Vijfde plek, wie had dit van tevoren gedacht :)

- Leeuwin wordt steeds beter en nooit reserve zetten

- Kijken om Bulykin te behouden (sponsors, creatieve oplossing)

- Rado ook behouden en wederom praten.

Volgende week gaat VVV eraan! Europa here we come!

Je hebt helemaal gelijk maar Bulykin speelde vandaag echt een matige wedstrijd hoor.. geweldig dat hij meeverdedigde maar had erg veel balverlies. (wel een mooi hakballetje in de 1e helft)

Maar eigenlijk verdient iedereen vandaag een pluim door de discipline die er werd getoond. Er werd niet goed gevoetbald, gelukkig ook niet echt van PSV kant. (ze hadden overigens wel 3 honder procent kansen, wij geen een grote kans)

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 21:58 uur

ADODENHAAG

Hahaha geweldig resultaat. Laten we eerlijk zijn... PSV had na 45 min al met 2-0 voor moeten staan en ook in de 2e helft kregen we maar een paar halve kansen.

De verdediging was fantastisch, de aanval van PSV matig. Lens en Koevermans lang niet in vorm.

Toornstra en Immers geweldig gewerkt, Rado lekker meeverdedigd.. weinig gecreeërd maar we zijn echt gelukkig weggekomen. Maar hoe bedoel je geweldig moment om te scoren. PSV dacht nog even te gaan winnen maar dat straffen wij af. De actie op de goal kwam van Vicento, deze jongen verdient ook het respect!!

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 21:56 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO verslaat PSV
Het seizoen wordt steeds maar mooier voor ADO Den Haag. Zaterdagavond verraste de droomformatie van John van den Brom door PSV in eigen huis met 1-0 te verslaan.

hier ook!

de buren zullen wel denken is die gek geworden!

HAHAHAHA

Ik verheug mij nu al op maandagochtend met het gesprek met mijn PSV collega. Liep hem al de hele week te waarschuwen!

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 21:40 uur

Pauladofan

Karel KLaver schreef:

Ik word doodziek van dat matennaaien van die psv'ers. Heerlijk balletje van Buly op Jens; jammer dat-ie er zo ver naast ging. Na de rust er vol op!

precies, die psvers zijn echt eng! ook bij alle corners maar zeuren!

den haag toch een goede kans via toorstra inderdaad. 2e helft komen er misschien meer mogelijkheden omdat psv moet.

dan komen er vanzelf kansen voor ons!

laten we in ieder geval engelaar vastzetten, die gozer is echt drama!

krm

PSV: Isaksson, Manolev, Rodriguez, Bouma, Pieters, Engelaar, Hutchinson, Toivonen, Lens, Koevermans, Dzsudzsák
WISSELSPELERS PSV: Cássio Ramos, Vukovic, Berg, Wuytens, Labyad, Bakkal en Zeefuik.
ADO Den Haag: Nog niet bekend.

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 18:53 uur

langepino

ado-kenner schreef:

wie een thuisfluiter wilt zien moet nu newcastle - arsenaal kijken. Scheids geeft om letterlijk niets 2 penalty's aan newcastle geeft arsenal door nog wel een overduidelijke 2 beninge tackle die de bal niet raakt geen penalty en geeft voor een gele kaart aan de keeper vana arsenal terwijl die een klnal krijgt.

en wie uitfluiters wil zien moet om kwart voor acht naar psv kijken die worden na de wedstrijd enorm uitgefloten!!:)