28 mei 2017, 23:45 uur

Door:
Geert-Jan Jakobs
ADO Den Haag heeft verregaande interesse in Nick Kuipers. De 24-jarige verdediger van MVV Maastricht beschikt over een aflopend contract bij de Limburgers.
Kuipers beleefde een beroerde wedstrijd zondagmiddag met MVV. De club uit Maastricht ging met 1-0 onderuit in de derby tegen Roda JC Kerkrade en liep daardoor promotie naar de Eredivisie mis. Kuipers moest zelf in de 59ste minuut met rood van het veld na een overtreding op Mitchel Paulissen (foto). ADO biedt de fysiek sterke verdediger nu mogelijk alsnog de kans om de overstap naar de Eredivisie te maken.
De Hagenaren zijn zeer geïnteresseerd in de 24-jarige stopper, die de jeugdopleiding van MVV doorliep. Anderhalf jaar geleden stond Kuipers al in de nadrukkelijke belangstelling van het Engelse Bolton Wanderers. Van een overstap kwam het destijds niet, waarna de verdediger te maken kreeg met zwaar blessureleed.
Dit seizoen was hij echter weer één van de absolute sterkhouders bij MVV, waar hij 37 van de 38 Jupiler League-duels meespeelde. Dat is ook in Den Haag opgevallen. De nummer elf van de Eredivisie hoopt de transfervrije verdediger snel over te nemen.
0
Maandag 29 mei 2017 om 00:25 uur

DHFC070

Wel een spektakel wedstrijd bij Utrecht hoor.
Nu in de 94e minuut strafschop voor Utrecht voor de 4-0 en dus voorronde Europa maar Haller mist hem / Krul pakt hem.
0
Zondag 28 mei 2017 om 14:25 uur

grijze gek

grijze gek schreef:

heb zeker wat gemist speelde het 2e weer?
Ik ga mijzelf effe antwoord geven

ADO Den Haag 2 speelt gelijk in knotsgek thuisduel met Roda JC 2

Na een bizar scoreverloop heeft ADO Den Haag 2 uiteindelijk een punt overgehouden aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Er stond een 4-4 eindstand op het scorebord. Het team van coach Ger van Weelden maakte twee keer een achterstand goed, kwam zelfs op een 4-2 voorsprong, maar dat bleek niet genoeg voor de overwinning. Roda JC maakte in blessuretijd gelijk.

In de eerste helft was Roda JC de betere ploeg. De Limburgers braken af en toe gevaarlijk door de verdediging van ADO Den Haag. Tot heel veel kansen leidde dat niet. Jack Mmaee was na een kwartier spelen het dichtstbij een doelpunt. Hij mikte op de paal.

Het was zeker niet zo dat ADO Den Haag geen gevaar stichtte. Het kwam een aantal keer in de buurt van het Limburgse doel, maar dat gebeurde veelal in buitenspelpositie. Gezien het overwicht van Roda JC kon een goal niet uitblijven. Nadat Mmaee nog voorlangs schoot, was medeaanvaller Celestin Djim Ndogo wel succesvol in de 41e minuut. Hij gleed de bal binnen achter Rody de Boer: 0-1. Dat bleek tevens de ruststand.

Na de pauze ontbrandde de wedstrijd. De goals volgden elkaar in rap tempo op. Direct vanaf de aftrap ontfutselde Guyon Fernandez keeper Max Schijns de bal. Voor de spits was het een eenvoudig kunstje de 1-1 te maken. Lang kon ADO Den Haag niet van het doelpunt genieten. Want nog geen minuut later draaide Djim Ndogo was bij zijn tegenstander en schoot daarna zijn tweede treffer binnen.

ADO Den Haag toonde haar veerkracht. Want na 54 minuten gingen de Hagenaars alweer aan de leiding. Jerdy Schouten scoorde twee keer kort achter elkaar. Invaller Sam van Huffel, die voor Schouten inviel, vond direct nadat hij het veld betreedde de lange hoek: 4-2. De thuisploeg leek makkelijk op drie punten af te stevenen, maar ruim een kwartier voor tijd bracht Tim Blättler de spanning terug met de derde goal voor Roda JC. Iedereen ging er vanuit dat de drie punten desondanks niet meer in gevaar kwamen voor ADO Den Haag, tot de blessuretijd, toen Djim Ndogo met zijn derde van de middag zorgde dat Roda JC met een punt terug naar Limburg afreisde.

Door de remise komt ADO Den Haag op vijftien punten uit dertien duels. Daarmee staat het op een vijfde positie in Reservecompetitie A. Volgende week staat voor ADO Den Haag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op de rol. Op maandag 24 april gaat de formatie van Van Weelden op bezoek bij NAC Breda. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt.

Opstelling ADO Den Haag 2: De Boer; Tamata, Beugelsdijk, David, Haddachi (41. Asmelash); Cil, Schouten (63. Van Huffel), El Mahdioui; Amatkarijo, Fernandez (69. Maatoug), Wolters

Je zal t ze bijna niet gunnen dat feyenoord
Gun t ze ook niet. 020 ook niet daar niet van, maar erger me dood aan die supp uit Rotterdam. Zeggen niet arrogant te zijn en beste sfeer te hebben m`n reet. Alleen bij topwedstrijden is er bij hun sfeer als wij daar spelen zijn we altijd qua sfeer de baas in de kuip. Kan me nog die 0-3 herinneren in de kuip moest je eens kijken hoe leeg het was bij de 80e minuut. Dat is het punt waar ik me zo aan erger, zeggen dat ze beste sfeer hebben altijd blijven supporten maar is niet zo. En nee ik zeg ook niet dat den haag heilig is of de beste is.

Haagsesjaak schreef:

Laten we ook realistisch zijn. Willem II heeft dotten van kansen gehad. Je kon deze wedstrijd ook zomaar verliezen. Een grote dosis geluk heben we tot het einde echt wel nodig. Maar het spel wordt beter maar een aantal spelers blijft matig.
je kan ook zeggen dat we er nog meer hadden kunnen maken. Minstens 2 heerlijke doelpogingen van ons (Becker 1e helft en El Khayati 2e helft) werden uit de kruising gehaald

We speelden ongeveer van minuut 15 tot 60 echt lekker dominant, met zelfvertrouwen
0
Donderdag 6 april 2017 om 15:20 uur

ADODENHAAG

pajam schreef:

nog prima mogelijk om 5 - 9 punten te pakken denk ik?
Sterker nog, een maand terug wist je al dat Groningen en Excelsior thuis 6 punten moest betekenen.

Lekker dit gevoel zeg, 6 punten binnen een week.
En heerlijk dat het eindelijk eens wat mee zat gisteren. Normaal schieten ze hem er dan in de 92e minuut dan ook in tegen ons...
0
Donderdag 6 april 2017 om 08:41 uur

BLEISWIJK-1

Haagse Roel schreef:

Gefeliciteerd Allen !!! Leuk potje , prima inzet en mooi resultaat.
Wil de boel niet bederven maar enige realiteitszin is wel op zijn plaats: Dit Roda was wel superslecht !!!......Willem II uit , hebben we het ook nooit makkelijk. Ben benieuwd of ze daar hetzelfde kunnen opbrengen. In ieder geval een mooie weekendafsluiter
Realisme.......kom op! De grootste overwinning van het seizoen. Gewoon van genieten en hopen dat ze dit vertrouwen mee naar Tilburg nemen.

En waarschijnlijk was Roda ook gewoon slecht. Omdat ze vanaf minuut een gelijk aangepakt werden. En zij nog niet wakker waren.