1
Vrijdag 1 maart 2024 om 23:27 uur

FFL

Eeuwig Den Haag schreef:

Als je volgende week met 433 en vooral met van Hintum linksback begint, ga je dr echt af daar. 100% 5212 spelen met kouddoussou en che als aanvallende backs, of in jeder geval niet 433 met van hintum aub Kalezic!!
V hinthum kan echt niet meer!
Che was ook vooral eerste helft weer dramatisch
Slechte wedstrijden ook winnen dan krijg ik er weer vertrouwen na de afgelopen weken .
Wolfgang doet mee maar onzichtbaar.
Was een dramatische wedstrijd maar we doen nog mee!!
Fijn weekend
3
Vrijdag 1 maart 2024 om 23:20 uur

Eeuwig Den Haag

Kees schreef:

Zo dat geeft de burger moed. Drie dure punten ingelopen op Willem 2. Nog 10 finales en zelfs het kampioenschap is weer enigszins in zicht. Plek twee is natuurlijk ook meer dan voldoende op het eind.
Als deze wedstrijd me iets NIET heeft gegeven, is het moed. Wat een ongelofelijk slecht ado zeg. Wonder dat je wint. Maar wel lekker na vorige week waar het een wonder was je niet won.

Maar maak me wel zorgen over komende weken als we zo blijven spelen.
2
Vrijdag 1 maart 2024 om 22:37 uur

Die keeper van Roda houdt z'n ploeg jammergenoeg nog in de wedstrijd, hij pakt ook veel zeg.
En Mathys... 2 megablunders. Had ie vorige week moeten doen
1
Vrijdag 1 maart 2024 om 20:52 uur

opper

Bolskie schreef:

Surmeli voor klas of asante en je probleem is opgelost. Hij is de zwakste schakel
En Vigen altijd opstellen. Die heb ik nog geen slechte wedstrijd zien spelen, ook vanavond niet.